Social Media

Christmas decoration idea + GIVEAWAY

Krásný úterní večer všem:)!

Nejdřív bychom chtěly začít s omluvou. Asi týden se tu nic nedělo (snad ne ještě dýl:/) Bylo toho teď vážně hodně. Obě jsme měly školní povinnosti, tréninky a znáte to... Ale teď jsme zpátky a opět se budeme snažit přispívat co nejvíc, abyste měli co číst:)

A jelikož za 21 dní jsou Vánoce (!!!), tak tu pro vás máme první vánoční článek.

Určitě všichni znáte hmotu FIMO. My jsme ji využily na vánoční dekoraci do pokoje (nebo rovnou na stromeček) a jako "přídavek" k dárečkům (můžete přivázat na mašli, vložit rovnou k dárečku a zabalit, nebo připevnit k přáníčku).
A co budete potřebovat? Samozřejmě hmotu FIMO, nožík, vykrajovátka na cukrovípečící papír, ..a pak už vlastně to, co sami budete chtít - nějaké třpytečky, zlatou nebo stříbrnou barvu, perličky, korálky, kamínky, flitry...


Fimo hmotu si zpracujete, aby byla dostatečně měkká a vyválíte ji na ideálně půl cm tlustý plát (stačí i míň, nic nám neprasklo:) ) . A pak už pracujete jako s cukrovím - vykrojíte jaký tvar jen budete chtít a to je vlastně vše (perličky a kamínky můžete přidat už před pečením). Troubu necháte rozehřát na 110°C a pečete 30 minut (my nechaly radši na 100°C a 35 min).

Necháte výrobky zchladnout a pak už jen zdobíte jak chcete:) My jsme sypaly třpytečky, natíraly na zlato a lepily flitříky.



Tady menší ukázka, jak třeba srdíčka, prasátka atd pověsit. Víc vám ukážeme v našem Christmas Room Tour, který můžete do týdne určitě očekávat:)

A pak bychom vám chtěly ukázat náš adventní věneček. Už asi 4 roky si děláme svůj vlastní. Chodíme na čerstvé větvičky a na vánočních trzích si kupujeme svíčky a ozdobičky. Vyrábíte si taky doma vlastní nebo si nějaký raději koupíte?:) A máte doma taky takovýhle víc tradiční, nebo máte radši třeba jen misku se svíčkami a čísly?:)




A teď to nejlepší na závěr:)
Náš blog pořádá první GIVEAWAY!
Rozdávat budeme nějakou z dekorací, kterou jste výše viděli. Můžete si vybrat vlastní barvu, tvar a zdobení.
Na výběr je z těchto tvarů: srdíčko, prasátko, perníček nebo stromeček
A zdobení: flitry, třpytky, kamínky

Co stačí udělat, aby vám ozdobička dorazila domů?:)
1. Odebírat anetagabriela.blogspot.cz
2. Napsat do komentáře váš email, jakou kombinaci tvaru a zdobení byste chtěli a odpovědět na otázku: Co máte na Vánocích nejraději?

Na odpovědi máte 10 dni, po té vybereme tu nejlepší a hned dáreček odešleme:)
 


6 komentářů

Instagram

Theme by STS