Social Media

Workouts Week 3 and 4


Dobré ráno!
Dnes jsem tu jen s krátkým článkem. Nějak opět nestíhám:D A to nechápu, jak to je možné, když ani nemám školu. Vstávala jsem v 7, abych si ještě stihla zacvičit, ale dnes se mi opravdu nechtělo (takhle to s plochým bříškem do šatů na ples moc nevyjde, Gabrielo!). Ale ne, tak špatný to se mnou zase není. Cvičení se jen přesouvá na odpoledne. Ale trošku se na sebe zlobím pořád, protože jsem si chtěla v neděli vytvořit cvičící plán na nadcházejících 14 dní, nebo aspoň na ten týden a..skutek utek. A tak opět vymýšlím workouty pět minut před začátkem. Ale už se vážně budu snažit! A to hlavně i kvůli vám, protože bych tu pak i pro vás chtěla mít předpřipravený plán na týden, kde byste procvičili celé tělo! Ale tak, je teprve středa, to ještě není vše ztraceno ne? O:)

A tak bych vám chtěla ukázat aspoň plány z minulých dvou týdnů, kde jsou kromě jednoho všechny cviky od NTC, což je pro ty, co nemají v mobilu android, trochu na nic. Ale příští týden se už můžete těšit na cvičení z více zdrojů.


Ale abych pravdu řekla, stejně si myslím, že se k NTC vždycky po všech ostatních cvičeních budu vracet. Vyhovuje mi zatím asi nejvíc. Já moc nemám ráda, když na mě někdo při cvičení kříčí a pořád u toho kecá:D Takže pokud nemáte android nebo ios, zabavte mobil někomu z rodiny a NTC si stáhněte(hihi)! Na youtube jsem našla i videa s některými cvičeními od Nike (pro ty, kteří nikomu zabavit mobil nechtěli)
TADY jedna slečna cvičí Ab Burner
TADY je směs všech možných cviků. Takže se je stačí jen naučit, pořídit si stopky a můžete cvičit!:)
a TADY je NTC kanál, kde jsou občas jednotlivé cviky také a ostatní videa si můžete pustit pro motivaci:)





trošku děsivá fotka:D 

Pár fotek po cvičení a s tímto se s vámi loučím! Za týden už opravdu čekejte více rad a tipů na workouty!
Mějte krásnou středu!!

8 komentářů

  1. wow ty dobre vela cvicis!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  2. mas muj obdiv! a krasne brisaky :)
    ady.

    OdpovědětVymazat
  3. Břicho máš plochý už tak! :) Obdivuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně do plesu zbývá ještě měsíc, tak doufám, že v únoru se budu opravdu činit, ať pak můžu bejt nejkrásnější :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám další ples taky za necelý měsíc, a plánuju si vzít šaty, ve kterých je vidět vše:D takže musím zamakat:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS