Social Media

Dinner diary

Krásnou neděli přeju!
Chtěla bych se omluvit, že jste tu dlouho neviděli nový článek. V pondělí na mě přišla rýma-kašel-atd atd, takže jsem byla ráda, že jsem se vůbec vyhrabala z postele a šla do školy. Takže na nějaké psaní článků nebyla nálada vůbec. Ale jsem ráda, že jste sem i tak zavítali a četli ty články, které tu jsou:)

Dneska se už citím zdravá jako rybička (i když smrkám pořád, ale to je u mě normální průběh), po týdnu jsem si konečně zacvičila a počasí mě láká ven. Ale musím udělat ještě pár věcí do školy, jet roztleskávat na hokej, ale hlavně - zabalit si věci na zítřek!! Už zítra nás totiž zase čeká společný den s přítelem v Praze, který zakončíme Labutím jezerem ve Státní opeře. Nemůžu se dočkat!:) Dneska jsme koukali, kdo bude hrát hlavní role a začínám se těšit ještě víc!! Určitě vám potom napíšu, jaký ten náš celý den vypadal!

A teď už k podstatě článku:D Mohli jste vidět moje snídaně (a snídaně), obědy a dneska vám představuju večeře. Ty teda nejsou popravdě nic extra. Mění se pouze podle toho, jestli jsem odpoledne cvičila nebo ne a nebo jestli se mi chce dělat něco zajímavějšího. Popravdě veškerou fantazii si totiž schovávám až na ráno a mnou milované snídaně♥



Měla jsem období, kdy jsem se snažila nejíst k večeři pečivo, ale myslím si, že tím stejně nic moc nedocílíte (tím myslím to, když chce někdo zhubnout). Museli byste tak pokračovat asi do konce svého života. Nejsem žádný výživový poradce, ale z vlastních zkušeností nebo spíše zkušeností lidí kolem mě, vám povím, že jakmile si pak zase pečivo začnete dávat, váha půjde opět nahoru.
A navíc, kvalitní pečivo s milion semínkama je mňaminka!





Často si také dávám k večeři polívku. Teplo do bříška není nikdy špatně!



Sálat od mamky z fazolek adzuki. Doporučuji! Se zelenou paprikou, rajčaty a ředkvičkami.









Geometrická večeře u taťky:D Celá já!







Jak jste si všimli, střídám nejčastěji pečivo a obložené talířky. Pokud máte nějaké nápady, jak bych své večeře mohla obohatit, určitě mi vše napište do komentářů. Budu moc ráda!



A na závěr fotka, jak doopravdy vypadá moje skříňka večer. Připravená večeře + chystání na snídani. Mamka spí v obýváku, který je spojen s kuchyní, takže abych ráno nikoho neprobudila, večerní přípravy jsou potřeba:D

Doufám, že si dnešní krásný den užijete a budete mít hezký celý příští týden!

PS: Určitě jste si všimli, že moje ségra už články nepíše. Má toho hodně do školy, chystá se na přijímačky + má třikrát týdně tréninky. Proto blog převezmu spíše já a můžete se těšit na nějaké ty změny např. v podobě nového designu:)
-G


20 komentářů

  1. Tyyy jo Ty si davas :)) Vypada to teda paradne :) Tak snidane,obedy a vecere za sebou tak co jeste svacinky? :D co chystavas,kdyz mas skolu nebo nekam jedes?:) Jinak uzijte si divadlo urcite to bude super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:)) Svačinky taky plánuji:) i ty doma, i ty do školy:))

      Vymazat
    2. Super uz se tesim :))

      Vymazat
  2. Po takových článcích mám vždy hned hlad:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se utíkej najíst:D 3 hodiny, to je čas svačinky:D:D

      Vymazat
  3. Tak teď už si nepřipadám tak hrozně, když si dávám i k večeři pečivo :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké! Také mám večeře většinou v přesně takovém stylu :) ale zrovna nedávno jsem objevila kouzlo různých zeleninových polévek a krémů :)) A nebo míchaná vajíčka na všechny způsoby...a osmahnutý lilek/cuketové nudle na olivovém oleji, to je taky dobrota :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za tipy:) vajíčka taky miluju:)) mňam a ten lilek a cuketa!!!

      Vymazat
  5. máte zajímavý blog :) pěkný článek!

    OdpovědětVymazat
  6. Po tomto článku som vážne vyhladla ! :D Fajnotky :3

    OdpovědětVymazat
  7. mám teď hlad:D dala bych si něco)) super fotky:D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj .. skade mas tu ruzovu flasku a kolko stala ? :) a este by som sem chcela napisat ze si mojou kazdodennou inšpiraciou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj .. skade mas tu ruzovu flasku a kolko stala ? :) a este by som sem chcela napisat ze si mojou kazdodennou inšpiraciou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) moc děkuju, jsi milá:)) Flašku mám z Decathlonu:)) a stála asi kolem stovky:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS