Social Media

Wish list and Workouts 5.1.-12.1.

Krásné dobré ráno!
Původně jsem slibovala, že bude článek už večer, ale včera byl tak na nic den, že jsem si o půl jedenáctý řekla, že už ani ten článek nebudu psát:D.
No vlastně, ráno bylo krásný, celé dopoledne taky, k obědu jsem nám s přítelem udělala výborný žrádýlko a měli jsme se krásně. Ale, pak přítel odjel do práce a já si oběhat drogérie (S dojmem, že koupím hodně věcí za málo peněz). A ono neee. Nejdřív jsem si v dmku vzala stíny, o kterých jsem si myslela, že stojí 30Kč a u pokladny už najednou stály 70! Fajn, 70 není tolik, ale jde o princip že jo. Krém na obličej, který jsem chtěla, měli všude drahý, tak jsem si ho nakonec nekoupila. A řasenku, kterou jsem chtěla, taky nikde zlevněnou neměli, ale vzala jsem si ji, protože jsem ji už nutně potřebovala. Přišla jsem domů a co jsem nezjistila. Omylem jsem šáhla po hnědé řasence, ne černé! (Whyyy?!!) Korunku tomu dal můj pohled na blog, kde vidím všechno to krásný písmo místo fotek. Můj milý Photobuckete, moc ti děkuju. 
Nádech, výdech, zjistit důvod, kouknout na moje tumblry, lehnout, omylem usnout, probudit se a jít si zacvičit - protože každé cvičení přece zlepší náladu.
Joo ale to bych ještě nesměla mít fakt na nic den. Stačilo udělat jeden výpad a já už nemohla, chtělo se mi brečet a umřít (berte s nadsázkou).
Ještěže mám ale mého nejúžasnějšího přítele, který mi dokáže zvednout náladu vždy a i třeba jen smskama a moji nejúžasnější ségru, se kterou se kouknu na Ravenswood a ze všeho si uděláme srandu.

A je tu nový den (který bude už normální!!) a já vám píšu článek. A opět jsem se rozkecala o něčem, o čem tento článek vůbec neměl být:D Takže pokud nechcete číst moje vylejvání srdíčka, začněte až tady.


Tady je plán cvičení z minulého týdne. Hodně mi každý workout i trénink pomohl odreagovat se od učení a trošičku povzbudit. Těm, kteří se musí učit třeba přes týden vkuse, jako jsem teď musela já, opravdu doporučuju si aspoň 20 min zacvičit a dát do toho víc než kdy jindy (a ještě doporučuji ranní cvičení, to vůbec nastartuje mozek jak nic jiného). Budete mít lepší pocit a víc energie na učení! (Vyzkoušeno!!)

Toť ke cvičení vše pro dnešek. Ještě jsem vám chtěla ukázat moje vybavení na posilování (kromě oblečení a bot) a no řekněte, jsem chudák malá a potřebovala bych toho nutně víc, že joo??



Flaška na pití, činky a podložka, vše co potřebuji. Ale! Tyhle nové činky jsou oproti těm mým starým pěkně tvrdé, takže by se mi hodily nějaké rukavičky na posilování. Hezčí podložku bych také uvítala, ale šetři Gabrielo(Jenže koukněte, jak se na mě tahle směje! Tu mít, tak cvičím od rána do večera:D). No, dál by třeba TRX od věci taky nebylo, to bych si přála moc moc moc. A nejsem troškař, takže nějaký ten medicinbal a veliký gymnastický míč by mi tu doma vůbec nepřekážely (už mám v hlavě vymyšleno, kde bych měla posilovací kouteček v pokoji:D).

A co se týče, oblčení, tak mám taky jasno:D Mám miliony tílek, ale žádné funkční tričko. Jedno od reeboku se mi v A3 Sportu hooodně líbilo! Ale na internetu jsem ho nenašla. Každopádně, na mysli mám něco ve stylu, jako má Mariannan:


Teď je na mě veliká zima, uši by mi mrzly i přes čepici a v krku by mě bolelo hned (já vím, výmluvy, výmluvy). Ale od jara bych opět chtěla začít s přítelem běhat. I když otázka je, jestli bude chtít běhat on se mnou, protože jsme každej trošku na jiným levelu a pro něj bude běh se mnou spíš procházkou:D Ale ať už budu běhat s přítelem, sama nebo třeba se ségrou, dost by se mi hodily nějaké boty na běhání:

Ty poslední jsou nejkrásnější♥ 

No a jelikož mé touhy zde nekončí, musím vám povědět o poslední věci. Kraťásky! Mám dlouhé kalhoty i "tříčtvrťáky" ale žádné sportovní kraťasy (ty z Tally Weijl apod. nepočítám). A jaké? Tady, tady, tady, tady (a tu postavu taky prosím prosím) a tady jsou ty podle mých představ. Nebo rovnou všechny že jo!

A i když bych o všech mých přáních dokázala mluvit ještě hodně dlouho, musim se jít rychle přichystat a utíkat za mým přítelem, který mi dnes vaří oběd. Mňam mňam.
Tak se mějte krásně! A do komentářů mi povězte o vašich přáních a touhách!


22 komentářů

  1. A stejně je cvičení jeden z nejlepších způsobů, jak se odreagovat!:)
    Můžu se zeptat, kde jsi kupovala ty činky? přijdou mi hrozně roztomilé, s tím by se cvičilo jedna báseň!:D
    Mimochodem-musím říct, že postavu máš opravdu nádhernou,je vidět, že se hýbeš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je největší pravda!:)))
      Činky jsem dostala od ježíška:D ale jsou z Decathlonu:))) mají tam různé barvy a různé vahy. Škoda, že růžové jsou jen půl kilové:(:D
      A moc děkuju!! :))

      Vymazat
  2. Krásný článek :)! Také si chci tento rok pořídit nějaké pořádné boty na cvičení a kraťásky také :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která touží po nových věcech:D A moc děkuju za pochvalu:))

      Vymazat
  3. Přítelovi by běh s procházkou vůbec nevadil:) bude moc rád:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se moc těším na jaro příteli můůj♥

      Vymazat
  4. Ahoj :)) Chtela bych zacit behat..Myslis,ze je to blby napad tedka v zime zacinat? Jinak nejdou me zobrazit ty fotky co jsi davala k snidanim...Zkusis to dat jeste jednou?Hodne by me to zajimalo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:)) abych pravdu řekla, takový odborník přes běhání nejsem, ale podle mě, co se celkově sportu a "hejbání se" týče, začít můžeš kdykoliv:) a navíc letošní zima není tak hrozná, takže určitě začni hned:))
      A fotky by u všechny článků měly být viditelné zítra, jen jsem měla potíž s photobucketem:))

      Vymazat
    2. Super díky :)) Jinak až někdy nebudeš mít žádný nápad k psaní tak mě napadlo třeba článek o kosmetice co používáš každý den ;))

      Vymazat
    3. Děkuju za nápad:) zrovna jsem si i kupovala nějaké nové kousky, protože mi všechno najednou došlo:D Takže bych takový článek mohla udělat:)

      Vymazat
    4. To by bylo fajne :))

      Vymazat
  5. Já chci tvou postavu :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to potěší:))) ale co jsem viděla u tebe na blogu, tak se nemáš za co stydět!:))

      Vymazat
  6. Postavu máš opravdu moc pěknou :) potřebuju nutně sportovní podprdu a funkční legíny nebo tříčtvrťáky, protože to je už hrozný, jak nemám pořád v čem cvičit :D
    Já mám podložku už od dětství (zažila i tábory, kde jsem byla v 8 letech :D) a nevypadá nijak stylově, ale myslím si, že na cvičení to stačí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:)) to jo..to chce:D to je podle mě uplně to nejdůležitější:D A popravdě řečeno...my máme asi milion podložek u nás ve sklepě:D ale holt...žádná se mi nelíbí a jsem z toho hrozně smutná:D:D

      Vymazat
  7. Krásný článek,také cvičím a baví mě to moc.
    http://petrusha1992.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  8. Kde jsi koupila ten shaker, prosím? Sháním ho všude!!!

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS