Social Media

Fall/Winter Post

Ahoj!!!
U mě je hodně překvapivé, že jsem vůbec schopna najít něco pozitivního na podzimu a zimě. Snad celých 19.let jsem tyto dvě roční období skoro probrečela, že už chci zase teplo a že se odstěhuju do teplých krajin. A vidíte to, ten 20. rok je úplně jiný a mně ten podzim nevadí a vůbec! A snad se i poprvé těším na sníh:D, což už je u mě velká změna. 
A tak jsem dnes pro vás připravila článek o podzimu a tak trochu i o zimě, jak si tato období buď zpříjemnit (pro teplomily, kterým se nálada horší při 15°C a méně) nebo ještě zlepšit (pro normální lidi:D).

1 Na vycházky si pořídit teplou a krásnou šálu, na doma teplé a pohodlné tepláčky.
Nevím, jestli jsem sama tak divná, ale já mám radost i z toho, že se po škole oblíknu do domácího oblečení, které je nejen pohodlné, ale i hezké:)

Tepláčky z Terranovy (na výběr bylo snad milion barev)



2 A zachumlat se do dečky a pustit si tématická videa (moji favoriti: TADY, TADY a nebo TADY) nebo si prohlížet obrázky a sbírat inspiraci (Můj tumblr, který mě teď bohužel zlobí a nezobrazují se všechny obrázky, ale snad to brzo opravím. Kdyby někdo věděl jak, tak mi prosím pomozte:D)

3 Zapálit si svíčky. A nejlíp hodně najednou! I když popravdě..já to s těmi vonnými vydržím jen chvilku, pak už mě z nich bolí hlava:D Ale vážně mám hrozně ráda, když si doma můžu udělat, jak já říkám, "pohodičku". V klidu si sednu nebo lehnu do postele a ať už sama, s přítelem nebo se ségrou koukám na videa, seriály atd.

... a ještě lepší - vylepšit si atmosféru telým čajem nebo kafíčkem a k tomu si dát něco dobrýho O:).

4 Nalakovat si nehty podzimními barvami (a pečovat o ruce voňavým krémem). Tohle je snad moje nejoblíbenější část:D Jako zástupce fall/winter must have jsem vybrala vínový lak od Miss Sporty (v poslední době se podle mě s jejich lakama vážně zlepšili!), bordó od s-he, červený Home Sweet Home od Essence...

... bílý Sally Hansen (který je podle mě skvělý do jakéhokoliv ročního období) a dva třpytivce: Gabriella Salvete a opět Sally Hansen




5 A dál se vybarvovat. Upřímně, já zas takový fanda rtěnek nejsem, protože mám nekvalitní pusu:D, která má nejradši samotný jelení lůj. Pro vás jsem vybrala tyhle 3 rtěnky, které mi na podzim a zimu příjdou ideální: 1. Růžovou se třpytečkama od Traitance Paris  2. Červenou od Rimmelu  3. Nude odstín od Rimmelu


Napište mi, jestli vám podzim se zimou nějak vadí nebo jestli je naopak máte radši než letní vedra:) Já myslím, že oboje má něco do sebe a jak v zimě, tak i v létě se dá najít něco, čím se dá zlepšit nálada:) Samozřejmě když od rána do večera leje jak z konve a já musím zrovna běhat po městě, tak nejsem zrovna šťastná, ale o to víc se pak těším domů na tu "pohodičku" :D. 
Tak doufám, že se vám článek aspoň trochu líbil a s dalšími věcmi, které máte rádi na podzim či v zimě, se mi můžete svěřit v komentářích. Budu moc ráda:)
Mějte se krásně!

7 komentářů

  1. Tepláky sú nádherné...majú krásnu farbu!

    OdpovědětVymazat
  2. Já zimu vyloženě nesnáším, cítím se nejlíp když je venku hrozné horko a já pořád nemusím myslet na to abych se pořádně oblekla atd. ale zase se mi líbí všechny ty podzimní a zimní barvičky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem se cítila přesně dřív:D nevím, co se stalo, že to je letos jinak:))

      Vymazat
  3. Pěkný článek :), svíčky mám v poslední době zapálené furt :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článečerk :-)) Ty tepláky jsem si taky chtěla koupit, ale rozmyslela jsem si to. Možná jsem udělala chybu jsou totiž Cool :-)

    OdpovědětVymazat
  5. super článok, krásne fotky!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS