Social Media

School lunches

Krásné úterý přeji!♥

Původně jsem měla v plánu napsat článek s dvěma tématy, ale nakonec ho rozdělím na dva posty, jelikož mi to přišlo zbytečné to nacpat pouze do jednoho. (Takže na mňami mňami recept si budete ještě chvilku muset počkat.)
Měla jsem tu snídaně, obědy i večeře. A tak zbývají svačinky. Ale ty dnes neuvidíte (chichi). Většinou si dělám svačiny do školy večer, kdy není zrovna super světlo na focení, ale určitě se někdy i tohoto příspěvku dočkáte.
Dnes jsem se ale rozhodla vám napsat pár řádků (a ukázat několik fotek) o obědech ve školní jídelně. Vím, že pokud se řekne slovo školní jídelna, člověku se převrátí žaludek vzhůru nohama a následně by co nejrychleji zdrhnul (člověk i ten žaludek). Ale! Já svoji jídelnu miluju, zbožňuju, chodila bych tam nejraději i o víkendu a rovnou bych tam i přespávala.
Za 41 Kč (a když jsem byla ještě na středí, byla to asi dvacka) dostanu polévku, hlavní jídlo, salátek/ovoce (nebo rovnou oboje). A hlavně - poslední dobou se kuchařky vážně snaží a co týden, to nějaká nová a dobrá jídla.
Ráda vařím doma mně a přítelovi, ráda si zajdu na oběd do restaurace, ale během školního dne je pro mě naše jídelna nejlepší možností:) Plus když jdeme na oběd spolu s přítelem, vyčůraně si bereme dvě dobrá jídla a jedeme hezky půl na půl.



















Chodíte na obědy také do jídelny (ať už jste student střední nebo vysoké školy) a chutná vám tam?? Jsem hrozně zvědavá, takže mi určitě vše podrobně napište do komentářů:D.
A mějte krásnou středu a čtvrtek!♥
-G

15 komentářů

  1. Páni, jídelna kam chodíš je rozhodně na jiné úrovni, než ty klasické, nedivím se Ti, že tam ráda chodíš!:) Když jsem chodila do jídelny na střední, tak výběr nebyl špatnej a když nám postavili ve škole vlastní jídelnu, tak jídla byla fakt super, teď už se prý kvalita zhoršuje. A teď na vysoké mám na výběr z dvou relativně blízkých jídelen, ale poslední dobou se mi zdá, že univerzální příloha jsou hranolky a to je nuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hranolky bych jim asi taky omlátila o hlavu:D Mně se zdá, že u nás se kvalita naopak zlepšuje, takže jsem jedině ráda, že sem můžu chodit:))

      Vymazat
  2. Já jednu dobu chodila a nemůžu říct, že by vařili hrozně, ale občas byly jídla, která byla vyloženě hnusná:D Podle fotek Vám vaří, ale úplně skvělé! Třeba ten losos vypadá hodně lákavě!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako neříkám, že i u nás někdy nevymyslej něco fakt hnusnýho:D Ale skoro vždy se dá vybrat a někdy ani nevim, co dřív:D Ten losos byl uplně úžasnej!!!

      Vymazat
  3. Všechno vypadá tak dobře, hlavně 4 poslední jídla! Já k nám na střední do jídelny ani chodit nezačla, protože nás od toho odrazovali i učitelé a to je co říct. :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to pak chápu:D když to tak čtu, tak jsem vážně šťastná za tu naši:D:)

      Vymazat
  4. učím se na kuchaře takže jo a nemyslím si že je to nejhorší:)

    OdpovědětVymazat
  5. Táto jedálen vyzerá úžasne ! :) normálne mi začali chybat Slovenské a České jedlá ktoré som mávala ked som sem chodila do školy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se líbí, že tady občas dělají i ne ta klasická česká jídla:)) ale jsem ráda i za ně:))

      Vymazat
  6. Páni vypadá to dobře docela :-). Nám ve škole vaří takové šlichty a radši jsem o hladu,než tam jít, jednou do toho šťouchnout a vyhodit to..

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno to vypadá moc dobře :) Já mám ještě pořád takovou averzi ke školní jídelnám, protože když jsem chodila ještě na základce, vařili hrozně, nezdravě a nevím co ještě :D Teď ale máme docela slušnou jídelnu, takže zvažuju, že bych tam začala chodit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být tebou, tak to zkusím:D třeba se taky zlepšili!!:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS