Social Media

Workouts Week 7 (Tips & Random photos)



Krásný čtvrtek přeju všem!
Dneska mám tak skvělej den! Se vám musím pochlubit:D Udělala jsem sobě a mému příteli fakt dobrou snídani (nebojte, někdy ji taky uvidíte), ve škole jsem po dlouhé době rozuměla všem příkladům z finanční matematiky, přítel mě vyzvedl ze školy a vzal mě do naší nejoblíbenější (nebo aspoň mojí..chichi) restaurace na tu nejlepší!!! pizzu, šli jsme spolu do drogerie, kde jsem si něco neodnesla jen já (ale jsem fakt šťastná z toho, co jsem si odnesla - konečně krém na obličej, už jsem byla pár dní "na suchu" a neodolala jsem a ukořistila jsem lak na nehty, v pořadí asi čtyřistapadesátýprvní) a teď si sedím na posteli, poslouchám Bastille (ať už je 18.3. a jejich konceert! Po nedělním koncertě OneRepublic jsem natěšená ještě víc:D) a jdu vám napsat něco o mém cvičení z minulého týdne!


Tak nějak to je pořád ta moje klasika. Stále cvičím podle NTC nebo podle XHIT Daily. Psala jsem vám, že mi u XHITu vadí, že na mě ta blondýna jedna křičí a to se mi nelíbí, tak ji vždycky ztlumím a pustím Bastille na plný koule:D Ale už jsem si na ni zvykla, vždycky se těším, co bude mít na sobě (protože bych to všechno sportovní oblečení taky chtěla). A už mi ani nevadí, že je tak naspeedovaná a pořád něco (dobře, často to jsou užitečný rady) mele a povzbuzuje, ať makám víc a víc. Z čehož vyplývá, že video od XHIT fakt doporučuju!



Pak jsem taky narazila na cvičení z kanálu GymRa, kde najdete taky spousta videí, různé druhy cvičení procvičující různé části těla (s činkami i bez). Některé "předcvičovatelky" mi teda moc neseděj, tvářej se u toho dost divně a jedna dokonce dělala kliky s fakt docela dost prohlými zády. Ale zase na druhou stranu jsem tam našla dost nových, zábavných a účinných cviků. Takže také vyzkoušejte!



A jelikož mi byla věnována super krásná sportovní mikina od super nejlepšího přítele, tak jsem ji musela hned využít (v úterý vzít na trénink) a v sobotu provětrat venku. Po hoodně dlouhé době jsem byla běhat. Naposledy jsme s přítelem byli snad někdy v září a pak hezky odpočinek od toho krutého pohybu! V sobotu jsme si šli ale na půl hoďky zaběhat se ségrou. U taťky na to jsou skvělé podmínky, za cestu nepotkáte ani nohu a běžíte hlavně jen cestičkami v lese nebo na louce, takže žádný tvrdý chodník nebo silnice. A běželo se mi kupodivu docela dobře. Je pravda, že jsme asi moc rychle neběžely, ale už se i docela těším na pondělní běhání s přítelem. Je to minimálně zpestření mezi vším tím domácím cvičením.





PONDĚLÍ 10.2.
- plavání
- Total body interval workout with dumbell (GymRa)

ÚTERÝ 11.2.
- trénink RockandRollu

STŘEDA 12.2.
- 30 min Body Flexor (NTC)
- 5 min Sexy Sculpted Arm workout (POPSugar Fitness)

ČTVRTEK 13.2.
- 8 min The Navy Seal workout (XHIT)
- 15 min The Miranda workout - abs (XHIT)
- 10 min Legs (XHIT)

PÁTEK 14.2.
- reeeest day

SOBOTA 15.2.
- 30 min Běh

NEDĚLE  16.2.
- 30 min Full Body Workout (GymRa)



Napište mi, jaký zdroj cvičení využíváte nejvíc vy:) a jestli preferujete pouze běhání nebo plavání, nebo jestli si doma nebo v posilovně rádi zacvičíte:)

Mějte se krásně!

-G

4 komentáře

Instagram

Theme by STS