Social Media

Hello Summer!

Ahoj!
Ve vzduchu je už opět cítit přicházející teplo a já se moc těším, že si ho tentokrát budu moct pořádně užít. O víkendu jedeme s přítelem, jeho rodinou a pejskem na jejich chalupu a tentokrát s sebou bereme i moji ségru, takže tam bude opravdu živo a o zábavu postaráno :D. A na příští týden snad s přítelem už vymyslíme nějaký hezký výlet a nějaké sportování venku:)
Od té doby, co jsem vše zvládla ve škole, si užívám volna, ale na druhou stranu mě docela trápí, že jsem si ještě nenašla brigádu. Nemáte nějaké tipy, kam bych se mohla jít zeptat nebo jak jste si našli brigádu vy? Na internet a do novin koukám každý den, ale zatím se mi odnikud neozvali (jojo nechtěj tě nikde:D). Nijak vybíravý ani líný člověk nejsem, ale zase na druhou stranu finančního poradce, prodavačku nevonících voňavek v supermarketu nebo telefonistku v callcentru dělat nechci za žádnou cenu. Snad něco brzy najdu, protože zatím mám takový pocit, že si nezasloužím si užívat prázdniny na 100% :D. A všechno plánování zatím nechávám až na tu chvíli, kdy budu vědět, že si v létě i něco vydělám a nebudu jen utrácet.
Nevím, možná to moc řeším, ale zase bych už vážně něco chtěla, protože přes školní rok pořádnou brigádu s mým rozvrhem najít nejde už vůbec. To jsem ráda, za roztleskávání na hokeji a různá vystoupení s mým týmem na akcích nebo občasné hosteskování :)

3.6.-8

3.6.-10

3.6.-9

3.6.-7

3.6.-6

3.6.-5

3.6.-4

3.6.-3

3.6.-2

6.3.-1

Nakonec bych ještě chtěla poděkovat mému příteli za tyhle hezké fotky, moc se mi líbí (a teď nechci vychvalovat moji maličkost na fotkách, ale líbí se mi spíše ty barvy) s konečnými úpravami, se kterými jsem si tedy už pohrála já. Úpráva fotek mě baví mnohem víc, než samotné focení. V "pubertálních letech" (uvozovky proto, že jsem snad skoro žádnou pubertu neměla:D) jsem toho uměla daleko více než teď, ale chtěla bych si něco opět oživit. Jak se fotky líbí vám? :)

Mějte krásný zbytek týdne a budu moc ráda za každý tip, co se brigád týče nebo mi můžete napsat nějaké vaše zkušenosti :)
G

16 komentářů

  1. Moc ti to sluší :) Jsi přirozeně krásná :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, proč nezkusíš hosteskování? Pěkná si na to dost :) A fotky jsou opravdu moc krásné ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) občas se hosteskování naskytne, ale ty různé akce taky nejsou pořád:/ A moc děkuju:))

      Vymazat
  3. great outfit :) the pink blouse suits you really well

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne letne uvolnene fotky! si kocka byt tebou skusim modeling :)

    Inak pozyvam na statnicovu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/statnicova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :O děkuji..na modeling ale určitě nemám:) navíc jsem hroznej prcek:D

      Vymazat
  5. Moc Ti to tu slusi :) Libi se mi kabelka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) dostala jsem ji od kamarádek, je jedna z mých nejoblíbenějších:)

      Vymazat
  6. Ten růžový TOP je fakt TOP! :) Já měla letos léto hlavně sportovní. :) Jezdili jsme s manželem hodně na kole po Čechách a různě objevovali. :) Na jeden víkend jsme se vydali i do Rakouska. :) Jen příští musíme koupit doplňky stravy pro sportovce, které zlepší regeneraci celého těla. :) Holt už mi není dvacet, abych dala sedmdesát kilometrů denně bez následků. :D

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS