Social Media

BootCamp



Ahoj!!
Jak se máte? Já skvěle! Po dokonalým koncertu s kamarádkama mě čekaly pouze dva školní dny a teď už mám do neděle zase volno:) Zítra mě čeká plavání s přítelem a vůbec celý den si hodláme užít!

Co se týče cvičení, určitě jste si všimli, že tu dlouho nebyl žádný článek s tímto tématem. Nebylo nic extra nového, co bych vám mohla ukázat. Cvičit jsem ale nepřestala. Už mi to bez toho nějak nejde a navíc jsem konečně začla i s přítelem běhat a plavat:) Poslední dobou jsem měla, co se workoutů týče, problémy s tím, že mě to buď nějak moc nebavilo, nebo jsem měla pocit, že jsem se ani nezpotila a nic mi to nedalo.



Na finských stránkách Cosmopolitanu (lépe řečeno, na různých blozích MyCosmo) právě probíhá období Bootcamp, kde každá blogerka píše o workoutech, motivaci a o tom, v čem by se chtěla zlepšit nebo v jakém druhu sportu pokračovat.
Článek mojí nejoblíbenější Dagmar z týmu MyCosmo si můžete přečíst tady. A Vilma zase postupně ukazuje 10 cviků na břicho krok po kroku:)

Celé mě to nějak inspirovalo, a tak jsem si říkala, že zkusím nějaké BootCamp videa, protože mě dříve vždycky bavily (ať už v NTC nebo na BeFit). Tentokrát jsem se ale zaměřila na můj v poslední době oblíbený HXIT. Ukázky mých posledních bootcamp cvičení:

1
8 min Boot Camp
16 min Military Boot Camp
10 min Full Body Boot Camp
9 min Boot Camp

2
15 min Boot Camp: How to get fit
8 min Thighs Workout
9 min Full Ab Workout

3
15 min Boot Camp: How to get fit
10 min Full Body Boot Camp
9 min Intense Ab Workout

Ne všechno jsou pouze Boot Camp workouty, zařadila jsem si mezi ně i cvičení např. na jednu část těla. Ale musím vám říct, že všechna tato cvičení jsou skvělá! Byla jsem po nich uplně mrtvá, bavily mě, cviky šly hned za sebou, nemusela jsem čekat (a mít čas se nadechnout:D), až se Rebecca vypovídá, a to jsem přesně hledala!

Naopak Delinka nebyla nadšená z mýho cvičení vůbec a stejně jako v 9 min Full Ab Workoutu na mě nejdřív upřeně civěla a pak si sedla před notebook, abych na nic neviděla. A když viděla, že se mnou to ani nehne (nebo spíš hne...pořád jsem se hejbala, cvičila a nešla si za ní lehnout), tak na mě cvičila a poslední sérii sedů lehů mi vyčítavě ležela na břiše. Miláček!







Máte vy nějaké super cvičení, které byste mi doporučili?:) Budu ráda za každý komentář a radu!
Mějte se krásně!

-G

16 komentářů

  1. Já mám teď krizi, odcvičím si to, protože jsem si řekla, že to odcvičím, ale žádná spokojenost a radost. A cvičení se zvířaty je sranda. Já zas někdy cvičím s kočkou a ta se zas o mě neustále otírá, takže když dělám třeba sedy lehy, tak ona mi leze pod záda a hrozně se diví, že jsem tak rychle zpátky:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus taky Boot Camp workouty:)) nebo změň zdroj cvičení nebo na chvilku zkus uplně něco jiného:) uvidíš, že to pomůže:)) a máš pravdu:D se zvířátkama to je vždycky něco:D:D

      Vymazat
  2. Máš nádhernou postavu a obdivuju tě jak cvičíš. Já dávám přednost běhání, cvičit doma mě nebaví, ale doufám, že brzy začne (potřebovala bych to). Jinak děkuji za inspiraci, ten poslední workout vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuju:)) já to mám naopak a běhání mě nikdy nebavilo, až teď začalo:) tak zkus domácí cvičení a třeba tě to taky chytne:))

      Vymazat
  3. a jak ses dokopala k tomu běhání:) občas zuzka light a nebo insanity ...ale nejvíce se zpotím u nás na brutál kruháč a je to velmi dobré :) to bys mohla zkusit je po tom hned lepší pocit:) a zkusím tvé workouty moc se mi líbí ale to běhání je horší plavání je nej:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi kvůli přítelovi:) po dlouhé době jsem poprvé běžela minulý rok v létě, pak přes zimu nic (to jsem si pouze cvičila doma) a teď až na jaře:)) a až teď mě to opravdu začlo bavit:) Musí se začít po malých krůčcích:)) A díky za inspiraci:) kouknu na to:))

      Vymazat
  4. Tak přesně podobný problém mám také-cítím, ež to není ono...tak doufám, že to zase"naskočí"zpátky:) Možná bych potřebovala změnu- a to buď fitko a nebo nějaké společné vedené lekce mezi lidmi, to mě vždycky nakopne k tomu makat více, protože mě někdo vidí :D
    Jinak díky za tipy, některá videa určitě vyzkouším:)
    No a postavu máš úžasnou, co si budeme povídat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak:) chce to občas změnu:) A moc moc děkuju!!:))

      Vymazat
  5. Máš veľmi peknú postavu a ďakujem za inšpiráciu tipov/odkazov na videá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Achjoo já si ve srovnání s tebou připadám tak líná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup šup běhat:D:D Ne...taky mám samozřejmě dny, kdy jen ležim a nic nedělám:D:))

      Vymazat
  7. ahoojky, krásná bílá komoda, mohu se zeptat odkud je?

    OdpovědětVymazat
  8. Super cvičení :) Včera jsem si pustila tři videa a k nim jsem ještě cvičila bříško a yogu a dnes zkusím další! :))

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS