Social Media

2x Breakfast for Kings

Ahoj!!!
V prvé řadě, než se začnu rozepisovat k dnešnímu článku, chtěla bych vám moc poděkovat za všechny krásné komentáře k tomu předešlému :) Udělaly obrovskou radost a jsem moc ráda, že mám tak milé čtenáře!
Ale už šupky dupky k tomu, co vám chci dnes ukázat. V zápočtovém a zkouškovém období jsem samozřejmě nemusela každý den vstávat v 6, což pro mě znamenalo více času na přípravu snídaní a užívání si té vůně dobrého jídla a celkově krásného rána s mým přítelem. A dvě takové snídaně právě dnes uvidíte. Pokud byste se mě zeptali, na čem bych si po ránu nejraději pochutnala, tyto dvě kombinace by do mých TOP 5 stoprocentně patřily! Obě varianty jsou mix něčeho zdravého, vydatného a hlavně výborného!

1.6.-1

I když se mi tentokrát banánové lívanečky nepovedly tak krásně (byl to spíše takový trhanec), aby lahodily oku, chuťové pohárky byly šťastné! Dělám je podle Kenzy, takže pokud zadáte do googlu Kenza - banana pancakes, určitě recept najdete :) Pokud by někdo z vás měl tip na to, aby lépe držely při sobě a tolik se netrhali, napište mi to do komentářů. A jako slanou variantu jsem zvolila chléb s vajíčkem, máslem a pažitkou, což je moje oblíbená kombinace!...vajíčka zkrátka miluju!!

1.6.-4

1.6.-2

1.6.-3

1.6.-5

Další snídaně byla posportovní, protože jsme se toto ráno s přítelem rozhodli se jít proběhnout nalačno a potom se odměnit výbornou snídaní. Udělala jsem nám ovesnou kaši s banánem, hroznovým vínem a holandským kakaem a jako výbornou sladkou tečku jsme si dali štrůdl, který dělala mamka a byl úúúžasný! Spousta jablíček a těsto se úplně rozsýpalo♥

1.6.-8

1.6.-6

1.6.-7

Doufám, že se vám fotky líbily a přinesly vám nějakou inspiraci :) Budu ráda, když mi dolů napíšete, kterou snídani byste si dali radši a jakou si nejraději připravujete doma vy, ať se můžu taky inspirovat :)

A mějte krásnou neděli a začátek nového týdne!
G

24 komentářů

  1. To sú opäť prekrásne fotky!!! Vždy na ne pozerám niekoľko minút :) A že čo by som si dala radšej, tak asi tú kašu s tou štrúdlou, štrúdlu zbožňujem, najlepšie tú od babky :) Páči sa mi pestrosť tvojich raňajok :) A moje obľúbené... uff. To je ťažko povedať. Vždy to bývala kaša, ale teraz už keď pár dní nemám slané raňajky tak mi to už strašne chýba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to je od tebe tak hezký:)) moc děkuju! Já se moc těším, až si zítra udělám kašičku♥ a taky se těším na míchaná vajíčka, až udělám sobě a příteli:)

      Vymazat
  2. Asi bych si raději dala tu první :). Když mám trochu času tak si ráda připravím míchaná vajíčka, což je spíš taková vaječná kaše, do které přidám šunku, sýr, trochu kečupu a hořčice, rajtáček a jím to s celozrnnými v troubě rozpečenými tousty :). Bohužel kvůli brigádě vstávám v šest ráno, tak už jsem si takovou snídani dlouho nedopřála :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee míchaná vajíčka se šunkou a zeleninou taky miluju:) a to ti moc nezávidím:(

      Vymazat
  3. Krásně nafoceno :) A já bych volila první variantu, protože vajíčka rovněž miluju! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Má snídaně musí být sládka :) jínak nefunguji :D

    OdpovědětVymazat
  5. Boží fotky, všechno musí chutnat úžasně :3 :))

    taste-of-the-style.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. hrnečeeek<3...(nojo abych se nepochvalila):-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D Je nejlepší na světě!♥ Pije se z něj skvěle, vypadá skvěle, nemám mu co vytknout!

      Vymazat
  7. rozhodne si ma inšpirovala a viem čím zajtra začnem deň :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja by som brala tu sladku verziu :) mnam!

    Inak pozyvam na statnicovu giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/statnicova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. to je náádhera!! :) kráásne to máš odfotené :)) ja na raňajky zbožňujem ovsené kaše, smoothies a palacinky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:) palačinky bych si taky mohla udělat někdy♥

      Vymazat
  10. toto je inpirácia, hneď má človek chuť sa na to vrhnúť, ja by som si dala chlebík s vajíčkom a pažitkou a redvičkou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi tu našla inspiraci:) moc děkuji:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS