Social Media

Picture workout + new workout shirt

Hezkého apríla přeju!
Mám za sebou krásný den. Můj přítel dnes slaví narozeniny, takže jsem mu klasicky udělala dobrou snídani (jen se pochval:D) a po škole jsme se šli projít a prostě si užívali krásného dne. Opravdu to ale oslavíme v pátek, kdy ani jeden nemáme školu, a tak jsem nám už naplánovala celý den. Určitě vám o tom ještě napíšu, takže teď ani muk!! (ale hrozně se těšííím)

Dnes bude ale článek uplně o něčem jiným. Spousta z vás mi psala k poslednímu workoutovému článku, že jste stejně jako já prožívali nebo prožíváte krizi, co se cvičení týče. Buď vás stále stejný druh přestává bavit, nebo vám nějaká videa nedávají tolik, abyste byli pořádně spokojení a správně unavení. Pro ty, kteří se zařadí do první kategorie, jsem dnes připravila tento článek.

A těm, kterým jsou moje kecy o zpestření domácího cvičení uplně šumafuk, aspoň ukážu moje nové sportovní tričko od Nike, které jsem dostala od taťky k svátku. Jsem z něj nadšená! Popravdě jsem v něm ještě ani neběžela, ani necvičila (pokaždý, když si vezmu novou věc, tak to musí být v nějakou speciální chvíli, takže čekám např. na první běh pouze v tričku s krátkým rukávem ..abyste si dokázali představit, co mám pod speciální chvílí na mysli:D). Ale materiál je hrozně příjemný a prostě se mi líbí. Původně jsem teda chtěla to samé ve světle modré, které mi podle mě slušelo víc, ale bohužel ho neměli  v XS a v esku jsem doslova plavala (kraul..aby bylo jasno). Ale takhle jednoduché jsem dlouho hledala, takže jsem i tak spokojená!

31.3.-3

31.3.-2

31.3.-1

31.3.-4

31.3.-5

A teď k workoutům. Dlouho předlouho jsem cvičila s NTC a na youtube s BeFit a po půl roce jsem přičichla k XHIT Daily a to mě momentálně baví nejvíc. Ale!...ne všechna videa mě vyhovují. Nemám ráda ty, u kterých Rebeca mluví sto padesát minut mezi cviky a to pak začnu zívat, ne potit se. Na druhou stranu spousta videí je vážně skvělých! Hlavně různé Boot campy, o kterých jsem už článek psala. Ale pořád to samé cvičit dokola mě taky nebaví, takže hledám nějaké zpestření. Až budu mít čas a konečně se napíšu workout plan, tak se zaměřím i na videa od Befit a GymRa, ale zatím zkouším cvičení z obrázků, které nejčastěji nacházím na tumblru.

A pokud chcete vidět ukázku....tady je!
1.
tumblr_mnvlbk6Ws11sssbeto1_500
Tady jsem si 10 vteřinové přestávky dávala pouze mezi opakováním.

2.
tumblr_n2ao12MegU1rgmcmyo1_500

3.
Jako poslední jsem si dala toto cvičení na břicho.

A jelikož mi chybělo ještě nějaké kardio, cvičení jsem ukončila...
30x Skater hops
20x Squat jumps
10x Burpees

Napište mi, jestli byste rádi uvítali další článek s tímto zdrojem cvičení (v zásobičce jich ještě pár mám). 
Mějte se krásně, skládejte básně a snad se vám dnešní článek líbil!
-G

10 komentářů

  1. Aká si zlatučká na tých fotkách! :) Veľmi pekné tričko a farba ti neskutočne pristane :) Tiež mám rada takéto obrázkové workouty a k cvičeniu doma podľa videí sa uchýlim skutočne už len výnimočne, moc ma to nebaví :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju:)) tak to jsem ráda, že jsem se trefila do tvého "vkusu" a nejspíš se tu ještě jeden článek na toto téma objeví:))

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší! Krásné tričko! :) Já momentálně cvičím Jillian, nebo Tiffany Roath. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:)) o Tiffany Roath jsem ještě neslyšela, tak na tu kouknu:))

      Vymazat
  3. narazila jsem na tvůj blog a musím říct, že jsi typ krásný holky, který sluší i jen obyčejné tepláky a triko ;-) moc pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné fotky a to tričko vypadá super :) taky sem tam cvičím s NTC, ale ty další dvě neznám, tak díky za tip, někdy to vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tričko vypadá bezvadně, moc Ti sluší :)) Většinu z vyjmenovaných kanálů znám, podle Xhit cvičím často a ráda, ale ještě radši mám Fitness Blender právě pro svou jednoduchost, přehlednost a také proto, že do toho nekecají :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moooc děkuju!!:)) Mně je Fitness Blender něčím nesympatický:D ale nevím čím:D asi jde jen o zvyk:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS