Social Media

Busy week

9.2.-3

Čauky!
Jak se máte? Jak jste si užili/ užíváte prázdnin? Já jsem měla prázdniny jen týden a už mám bohužel konec. V pondělí mi zase začala škola. A upřímně jsem moje týdenní prázdniny ani nijak nezaregistrovala:D Pořád jsem někde lítala a v pátek, sobotu a neděli byla navíc v práci, takže jsem v neděli padla do postele docela mrtvá. Ale hned pondělí jsem měla super! A celkově tenhle týden bude fajn, i když opět docela nabitý a hektický. Ve středu jedu s maminkou do Prahy, v pátek jdeme s přítelem na ples a v neděli jedu s kamarádem na Disclosure! Jedete někdo taky??

A jak se vám jinak líbí tenhle outfit? Fotily jsme ho se ségrou mezi obědem u babičky a nakupováním. Potřebovala jsem teda něco extra pohodlného...což mikča, černé skinny a moje nej nej nejoblíbenější boty z Manga splnily na jedničku!

Dnes to bude kratší, už musím končit. Zapomněla jsem vám totiž ještě říct, že i na dnešek je vymyšlený plán. S přítelem jedeme do Prahy na výlet a mňami véču. Asi budu brát i foťák, takže se budete moci těšit na další článek, kde vám povím, co všechno jsme dělali. Ale teď už musím letět, abychom stihli vlakO:)

9.2.-5

9.2.-6

9.2.-7

9.2.-9

9.2.-4

9.2.-2

9.2.-8

9.2.-1

Sweatshirt - Reserved
Jeans - Mango
Boots - Mango
Jacket - Zara
Scarf - H&M
Bag - ALDO
Earrings - ALDO
Rings - SIX

Pusu
G

20 komentářů

  1. tybrďo, pecka! nejvíc se mi líbí ty prstýnky a náušnice! fakt skvělý :-)

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  2. ten červený kabát vypadá skvěle :))

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší! :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tobě to taaaak sluší! Culík je boží a kabátek taky! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Vlásky máš takhle hrozně hezký a úplně přemýšlím, že si na podzim koupím taky nějaký červený kabát :) Tyjo to jsi měla hodně krátký prázdniny, já už mám druhý týden volno a ještě jeden zbývá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:)) nosím je tak hlavně proto, že je to pohodlný:D Já ho miluju, je to takové zpestření oproti černým a šedým:)) Tyjo to se fakt máš:D Já jsem to tenhle semestr měla hodně roztahané kvůli práci, takže mi vyšel jen týden bez školy:(:D

      Vymazat
  6. Busy week já mám nějak teď pořád! Outfit se ti moc povedl! Moc ti to sluší! Boyt a kabát jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  7. jsem moc ráda, že děláš více fashion příspěvků - koukat na ně je jedna radost! :)
    PS. máš fakt nádherné nehty <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee vážně?:) Tak to mám radost♥ Baví mě je fotit:) A mockrát děkuju, nehty jsou jedna z mála věcí, co na sobě fakt mám ráda:D A brzy bude i nehtový post, tak se těš!!:))

      Vymazat
  8. Mě prázdniny ještě čekají :D A jinak krásný outfit :) Mě vždycky zaujmou maličkosti :D Jako například náušnice, prstýnky a krásné nehty! :) Ale celkově se mi to moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děláš si srandu?:D To se máš!! A moc děkuju, mám takovou radost, že se vám to líbí:))

      Vymazat
  9. Nádherný šál! ♥ Veľmi ti zo pristane. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS