Social Media

7 Workouts for Better Body

20.4.-3

Znáte ty dny, kdy si chcete nebo potřebujete doma zacvičit, ale nemáte tolik času, abyste mohli hodinu vybírat, které cvičení bude to pravé? Já bych mohla být příkladem:D Příjdu ze školy o půl dvanácté a před obědem si chci ještě zacvičit. Ale než něco pořádnýho najdu, tak uteče spousta času a mně už pomalu začne kručet v břiše. Nebo v opačném případě kliknu na první video na youtube a pak jsem zklamaná, protože buď při cvičení zívám nebo mě moc nebaví.

Takže pro ty z vás, kteří mají občas stejný problém, tu mám 7 sestavených workoutů. Mají 25-50 minut a mně opravdu vyhovovali. U některých jsem byla víc hotová, u některých míň, ale po docvičení jsem byla vždy spokojená. Všechny jsou tentokrát od XHIT Daily (od jiných zdrojů cvičení právě testuju, abych vám příště zase mohla ukázat i něco jiného). A i když jsem si XHIT za poslední dobu opravdu oblíbila, najdou se u nich i workouty, které mě nebaví a Rebeca mezi cviky až moc mluví a to mi moc nevyhovuje. Pro vás jsem ale vybrala pouze ty, které mi něco daly:)

Butt exercies for butt(19 min)
Jessica Alba ab workout(8 min)

Slim and Trim Cardio Workout(9 min)
High Intensity Workout(10 min)
VS Full Body(18 min)
Makeup Day(11 min)

Total Body builder(9 min)
Plyometrics(8 min)
Triceps and Cardio workout(10 min)
Sick Pack Ab workout(7 min)

The Cardio Jump workout(7 min)
Full Body Fitness(8 min)
Cage Match Abs workout(10 min)

Interval Training(8 min)
Upper Body workout(9 min)
Ten Exercises for a Tight Butt(9 min)
Total Ab workout(10 min)

Total Body Builder(9 min)
Legs Bums and Tums(15 min)
How to Lose Arm Fat(12 min)

Full Body Focus(8 min)
The Butt Lift(8 min)

The Beyonce Butt workout(8 min)
9 Exercise for a Flat Stomach(7 min)

20.4.-2
shoes-Nike, tank top - Decathlon, sport gloves - Decathlon

20.4.-1
shoes-Nike, hoodie-Adidas, sport bra-Adidas, leggings-H&M, sport bottle - Specialized

Cvičení určitě vyzkoušejte a pak mi napište, jak se vám můj sestavený plán líbil! (a můžete i přihodit vaše oblíbená videa, ať se můžu také inspirovat).

Mějte se krásně!!
G

9 komentářů

  1. Perfektný článok! :) Veľmi sa mi ľúbi tvoja športová výbava, všetko krásne ladí :) Tiež si už musím nakupiť veci na športovanie, lebo som stále celá v čiernom :D Keby nechodím do fitka tak cviky doma isto vyskušam :) Bohužiaľ už na cvičenie podľa videí by som sa asi nedonutila.

    OdpovědětVymazat
  2. skvělý článek! :) tohle se mi teď zrovna hodí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty cvičení vypadají dost zajímavě, určitě na to mrknu více :) ten čas je vážně na prd, ale dokopat se k tomu musím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, tohle se mi bude neskutečně hodit, až zas nebudu vědět, co cvičit! Protože mi občas už doma dost docházejí nápady. A tak trávím nudné hodiny ve škole přemýšlením, co si zacvičím, až přijdu domů :D
    Krásnou výbavičku máš!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mne osobne v tých workoutoch chýba prirodzený pohyb, napríklad behanie. :) To je podľa mňa dobrý základ pre čokoľvek ďalšie. Behanie ako také spevňuje telo, tvaruje stehná a zadok. :) Navyše, keď si zaobstaráte kvalitný náramok na behanie, tak je to aj celkom zábava, pretože vám to sťahuje všetky údaje a štatistiky. :) Na to ja som trochu uletený, takže ma to fakt baví, keď mám všelijaké grafy. A motivuje ma to samozrejme ďalej. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS