Social Media

Workouts 4.11.-10.11.

Ahoj:) 
Tento týden stíhám naprosto krásně:D Je pondělí a já vám chci zase ukázat nějaké cvičení. Dneska se nebudu tolik rozepisovat o tom, jak dlouho jaké cvičení trvalo a jak dobré bylo. Pokud by někoho nějaké konkrétní posilování zajímalo, určitě se zeptejte dole v komentářích. 
Teď bych vám spíš ráda řekla, co nosím nejradši na sobě, když doma cvičím. Vždycky nosím tílko, protože i když mám v pokoji permanentně zimu(kromě léta), tak dopředu vím, že se hned po prvním cviku zapotím a je mi hned teplíčko:D. A na nohy si oblíknu buď kraťásky nebo tříčtvrťáky:) Dlouhé kalhoty si beru spíš na tréninky Rock and Rollu, ale na cvičení doma je moc nemusím. V čem nejraději sportujete vy?:)
Na fotce mám na sobě: sportovní tílko z H&M (se všitou sportovní podprsenkou) a kraťásky z Tally Weijl.
A teď aspoň něco málo ke cvičení samotnému. Všechno, co vidíte v mém programu, je z Nike Training Clubu. Za jeden z "levelů", který jsem pokořila mým posilováním, jsem si mohla stáhnout skvělé cvičení na břicho od hollywoodské trenérky Jeanette Jenkins. Tady jsem pro ty, kteří si nemůžou NTC stáhnout, našla aspoň seznam cviků a TADY krátké video jednoho z nich. 

Tak hurá cvičit!!:D Mějte se krásně!

6 komentářů

  1. Pěkný outfit :) já mám ráda tílka z Decathlonu, jsem pěkně barevná a nejde na nich vidět jak jsem slitá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já tě obdivuju, že v tomhle počasí máš sílu vůbec něco dělat, já bych nejradši jenom ležela a můj největší výkon je když se dokopu uběhnout aspoň 2 kilometry :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já se zas nedokopu k tomu běhání:D Takhle jsem hezky v teplíčku doma:D

      Vymazat
  3. Také většinou volím jednoduché tílko a kraťásky, přestože první minutku se klepu zimou, ale to hodně rychle přejde :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak:D většinou si ještě před cvičením v pokoji vyvětrám, takže si říkám, jestli se radši nemám zabalit do péřovky:D ale po prvních vteřinách si to pěkně rozmyslím:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS