Social Media

Breakfast diary

Za poslední dobu se mi v notebooku nastřádalo opravdu hodně fotek jídel. Příjde mi, že nedělám nic jinýho než spánek- foto snídaně - konzumace snídaně-škola- foto oběda - konzumace oběda atd atd:D Plus nějaké to cvičení a pětihodinové sezení u tumblrů samozřejmě! A tak by byl hřích se s vámi nepodělit. Dnes přicházejí na řadu opět ty mnou milované snídaně. A žádné okecávání. Jak jde o jídlo, kdo by chtěl čekat, že? O:) (...já ne!)

Pozn. Vše, co vidíte dvakrát, je uděláno pro dva lidi. Jedlík jsem sice obří, ale všeho s mírou:D. Občas se i podělím a udělám druhou porci pro někoho jiného (=přítele).



Nejlepší kombinace všeho, co má moje snídaně obsahovat. Jogurt+müsli+banánek+pomeranč, něco dobrého sladkého, pro jistotu ještě něco dalšího dobrého sladkého a kousíček i slaného O:)


A u taťky se místo jogurtu s hřejícím pocitem v břiše (a na srdíčku) cpu kaší a přidávám džus!!


To samé v bleděmodrém. ....I když..pro jistotu jsem si dala kaši i jogurt.


Jedna z nejlepších snídaní, co jsem si udělala. Jablka k snídani sice normálně moc nemusim, ale s kaší a nastrouhaným-kaší rozehřátým bonbónkem Lindt to bylo mňam mňam!


A takhle to vypadá, když nemám čas ani ráno ani večer. Kafe a jogurt s müsli. To už je ale hodně špatný, když nemám čas si připravit ani snídani. Opravdu ojedinělý případ!


Taková ta klasika. Perník od babičky je nesmrtelná dobrota u nás v rodině!


A tady by se slušilo zmínit trojúhelníček uprostřed dole na fotce. Jablkový koláč z Bazalky, kterej je prostě nejlepší..áááá♥


Opět klasika.


A i když, jak už jsem psala, jablíčka k snídani moc nemusim, někdy prostě doma není žádný jiný ovoce (och jak smutná chvíle)!


A na závěr trošku sušší snídaně:D I když ten croissant byl víc než mňam mňam, to se mu musí nechat!

A co vy a snídaně?:) Připravujete si je už večer dopředu a dáváte si na nich záležet? Nebo jste rádi, když do sebe ráno hodíte půl banánu a malý kafe? Všem těm, kteří snídaně odflakují, nebo dokonce vůbec nesnídají (ty ty ty!!), promlouvám do duše Jezte snídaně každý den a dělejte je královské a den bude hned hezčí už od rána!!!

Tak dobrou noc
..a ráno dobrou chuť!

-G

19 komentářů

  1. Od tebe bych si nechala dělat snídaně každý den :D! Také se snažím o co nejbohatší snídaně, bohužel toho ovoce je doma po málu :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo můj přítel má štěstí, že narazil zrovna na mě:D:D:D Ovoce je základ! Když u nás doma není, tak to je fakt hrůůůza!!!

      Vymazat
    2. To tedy má štěstí :D, navíc láska prochází žaludkem, ten se tě určitě nevzdá :D :)!

      Vymazat
    3. To mu radím!!:D Umřela bych steskem, kdybych neměla komu dělat snídaně!!:D

      Vymazat
  2. To jsou teda dobrůtky! :) I když já bych do sebe nacpala maximálně polovinu, závidím ti, že toho sníš ráno tolik :)) A jsem na tom stejně - taky mám teď spoustu nafoceného jídla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musíš něco hodit na blog! Ráda se kouknu:))

      Vymazat
  3. No to je nádhera, na takové fotky bych mohla koukat pořád! :D Líbí se mi ty porce-pořádná snídaně je totiž potřeba- a také variabilita - hrozně ráda ochutnám od všeho trochu! :D

    OdpovědětVymazat
  4. to teda vyzera úžastne !!! :))) Každú sekundu by som sa mohla na tieto fotky pozriet len keby sa to dalo aj zjest cez internet :)

    OdpovědětVymazat
  5. No kráása :)) já bych asi do sebe tak po ránu všechno nenacpala :D ale to je možná o zvyku co?;) ale snídaně je základ dne :) ty jogurty máš obyčejné bílé? a jaký míváš musli ? :) jak ti dlouho trvá než to ráno sníš? To stáváš si nějak dřív ne ?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo určitě to je o zvyku:) já jako malá taky něco k snídani nesnesla a jedla jsem hrozně malinko ráno, teď jak nejsem najedená do nacpání, tak to není ono:D jogurty mám většinou bílé, občas i ovocné:) a müsli jsem měla s čokoládou a teď mám nějaké s konopným semínkem:D ale nikdy ho nemám zapékané a sladké:) Mám ráda, když si ráno můžu udělat pohodičku se snídaní a internetem, takže většinou i stávám trošku dřív kvůli tomu:)

      Vymazat
    2. Tak to je fajne :)) a ten krásnej tácek máš z kama? :) takovej barevnej hned po ránu pozitivní to je super:) Ty zapékané musli prej nejsou moc zdravé,ale dobré že:D.. prej jsou dobrý od značky Bona Vita;)

      Vymazat
    3. Z H&M Home:) je super:) jen bych potřebovala už větší:D:D Noo určitě jsou zdravější ty nezapékané:) a bohužel ti neřeknu, od jaké značky používám:/ kupuje je mamka a pak je máme v Ikea dózách, takže bohužel nevím:/ a u taťky jsme si müsli dělali sami - smíchali jsme oříšky, semínka a popřípadě vločky:)

      Vymazat
  6. Lovely pictures, everything looks absolutely delicious! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kd esom bola doteraz? ty máš už aký úžasný blog! A tie fotky, no nemám slov pravdupovediac. Krásne fotíš :) A raňajky vyzerajú viac než úžasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee moc děkuju:) udělala jsi mi velkou radost!! Ale můj blog určitě nemá na ten tvůj:) hned tě odebírám a jdu si přečíst všechny články:D:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS