Social Media

Get inspired by these lovely breakfasts

Hezké středeční ráno!
Jsem moc ráda, že meteorologům předpovědi vůbec nevycházejí, alespoň tady u nás v Hradci. Pršelo tady jeden jediný den a už je zase krásně a teplo. To se hned lépe vstává. Ale dnes se mi vstávalo ještě o něco lépe. Jsem nabitá takovou pozitivní energií. Bude to možná tím, že jsme měli včera s mamkou, ségrou a bráchou hezký den, který jsme strávili v Praze procházením obchodů. Mamka si byla vyreklamovat staré sluneční brýle, tak jsem jí pomáhala vybrat místo nich nové a vybrala jsem si jedny krásné i pro sebe (jak už to tak bývá, když jedete na nákupy s tím, že vy nic ale nepotřebujete). Zastávka ale byla i v Ikee a tam jsem si vybrala krásný stojánek na moje kabelky a boty. Potom jsem potřebovala ještě něco na moje laky, jelikož se do staré krabičky už vůbec nevejdou. I v tomto hledání jsem byla úspěšná, a tak mě čeká malinké předrovnávání v pokoji, na což se neskutečno moc těším. Navíc ještě plánuji změnit moje obrazy na jedné zdi v pokoji, takže jen čekám, až zas nějaký den nebude takové teplo a pustím se do toho.

Za poslední dobu jsem našla pár krásných inspirativních stránek, co se týče interiorů, například pinterest jedné úžasné blogerky, která má skvělý vkus! A ten si prohlížím právě při mých výborných snídaních. A tak se moje ráno stane ještě krásnějším:) Dnes bych vám ráda ukázala dvě snídaně, které jsem trávila s přítelem a jednu i se ségrou.

22.7.-2

Banánový koktejl se u nás dělá v poslední době hodně často, protože mamka neodolává akcím na banány, tak jich máme doma milion (což není vůbec špatně, protože ráno bez banánu není správně ráno) a ty, co se už ani nedají krájet buď dám právě do koktejlu s mlékem nebo rozmačkám a zamíchám do ovesné kaše. Mňam!

22.7.-1

22.7.-3

22.7.-4

22.7.-5

Další naše snídaně byla taky vynikající! Udělala jsem borůvkovou ovesnou kaši s ovocem a slunečnicovým semínkem, tvaroh s ovocem a müsli a navrh jsme si ještě dali od mamky udělaný puding s ovocem a tvarohem. Oblizovali jsme se až za ušima!

22.7.-11

22.7.-6

22.7.-9

22.7.-8

22.7.-10

22.7.-7

Dnes se chystám si roztřídit laky na nehty, zacvičit si, dojít si s přítelem do naší oblíbené restaurace na lasagne, pak si spolu zahrát tenis a nakonec se jít smočit do rybníku. Mám před sebou krásný den, tak takový mějte i vy!
G

21 komentářů

  1. Krásná inspirace, všechno je tak lákavé, hlavně různé koláčky..mňam =)

    OdpovědětVymazat
  2. To sú tak krásne svieže fotky :) Hneď ma zaujali :) a to ovocie :3 milujem takýto typ raňajok ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. náádherne fotky! :) všetko to vyzera tak úžasne... kiež by mi to niekto priniesol už hotové :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to vypadá úžasně, hned bych si cokoliv z toho dala. <3

    OdpovědětVymazat
  5. No už jsem se kochala na instagramu. Mňam :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam takové dobroty ♥ Taky mám ráda velké snídaně, ale až tak? :O :D Ty hrníčky u druhé snídaně jsou boží, kde jsi je koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo u nás se snídá hooodně moc:D:)) děkuji:) a ani popravdě nevím:/ mamka je někde kupovala.

      Vymazat
  7. Taky si teď trošíčku předělávám/organizuji pokojíček a děsně si to užívám :D
    a ke snídaním...přesně pro mě, snídaňově bychom si rozuměly :D !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se do toho ještě pořádně nedala:D ale už se na to moc těším:))

      Vymazat
  8. Wow, tak takovou snídani bych si nechala líbit. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS