Social Media

Snídaně, základ dne

Ahoj:)
Konečně jsem se dneska probudila a bylo mi dobře. Od Středy jsem totiž byla nemocná. Bolelo mě v krku, pak i hlava a přišla slavná rýma, která se mě sice drží ještě dnes a bude tak týden ještě (předpokládám, vždy to tak mám:D), ale už mi je aspoň dobře:) A tak jsem se dneska konečně krásně bez probuzení vyspala a ráno si ještě udělala moc dobrou snídani.

A jak snídáte vy? A snídáte vůbec?:D Já bych totiž bez snídaně nemohla existovat. A čím je větší, tím mám pak lepší den! Nejradši mám, když si udělám aspoň trochu jogurtu s müsli a ovoce, nějaké sladké pečivo a třeba celozrná houska se sýrem, šunkou a zeleninou, abych měla i něco slaného. A k pítí si nejradši dám zelený čaj a nebo třeba kakaou..to podle nálady. A nebo někdy rovnou oboje:D Budu moc ráda, když mi napíšete, co snídáte vy, nebo třeba i pošlete obrázek. Snídaňové obrázky mám totiž nejradši:D


A samozřejmě asistence mýho tygra nesmí při snídani chybět.
A teď při psaní článku se připravuju na oslavu. Mamka mýho přítele slaví narozeniny. Takže jsem si teď dolakovala nehty a maluju se a oblíkám se:D Hrozně se těším. Tak se mějte krásně a nezapomeňte mi napsat o vaší snídani:).



6 komentářů

  1. Parádní snídaně! Než jsem šla na vysokou, taky jsem snídala. Teď se v šest akorát vyhrabu z postele a ve vlaku ještě dospávám :D Mimochodem, ty nehty máš moc pěkný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já právě víc snídám teď, když jsem na vysoký:D A děkuju:)))

      Vymazat
  2. Tie raňajky sú mňam...a nádherné nechty! :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS