Social Media

Breakfast diary



Krásný pondělní večer!
Doufám, že máte všichni stejně skvělý začátek týdne jako já. Povedlo se mi zdolat nejtěžší zkoušku, která mě od čtvrtka žrala všechen čas, sílu a hlavně duševní klid a mír! Teď už mi zbývá pouze jedna jediná zkouška, která přijde na řadu za týden ve středu (držte pěstičky), a tak mám aspoň pár volných dní, kdy se budu věnovat milovanému příteli, rodině, cvičení, uklízení a zvelebování pokoje (i když to možná proběhne až po té poslední zkoušce) a samozřejmě taky vám a novým článkům.

Dnes bude hlavním tématem jídlo! A hlavně snídaně. Protože se považuji za krále snídaní, který si dělá královské snídaně a při jejich požívání si opravdu přijde jako v království. Dobře, ne každý den mám čas si dělat pětichodové menu se sladkým, slaným, zdravým a nezdravým, ale vážně se každý den, když ulehám do postele, těším na ranní snídani. I když většinou se vlastně těším už hned po snídani na další den a další snídani:D.

Takto vypadá snídaně podle mých představ - jogurt s müsli a ovocem, něco slaného a pro jistotu ještě něco sladkého navíc (i když kukuřičný chlebíček s medem nic moc teda-nedoporučuju) a zelený čaj.


Takto vypadá snídaně během Vánoc -jogurt s banánem, vánočka s máslem, cukroví a čaj.


Takto vypadá snídaně pro dva během Vánoc - vánočka už došla:(.


Takto vypadá snídaně u taťky - pečivo se šunkou, zelenina, ovoce, pribináček a nejlepší mňamka s čokoládou...a pro jistotu dva čaje.


Takto vypadá snídaně u taťky pro dva - ovesná kaše s banánem, šunka + zelenina, další moc dobrá sladká věc tentokrát s tvarohem a čaj.


Takto vypadá snídaně, kterou jsem ale doopravdy nesnědla. Na fotce to tak nevypadá, ale ten pomeranč byl fakt gigantickej! Takže pár plátků a pribináček byly k svačině.


A takto vypadá další snídaně, kde vás už nic nepřekvapí.

Sečteno, podtrženo - nejradši mám snídaně, které obsahují buď jogurt nebo kaši (protože pokud nesnídám jogurt, tak si ho beztak musím dát během dne, moje tělo bez něj naříká a nadává), koláčky a podobné po-kterých-se-dobře-tloustne věci si při snídani rozhodně neodpírám (právě naopak je spíš vyžaduji:D) a když je ještě něco slaného, jsem nejspokojenější.

Budu moc ráda, když mi napíšete, co nejraději snídáte Vy, protože co se jídla týče, ráda se inspiruji a hledám, co dalšího bych si ještě mohla dát O:).

Já jdu cvičit a těšit se na zítřejší ráno (vy víte proč:D). Mějte se krásně!

11 komentářů

  1. Teda, našla jsem tvůj blog teprve včera, ale hned mě napadlo, že si fakt drobná, takže klobouk dolů, že to do sebe všechno nacpeš!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jídlo vypadá naprosto lákavě! baví mě takové fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost:) mám jich v záloze ještě spoustu:D:)

      Vymazat
  3. Ty jo, to bych asi vsechno nesnedla :D já vetsinou snidam bily jogurt + musli nebo cel. bagetku s sunkou nebo syrem :) nebo taky ovocíčko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to máme podobně, jen já většinou mám všechno no:D když je doma dost potravin:D:)

      Vymazat
  4. Také miluji snídaně, ale na takto velké nemám bohužel čas :(, nejraději mám ovocné müsli s mlékem a také pravidelně popíjím buď neslazený zelený čaj nebo nějaký jiný s medem :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já si na přípravu snídaně vždycky najdu čas:) buď si dřív vstanu, nebo si ji předpřipravím už večer:)

      Vymazat
  5. Snídaně miluju, ale takové královské si dopřávám na dovolené. Doma na to není čas a taky mě nebaví příprava! Super! :)

    http://miss--xy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS