Social Media

This weekend...

_IK_9813 
Tento víkend…

…jsem ochutnala doposud neochutnané těstoviny v Cook&Look! Pokud do Hradce zavítáte, berte číslo 3. Je to mňamka!

_IK_9809
_IK_9808

…jsem se šíleně bála, abych se neodcizila bráchovi, kterého jsem minimálně 3 týdny neviděla. Zbytečně. Stále mě má rád a já jeho samozřejmě ještě víc<3 A přivezl mi z dovči krém na ruce, Spongeboba (ok, mořskou houbu) na odličování a milion příběhů k vyprávění. Nemůžu se dočkat, až budeme u moře spolu!

_IK_9804-2

…jsem si opět a znovu uvědomila, že chodit ven mezi lidi je víc než rozumná věc! Uplynulý týden jsem se zařekla, že s nikým nepůjdu na kafíčko, na procházku, nikam! Po práci hezky domů, ať si urovnám myšlenky, dám se do vlastní pohody a zařídím, co je potřeba. Marně! Skončilo to nicneděláním a prapodivnou náladou. A díky ségře, jsem v sobotu večer i přes mé nekončící „mně se nikam nechceee“, vyšla do města. Výsledek? Samozřejmě super nálada a spousta energie. (Možná i proto vám teď konečně píšu.)

_IK_9783

_IK_9762

…jsem se po tisícáté zamilovala do Arizony. Doufám, že budou vydávat nové songy týden co týden a já budu moct tancovat po pokoji celé večery, protože u nich to nejde jinak!

…jsem mamce a Páťovi záviděla jejich opálení, kamarádovi dovču ve Španělsku, zaplňovala svůj tumblr letními obrázky, poslouchala letní songy od Kyga a prohlížela plavky na eshopech. Nemůžu se moře dočkat!

_IK_9755
_IK_9802

…pokračovala v mém snu za zdravým já. Dočetla jsem knížku od ségry a další na mě v mém šuplíčku koukala jedna, se kterou jsem měla v plánu začít už opravdu dávno. Jsem ráda, že na ni došlo! O tom ale asi až příště. Ráda bych vám některé poznatky předala.

_IK_9781
_IK_9749
top, kabelka, sluneční brýle, prstýnky - H&M, kalhoty - Pietro Filipi, boty - Adidas

Za fotky děkuju Kristýnce, za ultra pohodlné kalhoty PietroFilipi.
A vám, že tu se mnou jste, i když se sem vracím po přestávkách.
Poslední dobou mě chytal social media odpor, byla jsem bez inspirace a motivace. A taky jsem si víc chtěla užívat všechny brzké letní zážitky bez jejich sdílení na internetu.
Ale blog bude moje závislost vždycky.
Mějte skvělý týden! Všem dovolenkářům potichounku závidím, ale ze srdce přeju, ať si odvezou hromadu okamžiků, na které budou vzpomínat navěky! Od toho léto je<3
G

4 komentáře

  1. TO je tak krásny outfit! ♥ Nohavice, top a okuliare sú TOP!! A takisto super článok, tieto mám rada :))

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  2. Ouu..si nádherná! Vidím seba z pred 40 rokmi.Namýšľam si :D vtedy som si to, že nádherná isto som, neuvedomovala. Je to môj štýl obliekania a tak trochu aj podoba -pred tým skoro polstoročím.
    Nádhernú dovolenku, uži si to more! Užívaj si života!

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS