Social Media

Back to Ibiza ☼

18.5.-13

Opalování se na pláži, plavání v moři, dovádění v bazénu, výletování a procházení měst, poznávání nových míst, veliké večeře a ještě větší snídaně, večerní procházky v uličkách a podél moře. Týden, kdy největším problémem bylo, jaké si mám dnes vzít plavky O:) (a ne to, proč je vzoreček na objem tělesa rotující kolem osy x...blablabla..zrovna takhle a ještě to co nejrychleji nacpat do hlavy). Jak bych se tam chtěla zase vrátit zpět, užívat si sluníčka a prožívat s přítelem jeden hezčí den než druhý.
Už mi vážně chybí to teplo (a jakože mám na mysli vážně to veliké vedro:D 35 stupňů a já jsem spokojená), prázdniny a taková ta letní pohoda.
Ten, kdo na Ibize byl, tak se mnou určitě bude souhlasit, že je to krásný ostrov, který žije ve dne i v noci. Musím přiznat, že nám tam vše vyhovovalo dokonale♥ Bydleli jsme v menším novém hotelu, poblíž kterého bylo několik pláží, a tak jsme si mohli vybrat, jestli se nám bude chtít zrovna na tu větší, nebo na tu klidnější, kde bylo i méně lidí. Samozřejmě si jeli také projít křížemkrážem hlavní město a ještě další větší město (a já takové to výlety zbožňuju!). Ibiza je skvělá, že je malinká, a tak to máte kousek prakticky všude a můžete toho hodně procestovat:)

Užijte si letní fotky a snad k vám přinesou aspoň trochu toho sluníčka ☼

18.5.-8

18.5.-12

18.5.-10

18.5.-9

18.5.-11

18.5.-16

18.5.-7

18.5.-6
Já a mapa..best friends forever :D Se mnou trefíte všude! Škoda jen, že se většinou už neumím vrátit :D A v tu chvíli přichází klučičí orientační smysl mého přítele O:)

18.5.-5

18.5.-4
Líbí se mi, jak je Ibiza hezky barevná a zelená narozdíl od některých vyprahlých míst, kde jsem byla.

18.5.-3

18.5.-2

18.5.-15

18.5.-14

18.5.-17

Vrátila bych se hned! Tento rok ale asi nemáme v plánu moře, ale pro změnu projít nějaká evropská města a hodně chození po horách. Máte nějaké rady, tipy, nápady, kde je to hezké a co stojí za to vidět? :)
Budu ráda, když mi vše napíšete do komentářů, abychom se mohli inspirovat. Stále ještě nejsme uplně rozhodnutí, kam se tyto prázdniny podíváme, vždy se rozhodujeme až v létě a podle času, jaký budeme mít.

Mějte se krásně! A myslete na to, že to zkouškové a maturitní období už bude za chvíli za námi a začnou dlouhé prázdniny!
G

20 komentářů

  1. To jsou překrásný fotkyy! Hned bych tam jela! Závist:P

    OdpovědětVymazat
  2. perfektní fotky, moc vám to spolu sluší! :)) na Ibizu bych jela hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky!♥ Letos se nemůžu dočkat dovolené, snad nám vyjde nějaký hezký last minute :) Taky jsem spokojená, když je vážně vedro! :D

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera! Chci léto! A přesně tak, 35°C a jsem spokojená :D (pokud se teda mám kde zchladit, u moře je to perfektní, ale doma...) Na Ibizu bych jela hned <3

    OdpovědětVymazat
  5. Pri týchto tvojich fotkách mám chuť okamžite sadnúť na lietadlo a rozvaliť sa niekde na pláži. Nech už sú tie maturity za nami, 4 mesačné prázdniny? HERE I COME :D :) a ste spolu krásny ^^

    OdpovědětVymazat
  6. nádhera! takovou dovolenou by si přál asi každý :) já mám tyto prázdniny v plánu navštívit na pár dní Budapešť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)) taky chceme nějaké evropské město tento rok navštívit:))

      Vymazat
  7. To je úžasné, určitě jste si tuhle dovolenou neskutečně užili :)) S přítelem vypadáte opravdu šťastně, moc Vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  8. A já na tomto úžasném místě žiju:-)) O:-)

    OdpovědětVymazat
  9. nádherné fotky! já byla vloni s přítelem v Bulharsku :) snad také jednou navštívíme Ibizu, letos letíme do řecka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) A užijte si Řecko! Já tam byla už dvakrát a moc se mi tam pokaždé líbilo:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS