Social Media

Ready for Spring

To ten víkend zase utekl!
Ale musím říct, že jsem si ho opravdu užila! V sobotu jsem přítelovi udělala velikou snídani, on mně zase na oplátku oběd a odpoledne jsme slavili s rodinou můj svátek (tímto dodatečně přeju jen to nejlepší všem ženám a dívkám k MDŽ), svátek brášky a mého přítele. Konečně už jsem taky uplně zdravá a po dlouhé době jsme se mohli jít s přítelem proběhnout. A musím říct, že se těším, až zase půjdeme! Nikdy jsem do běhání moc nebyla, ale teď mě to nějak začalo bavit. Jedině dobře O:)





Na dnešek jsem měla spoustu plánů. Udělat design na blog, uklidit si v pokoji, naučit se něco málo do školy a spoustu dalších věcí. Ale byla by hanba nevyjít v tomhle krásným počasí ven! Tak jsme s přítelem vzali Delinku a dlooouho a dlooouho se procházeli. Musím říct, že mi dlouhé procházky docela chyběly. Před dvěma rokama, když jsme se s přítelem seznamovali, jsme byli schopni nachodit tolik kilometrů i v mínus dvaceti a byli jsme nejšťastnější. Asi to bylo hlavně tím, že jsme se ještě navzájem nebrali domů:D, ale i tak..chybí mi to, a tak doufám, že bude teď pořád krásně a budeme toho moct využívat víc (Delinka dává paleček hore).


první zmrzlinka! doufám, že zítra žádný bolení v krku nebude!






Když už jsem to zmínila, jak se vám líbí nový design???? Ještě není uplně dodělaný, ale já s ním jsem docela spokojená. Chtěla jsem něco světlého a jarního. A už jsem taky definitivně vystrnadila ségru (chichi...ne chtěla to sama a nakonec se tu možná ještě objeví, kdyby se jí třeba chtělo). Tak mi prosím prosím napište do komentářů, jak se vám nový design líbí.

A povím vám, už se tak nějak cejtím jarně. V obchodech už koukám jen po pastelových barvách, nemůžu se dočkat až vytáhnu svoje nové "airmaxky" a dobrovolně si často uklízím v pokoji (protože když jsou dny šedý, tak mi je i tak nějak jedno, že je šedo a bordel i v mým pokoji).


Konečně jsem si koupila malý/velký prstýnky!! Hrozně moc jsem si nějaké přála a konečně jsem našla takové, které se mi líbí!


A když se mění roční období, vždy jsem uplně šílená, co se kupování laků na nehty týče. Tenhle fialovo-béžový (při světle žárovky vypadá béžově, na sluníčku fialově) je od SHE a další 3 nové teprve čekají na vyzkoušení. A to mám v hlavě už další barvy, které bych si chtěla pořídit...achjo





Ale! Momentálně mám vážně hlavu plnou uplně všeho, nevím kam dřív skočit a co dřív udělat. Právě i článek jsem měla v plánu napsat uplně jiný, ale fotky mám v počítači naházené všechny v jedné složce, nevyznám se, co k čemu patří a mám i v hlavě zmatek, o čem jsem to vlastně chtěla psát.
Taky bych si konečně zase chtěla psát workoutové plány dopředu a ne 5 minut před začátkem hledat, co bych zrovna mohla cvičit. A takhle bych mohla pokračovat....uklidit a protřídit šuplík se spodním prádlem, sešitama, udělat si nové obrázky do rámečků, předělat pokoj u taťky, "uklidit" si složky v notebooku, atd atd.

Proto je v plánu první bod: Udělat si plán! Takže to tak vidím, že zítra při makroekonomii na to vlítnu (ale jinak v tý škole dávat pozor..fakt!) Abyste se mohli těšit na smysluplnější články a abych konečně měla vše, tak jak chci mít:)

Taky se už nemůžete dočkat na pořádné jaro a jakou jarní věc byste si nejradši pořídili? Všechno mi napište, těším se na komentáře!
A mějte krásný týden!

-G

16 komentářů

  1. Moc pěkné fotky, tu zmrzku bych si taky dala!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nehty, pěkně tvarované :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky , máš nádherné nechty ta farba je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, nádherné nehty a ještě krásnější blog :-)), vážně nevím, co vynachválit více!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to jsi mi udělala velkou radost:)) moc děkuju!!:)

      Vymazat
  5. Design je krásnej tak jak všechno ostatní :) Nehty moc pěkný a barva taky supr mám skoro stejnej a ideálka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!!!:)) podle mě je tahle barva perfektní na jaro:))

      Vymazat
  6. Máš nádherné nehty! :O a obočí.. já chci taky ;(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee děkuji:)) tak to obočí si dnes už můžeš vytvarovat skoro jak chceš mi příjde:))) pomocí tužky nebo barvy:)

      Vymazat
  7. Můžu se zeptat, kde jsi pořídila ty prstýnky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Tally Weijl:)) měli tam na výběr asi ze 3 druhů:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS