Social Media

Snack time!

Akorát jsem přišla domů ze školy a zapíjím žal (z nenapsání písemky) colou (styď se! - za nenapsání písemky i za tu colu!) A pro dnešek vynechávám i cvičení. 2 zápočtové písemky mi dnes daly fakt zabrat:D První se mi podařila asi uplně perfektně a na tu druhou nejspíš už nezbyly síly. No uvidíme, třeba to na těch 60% dá, držte mi palečky!

Dnes konečně přichází řada na slibované svačinky. Řekla bych, že ty jsou z mého celého dne asi nejméně zajímavé, proto se na konci článku ještě můžete kouknout na porovnání některých müsli tyček, abyste věděli, které já (velkej odborník, haha) doporučuju!



26.3.-2 26.3.-5
Svačinka na dlouhý školní den - ovoce dopoledne, oříšky odpoledne

22.3.-11
Opět a zase....(ňami ňami)

22.3.-10
Ovoce je moje must-have do školy..jinak my to nemyslí:D

22.3.-5
A pokud mám školu pouze do půl dvanáctý a hned po výuce utíkám na oběd, o přestávce si dávám něco menšího:) (ovšem jen za předpokladu, že jsem měla větší než obrovskou snídani!)

26.3.-1 22.3.-6
Odpolední svačiny doba se liší podle toho, na co mám chuť (kdo by to byl řekl, že?) a podle toho, zda mám po nebo před cvičením. Před cvičením si dávám něco sladkého a po cvičení většinou něco tvarohového:D

22.3.-1
Tenhle jogurt doporučuju!!! Chutná mooc dobře!

22.3.-2
Cukry k učení a před workoutem

22.3.-3

22.3.-4
A zde je ten příklad po-cvičící svačiny. Většinou ale brzo následuje večeře, protože z tohodle mám pořád hlad:D

26.3.-3 22.3.-9

22.3.-8

22.3.-7

26.3.-4

Kdybych měla vybrat top müsli tyčky podle složení, tak by to byly asi poslední MaxiNuty! A jsou i hodně dobrý a každý si u nich příjde na své, co se oříšků týče.

S olizováním se až za ušima by to naopak vyhrály müsli PROfigur a hned v závěsu StreetXL obě od Nutrendu. A myslím, že stojí 7 nebo 8 Kč, což si přiznejme, že je fakt super! Před běháním nebo cvičením jsou podle mě ideální, ty s oříšky, bych řekla, že jsou moc těžké.

A mezi nezajímavé müsli tyčinky řadím Fit. Sice je jím prakticky od narození:D, ale chuť i kvalita s porovnáním s výše uvedenými mňamkami je průměrná.

Byla bych moc ráda, kdybyste mi napsali do komentářů, jaké müsli tyčky máte rádi vy, jaké byste mi doporučili, nebo jestli si doma děláte svoje vlastní + co celkově nejraději svačíte - ať už ve škole nebo doma.
Mějte se náádherně (a nezapomeňte na ty palečky, aby mi vyšla písemka:D)!

-G

6 komentářů

  1. Skvělej článek :) písemka vyjde jsi šikula neboj :)) Tyčinky mám hodně ráda ještě jsem neměla pro figur musím vyzkoušet ;) !! Jinak jak píšeš Fit klasika kupuju často někdy si udělám radost a koupím maxi ;) střídám to :). Zajímalo by mě,když se dívám na těch fotkách tak svačinky míváš v celku velké krabičce vleze se to všechno do kabelky? :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!!:))) A s těmi krabičkami, řekla bych, že to tak asi jen vypadá na fotkách:) nejsou moc velké:D a do kabelky se mi to vejde:) většinou i s pitím a to nemám nějakou obří kabelku:D

      Vymazat
  2. Krásný článek doplněný o krásné fotky :)) Já ve škole svačím buď parfait->jogurt/tvaroh/oříšky/ovoce/musli (už se mi to ale několikrát vymstilo v podobě špatně dovřené sklenice a jogurtu na učebnicích :D) nebo obložené pečivo + ovoce :) Jelikož mívám školu docela dlouho, musím s sebou nosit svačiny pořádné. A hlavně mám při učení vždycky vlčí hlad a když se nenajím, zabila bych všechny své spolužáky :D :D Takže pro jistotu.
    Doma většinou ke svačině zobu nějaké ovoce, kousek chleba, jogurty...zkrátka co se zrovna nabízí :)
    Oblíbené musli tyčinky asi nemám, protože je moc nejím, ale láska mého dětství je Corny Big banánová, na tu nedám dopustit dodnes, i když na ní není asi nic zdravého a banány neviděla ani z letadla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc moc děkuju!!:)) takové typy svačin jsem do školy nosila minulý půlrok, když jsem měla delší školní dny:)) Letní semestr je tak uspořádán, že mi stačí menší sváči a stíhám v pohodě obědy:)) Když jsem chodila na střední, tak jsem měla ale taky veliké několika chodové svačiny:D:D

      Vymazat
  3. Fotky máš boží!! :) Super článek, miluju tyčinky, některé, co tady máš ještě neznám, takže alespon vím, na co příště kouknu! A krabičkám jsem zatím nepřišla na chut, ale je to skvělý způsob! :)


    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS