Social Media

October Favourites

Ahoj!
Kdo si ještě nevšiml, tak tu máme měsíc listopad, což znamená, že vám jdu ukázat moje oblíbené věci za měsíc minulý - říjen. A kdo si ještě nevšiml, máme tu i nový design:D. Ještě potřebuje pár úprav, ketré možná udělám zítra, ale doufám, že se vám už i takhle líbí:) A už žádné dlouhé okecávání okolo a jdeme na to:)

Moji první lásku už znáte z předchozích článků a je to můj nový svetr (Vero Moda), který jsem si (jak už jsem taky psala) koupila v Praze, když jsem tam byla za kamarádkou. Dá se nosit celkem k čemukoliv a vypadá fakt krásně:)



Dále bych vám chtěla ukázat moje oblíbence v doplňcích - mé kamarády lebkounky:D Náušnice jsou ze SIX a kupovala jsem je společně se ségrou (v balení byly ještě jedny zelené, takže si je půjčujeme). A zamilovanou lebku jako řetízek, který vypadá vážně úžasně k šatům nebo tričku, které má hodně malý výstřih:)


Koho zvolím za favorita z drogerie, jsem nemusela přemýšlet ani vteřinku. Je jím jelení lůj od Garnier, který je určen na podzimní/zimní počasí. Já osobně mám s mými rty docela problémy a jakmile je venku zima, tak si je musím pořád mazat. Naprosto nesnáším ty balzámy, po kterých mám pusu bílou jak od stěny a tento Garnier je pravým opakem! Krásně hydratuje, chrání a NEBĚLÍ!




Tady jsem vybrala pouze něco dobrého na "zakousnutí" a to ještě tak z nouze:D Ale proč ne.. Nimm2 soft bonbóny patří mezi moje oblíbené. Přijde mi, že jsou oproti ostatním takové originálnější:D A tyhle patří mezi ty nejlepší. Určitě zkuste:))


Nevím jestli koukáte na nějaké youtuberky nebo youtubery (pokud ano--> šup s nimi do komentářů!!), ale já jich v odběrech mám už pěknou sbírku - od zpěváků, co dělají covery, tanečních videí, videí na posilování až po ty, co točí random věci nebo něco o kosmetice a oblečení. A mezi moje aktuálně oblíbené patří právě Claudia! Má dva channely, ale pokud vím, tak už vše vkládá pouze na ten jeden, a to jak právě věci o módě a líčení tak i ty více random (Beyond Beauty Star). Tak koukněte:)
A jsme u poslední kategorie - hudby. Za tyto dva interprety vděčím hlavně své kamarádce, která mi je připomněla a já je od té doby jejich písničky poslouchám pořád a pořád:D. (A zpívám si je pořád a pořád:D). Asi nebudu ani nic dodávat, prostě si je poslechněte a snad se vám budou taky líbit:)

A to by bylo asi pro tento měsíc vše. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, co za říjen nadchlo vás a jestli se vám můj článek líbil. Mějte se krásně:)

7 komentářů

  1. Tak teda kamarádka je naprosto spokojená, když vidí, jakej pozitivní vliv na tebe má:D...Ba ne, ten svetříček jsme opravdu pěkně koupily a já zase dodávám, že mi hraje Icona Pop no O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuu♥ tak to jsem ráda:)) a pozitivní vliv na mě kamarádka opravdu má:P

      Vymazat
  2. Ta druha fotka je aka krasna! A sveter je super. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten svetr je naprosto, ale naprosto úžasný :). Já decentní třpytky miluji, a ta barvička je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc všem děkuju, já ho taky miluju!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek :) S tím balzámem od Garnieru, můžu jen souhlasit! Jednou jsem jela do KM, a neměla jsem po ruce žádný balzám, z Avonu mi došel, tak první kroky směřovaly do DM, kde jsem si koupila tohohle krasavce! Nedám na něj dopusit :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS