Social Media

2 spring recipes

Ahoj!
Mamka šla ke kadeřnici, a tak jsem byla pověřena hlídáním mladšího divokého zvířátka a to už naštěstí uslo, takže využívám chvíle a napíšu dnešní článek.

Ještě jste neměli tu možnost, si tady přečíst nějaký recept, ..většinou přidávám jen fotky mých dobrůtek. Což má své vysvětlení - psát vám postup jak na talíř naservírovat koláč a uvařit ovesnou kaši by bylo trochu hloupý(navíc vzhledem k tomu, že do kaše při vaření zatím nic nepřidávám, ale s mákem bych to už zkusit mohla♥) a připravit toasty + nakrájet zeleninu k večeři umí taky každej blbec. A co se týče obědů - často obědvám v jídelně, v Bazalce, u babičky nebo si zkrátka udělám nějakou rychlovku po příchodu ze školy (to se mi vážně nic extra vymýšlet nechce, protože už cestou ze školy bych nejradši snědla každýho, co potkám). Ale! Občas nás s mamkou popadne touha zkusit něco nového..a tady je výsledek:

Vybrala jsem 2 lehké, poměrně zdravé a jednoduché recepty.

11.3.-3 11.3.-5 11.3.-1

11.3.-4

11.3.-2


Druhý recept jsme s mamkou našly v Lidlu, ale tentokrát vařila mamka se ségrou. A byly tak hodné, že udělaly dva koláče a my tak měli s přítelem jeden taky pro sebe! Určitě ho vyzkoušejte, ten balkán v něm je delikateska:D

15.4.-4

15.4.-1
Celý recept i s videem najdete zde.

15.4.-5

15.4.-6

15.4.-2

15.4.-3
spokojenost zaručena i u mužské části O:)
pozn.: výše zmiňované zvíře sedí mému příteli na klíně..hihi

Doufám, že se vám dnešní poněkud odlišný článek líbil. Pokud nějaký ten recept jednou za čas přivítáte rádi, napište mi do komentářů! A mějte se krásně:)
-G

9 komentářů

  1. Taky mám ráda, když musím hlídat a děťátko usne :D Né že bych neměla ráda děti, naopak!...ale je to docela stres :D

    A k receptům...Obojí vypadá úžasně! Je mi hrozně sympatické, jak se snažíš žít zdravě, ikdyž máš velmi štíhlou postavu...Většina lidí se stejným štěstím jako ty na to kašlou, je super, že Ty ne, jednou se Ti to jistě vrátí!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee moc děkuju:) hrozně mě tvůj komentář potěšil:)

      Vymazat
  2. Recepty jsou oba báječné, hlavně mě tedy láká ten balkánský koláč!:) A naprostou souhlasím s Péťou v komentáři výše - je skvělé, že se takhle staráš o své tělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus:) je výborný!! A moc děkuju:) snažím se co nejvíc, i když čokoláda taky není špatná:D

      Vymazat
  3. this looks so delicious,now i'm hungry :) great recipes
    following you now on gfc,maybe you want to do the same? :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS