Social Media

Birthday Girl♥


Ahoj!
Doufám, že jste všichni měli krásný víkend. Já jsem ho strávila u taťky, jak bývá zvykem každý druhý víkend. Dělala jsem sobě a příteli velké snídaně, byla na obědě u babičky, učila se na první zápočtový test, koukala na filmy, blogy, tumblry, cvičila a mazlila se s Delinkou. U taťky si vždy opravdu odpočinu a jsem připravená na další školní týden! 
Ale! Nadcházející týden pro mě bude určitě víc než zajímavý (tancuju si, zpívám si a jsem extrémně happy). Zítra slavím 21. narozeniny (A už vidím, jak se můj přítel potutelně směje, až si tohle bude číst, že jsem pěkně stará:D) a ačkoliv se mi ten věk fakt moc nelíbí (pamatujete si, jak jste si v dětství říkali, jak jsou ty dvacetiletý lidi hrozně starý a nikdy jste si nedokázali přestavit, že vy budete jednou taky), hodlám si zítřek užít, i když budu ve škole trčet až do 3.
A když pominu tu písemku ve škole, tak bude úterek dalším skvělým dnem (vlastně pokud ten test dám, tak bude ještě lepším). Jedu za kamarádkama do Prahy a jdeme na Bastille! Ani nevíte jak se těším (a přítel ten den zase proklíná, protože si myslí, že už se nevrátím a odjedu s Danem Smithem - zpěvákem z BastilleO:) ).



Rodinné oslavy narozenin mám ale už za sebou. Jedna byla před týdnem, kdy jsme slavili můj svátek, narozeniny, svátek brášky a svátek mého přítele. Ta druhá byla dnes u taťky a zítra si uděláme ještě hezké odpoledne s přítelem:)





Napište mi do komentářů, pokud byste chtěli vidět, co jsem dostala:) Zatím jsem sice ještě nedostala vše, ale už ty předané dárečky jsou všechny moc krásné! Všichni okolo prostě ví, čím mi udělat radost (nebo že by to bylo tím, že pořád jen blábolím o tom, kde a co se mi líbí? - a že toho je hodně).
Plus musím hoooodně moc pochválit mamku se ségrou, které udělali krásný jahodovo-čokoládový dort, který chutnal ještě lépe než vypadal!!



Přeji vám všem, abyste měli také krásný celý týden a budu ráda za každý váš komentář, kde mi můžete napsat, co máte v nadcházející týden v plánu vy♥

-G

6 komentářů

  1. Moc hezké fotky. I když by se to nemělo, tak předem přeji krásné narozeniny, hodně štěstí, zdraví a úspěchu!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to přeji předem Všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak všetko len to najkrajšie a najúžasnejšie ti prajem :) a taktiež veľa úspechov v blogovaní :))

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS