Social Media

7 pictures of lovely gifts

Moje předsevzetí s pravidelnými články je opět někde pryč, ale mám pro to dvě vysvětlení = zkouškové a rozbitý foťák. Zkoušku mám ve středu, ve čtvrtek a v pondělí a ty dvě poslední jsou bohužel nejtěžší, takže mně v nadcházejícím týdnu nečeká nic jiného než učení, práce. Vím ale, že pokud teď zaberu a všechny zkoušky splním, bude mě čekat zasloužený odpočinek. Navíc období po zkouškovém mám hrozně ráda, jelikož máme s přítelem výročí, slavíme můj i jeho svátek a narozeniny, čekají nás plesy a s holkama naplánujeme i nějakou akci u nich v Praze! Myslím, že tohle všechno zní jako skvělá motivace k té dřině, co mě ještě čeká.

Navíc se i ohromně těším, až začnu realizovat všechny mé nápady pro blog, jelikož se jich v mojí hlavě rodí víc než dost! Můžete se těšit konečně na nějaké o cvičení, o které je vždy největší zájem a mají i největší navštěvovanost. Budu tedy muset i doufat v to, že se nám brzo uzdraví mamky foťák, jelikož bez toho nepořídím ani jeden článek. Mamka ho vzala opravit už jednou a vrátila se s tím, že jsme na něm jen něco špatně namačkali a už bude zase fotit. Vyfotila jsem těchto pár fotek, které pro vás dnes mám a tím práce foťáku opět skončila, takže mu bohužel bude asi něco víc, ale snad se to brzy vyřeší:)

Ale teď už k dnešním fotkám! Chtěla jsem vám původně ukázat většinu dárečků, které jsem dostala k Vánocům, protože jsem tenhle rok dostala snad ty nejkrásnější ze všech! Nakonec vám jich ukážu jen pár, a to od mojí sestřenky, kamarádek, maminky mého přítele a mého taťky.

10.1.-5 (2)
Paletku očních stínů od W7 jsem okoukávala každý den v koupelně u přítele doma, až mi ji jeho mamka objednala k Vánocům a udělala mi tím obrovskou radost a nemůžu se dočkat, až ji vyzkouším! Obaly na blbůstky a různé kartičky jsem dostala od sestřenky společně s nejroztomilejšíma ponožkama, které jste už mohli vidět na mém instagramu. A hodinky DKNY jsem dostala od taťky, ale vybírala jsem si je sama, i když taťka mi tentokrát s výběrem také pomohl a udělal mi tím velkou radost:) Chtěla jsem nějaké jednodušší, bez kamínků a s matnými detaily, což se mi přesně povedlo vybrat (i když mají mini kamínky v ciferníku, které na první pohled ale nejsou ani vidět) a vím, že se mi tyhle rozhodně neomrzí a konečně budu mít jak variantu ke stříbrným doplňkům, tak i k zlatým!

10.1.-3 (2)

10.1.-2 (2)

10.1.-1


A teď k dárečkům od mých dvou kamarádek. Na vánoční posezení s nima se vždycky hrozně těším, protože se těším vlastně pokaždé, když se máme sejít! Holky totiž studují v Praze, a tak se bohužel nevidíme tak často, jak bychom chtěly. Ale vždycky si na sebe ten čas uděláme a utvrdíme se v tom, že si stále máme co říct (spíš máme problém, že si nestihneme říct všeO:)) a ačkoliv každá míříme jinou cestou, naše názory na "všechny možné celosvětové problémy" jsou stále stejné a náš humor jakbysmet :D♥
10.1.-4 (2)
A já se vždy utvrdím v tom, že mě holky znají jak své boty, protože od nich dostanu přesně to, co mám nejradši!

10.1.-7 (2)

10.1.-6 (2)

A kdybyste viděli, jak na mě byl hodný Ježíšek od přítele (respektive, jak jsem celý rok byla hodná já:D)! Bohužel foťák už přestal spolupracovat, ale já vás ujišťuju, že vše ještě uvidíte v nějakých jiných článcích. Stejně jako např. věci od mamky, protože ta mě tento rok zásobila krásným oblečením na cvičení asi jako každý rok♥

Budu moc ráda, když mi napíšete, jaký dáreček vám udělal největší radost a jaká věc, z těch co jsem vám dnes ukázala, se vám líbila nejvíc.

Mějte se krásně a mějte úspěšný týden!
G

14 komentářů

  1. Hodinky jsou naprosto dokonalé!! ♥♥ Mně se teď moje rozbily (spadly mi z ruky), takže se budu taky po nějakých muset podívat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem z nich nadšená♥ Určitě vybereš krásné! Těším se, až je někde uvidím:))

      Vymazat
  2. Hodinky se mi také moc líbí. :-)
    A ten hrníček je ťuťu. :-)
    Mně udělaly největší radost vosky od Yankee Candle. Jsou to moje první, ale ta vůůůůůně. <3
    Ale jinak mě samozřejmě potěšil každý dárek, který jsem dostala. Miluju maličkosti. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na svíčky tolik nejsem, ale jen tak ze zvědavosti bych yankee taky někdy ráda vyzkoušela:)

      Vymazat
  3. Krásné fotky! Strašně se mi líbí věci se sovičkama, jsou moc roztomilý :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju♥ já sovičky miluju, i když je pravda, že už začínám být trochu přesovičkovaná:D

      Vymazat
  4. Paltka je super a ty hodinky? Nádherný<33

    OdpovědětVymazat
  5. Ty hodinky jsou nádherné a stejně tak ten hrníček :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou nádherné! Sovičky se mi také líbí a ten Čaj štěstí jsem již také měla, nedávno jsem o něm i na blogu psala, je úžasný! A vůbec, kamarádky se trefily dokonale i do mého vkusu, takové dárečky by se mi také moc líbily! Krása!:)
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je viď?:) a už jen to, že víš, že piješ čaj štěstí, tě dělá šťastnou:D:D

      Vymazat
  7. vybrala sis krásné hodinky, jsou opravdu nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. W7 má skvělé paletky, sama jednu vlastním a nemohu si ji vynachválit =)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS