Social Media

Last days in pictures

Krásný čtvrteční večer!
Ti z vás, kteří byste se náááhodou strachovali, jestli neležím někde pohřbená hluboko pod hlínou (Jako "Alison" z PLL - Kdo se už nemůže dočkat dalších dílů??), můžou být naprosto klidní. Jsem stále živá a zdravá, jen toho teď bylo vážně moc!
Samotné zkouškové dá dost zabrat, ale naštěstí 3 zkoušky jsou už úspěšně za mnou a 2 ještě přede mnou. Do toho jsem se neustále strachovala o naši čivavičku, která měla potíže s bříškem (což mi připomíná - Sledujete někdo Kenzu? Její pejsek teď měl taky problémy s bříškem a když mu naposledy dělali něco se zoubkama, tak naší Delince taky - Ne..náhoda to není, to mi nevymluvíte!!). Naštěstí je už naše malý sedmiletý "štěňátko" zase veselý a snad v pořádku. S přítelem jsme se taky viděli jen málo a když už, tak jsme na sebe jen štěkali:( (a jsme zase u těch pejsků..). Ale dnes jsme si spolu po dlouhé době užili a už máme naplánovaný celý společný zítřek plný sportu a potloukání po městě.
Ode dneška bych se tedy už měla zase zpět vrátit k pravidelnému blogování. Nápadů na příspěvky mám v hlavě spoustu, takže se máte určitě na co těšit:)

Na mé stránce na tumblr jsem ale stále aktivní ať se děje co se děje...(spíše než o aktivitě by se ale dalo mluvit o závislosti O:) ) a trochu se snažím i na instagramu.

15.5.-8
Nemůžu se dočkat, až budu mít po zkouškovém čas a konečně si udělám nové obrázky do rámečků, které jsou za mnou!

15.5.-9

15.5.-10
Když se mi stýská po tom mým ♥ (a to mi už v pondělí odjíždí na týden pryč:( )

15.5.-1
Ochutnali jste už nějakou z limitované edice Studentských pečetí? Já ne! Pomerančová se kupovala dědovi, ananasová příteli a višňovou snědla mamka se ségrou, než jsem pro ni stačila dojít do kuchyně.

15.5.-6
Ale zato Cookies Ritter SPORT mně zachutnala až moc

15.5.-5
Moji dva noví oblíbenci spolu♥

15.5.-4

15.5.-2
škoda, že šeřík nevydrží tak dlouho, kdo ho má trhat každej den?!

15.5.-3

15.5.-11
odměna od mamky za splněnou zkoušku 

15.5.-12


15.5.-7
a Lindt srdíčka od přítele jako motivace a sladký na nervíky před další zkouškou
..která se už oslavila oblíbenou pizzou a kíčkem s jahodovým cheescakem z McCafé (a to dnes ani nebudu cvičit! ..To abychom si na zítřek s přítelem naplánovali aspoň 10 km!)

Doufám, že se vám dnešních 12 fotek líbilo a určitě se nezapomeňte kouknout na můj tumblr a případně i instagram + budu ráda, když mi napíšete, jestli se taky tak těšíte na PLL a jestli milujete Kenzu stejně jako jááá :)

Mějte se nádherně, maturantům hodně štěstí u zkoušek a vysokoškolákům u zkoušek!
G

18 komentářů

  1. Kenza je úžasná, ale ty taky! Moc ti to sluší a fotky jsou krásný :) Ten jahodý cheesecake musel být mnamka!

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, máš skvělý zrcadlo :D A to jídlo vypadá totálně skvele :3

    OdpovědětVymazat
  3. So delicious photos - I want eat all!! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne fotky...tu studentskou pecet bych si dala :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  5. Ach to jídlo, vypadá to tak úžasně. A přeju taky hodně štěstí, musí to být fuška :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten dortík vypadá božsky! :)

    zvu tě k nám na blog http://nikiandsuzi.blogspot.cz/ :))

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi šikovná zbytek zkoušek určitě dáš :)) Fotky moc pěkné,čokoládku bych zkusila a snídaně od mamky byla určitě úžasná :). Chtěla jsem se zeptat co to máš v pokoji za rámečky..Kde jsi koupila a zhruba kolik stojí..protože bych taky chtěla teďka nějak změnit pokoj a chtěla bych taky nějaký fotky,rámečky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju, jsi moc hodná:)) Tyhle "rámečky" jsou jen skla (klipy). Mám v nich zlatou fólii, takže to vypadá, jako rámečky:) a ty fotky v nich jsou z katalogu Sisley:) V Ikee bys nádherných rámečků našla určitě spousty:))

    OdpovědětVymazat
  9. Vážně krásné fotky! Kenzu i PLL miluju :) A taky se teď s přítelem vídáme hrozně málo, jako vždycky, když má zkouškové, ale chápu to a obdivuju ho, že je schopný se naučit taková kvanta.. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS