Social Media

I cut my hair!

Ostříhala jsem si vlasy. Teda ne já, paní kadeřnice to udělala za mě. Byla to zajímavá změna se jít ostříhat někam, kde jsem ještě nikdy nebyla, jen nasucho, bez mytí vlasů, barvení a stylingu. Vlasy si stejně už chvíli nebarvím (to udělám možná až po prázdninách, pokud mi je sluníčko zesvětlí až moc), tak jsem se rozhodla místo dvouhodinového posezení u mé kadeřnice (se kterou jsem už stejně nebyla moc spokojená) skočit na čtvrt hoďky k uplně obyčejné.
Stejně tak je i super změna tenhle kratší sestřih. Pořád chci mít dlouhé vlasy, ale měla jsem je opravdu hodně zeslabené, i když beru vitamíny na podporu růstu a zdraví vlasů, nežehlím si je (maximálně vlním ionizační kulmou) a snažím se o ně pečovat. Kdybyste kdokoliv měl jakoukoliv radu, co dělat s vlasy se sklonem k lámání a třepení konečků, budu vážně šťastná za každou radu!
Ale ještě by mě zajímalo, co říkáte na tuhle délku? Všude stejně rovné vlasy jsem chtěla mít už hodně dlouho a tenhle střih se mi hodně líbil i na Kenze, Ingrid nebo mojí milované Claudii. Žádnou změnu jsem na sobě neudělala už dlouho, takže se mi tahle i když ne tak razantní hodně líbí a příjdu si prostě hrozně fresh a nová... chápete mě, že jo?:D

12.7.-4

12.7.-3

12.7.-2

12.7.-1

12.7.-6

12.7.-5

12.7.-8

12.7.-9

12.7.-10

Mějte krásný víkend!!
G

26 komentářů

  1. To je skvělý jednoduchý střih, sluší ti to :). Já jsem taky dnes byla zrovna u kadeřnice, ale žádná velká změna jen konečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:) já jsem vždy také chodila jen na konečky, ale teď už jsem opravdu musela vzít víc centimentrů!

      Vymazat
  2. gabi, naozaj krásne vlasky vidno že im to riadne prospelo, presne ta chápem s tym že sa citíš taka fresh, aj ja to tak mávam :D ked su vlasky oslabené, treba im trosku pomoct nielen vitaminmi ale aj zostrihom nech si oddychnu :) takže super zmena ! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. to je príjemná zmena! Páči sa mi to :) A navyše, vlásky rastú strašne rýchlo a to strihanie im k tomu len dopomôže, takže sa ani nenazdáš a budú opäť dlhé :) A veľmi sa mi páči zarovnaný strih, takže si urobila veľmi dobre ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Luci:) zatím jsem s tím fakt spokojená, takže ani nechci, aby tak rychle rostly:D

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší, navíc v létě je lepší si dát krátký sestřih, v těch vedrech jsou dlouhé vlasy nesnesitelné!
    Koukala jsem na tvůj instagram, no a celkově na tvůj blog, a máš moc pěknou postavu:) zajímalo by mě jak přes celý den jíš,protože jsi od teď moji velkou inspirací, nechceš někdy přidat nějaké food diary?:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda:) je to o mnoho praktičtější:)) Jéé a moc děkuji:) food diary i nějaké to povídání by tu někde mělo být:) Např. tady http://anetagabriela.blogspot.cz/2014/05/lets-talk-about-food-p1.html , ale určitě tu najdeš i dinner diary, lunch diary a hlavně teda breakfast diary:D Ale je možné, že brzy zase něco sepíšu:) protože i na instagramu se mě na to několik lidí ptalo:)

      Vymazat
  5. Strih je paradni! Libilo se mi to uz u Ingrid,nejake tipy na vlasy ti poslu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii:)) Ingrid vypadá uplně skvěle! A moc děkuji:) to bys byla moc hodná:)

      Vymazat
  6. Moc ti to sluší a máš nádherné nehty :)
    Já na neposlušné konečky používám Kérastase Elixir Kultime Oil od Loreal a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)) je právě dost divné, že nehty mám pevné, rychle mi rostou a vlasy nic:(:D a moc děkuji za tip:))

      Vymazat
  7. juuj máš to super *.*milujem zmeny,hlavne čo sa vlasov týka,keď to neni taký stereotyp;) a na vlasy používam všelijake olejčeky,masky,ale teraz ako som sa ostrihala tak sa mi už ani moc neštiepia;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji:) já zrovna dnes vyzkoušela jednu masku na vlasy, tak uvidíme:)

      Vymazat
  8. Tá mikina je úžasná ♥ Kde si ju zohnala?
    Krátke vlásky ti pristanú !!
    http://klaudiaduranova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně ti to sluší! A s lámáním a třepením konečků mám taky problém :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Domi:* tak snad nad těmi konečky obě vyhrajeme:D:)

      Vymazat
  10. Ty jsi naprosto nádherná! super volba :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Chápu, já se taky po každém stříhání cítím jako uplně nový člověk :D máš to hezké:)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti ty vlasy zarovnané do jedné délky sluší! Za mě je toto lepší než sestříhání :). Co se týče třepení, tak na to doporučuji vyzkoušet různé séra, já mám například z Oriflame a výsledek je opravdu vidět! :) Jinak samozřejmě, outfit je taky parádní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to takhle líbilo už hrozně dlouho, ale moje stará kadeřnice mi to tak nikdy nechtěla ostříhat, tak jsem šla k jiné:D Séra používám, ale po těch nějaký znatelný výsledek vážně nevidím:( a moc děkuji:))

      Vymazat
  13. Moc ti to sluší :) A chápu, že jsi chtěla vlasy na léto trochu odlehčit. Já mám sama problémy s třepením a lámáním vlasů - třeba je češu a najednou se vlas v půlce zlomí :/ Beru Biosil a snažím se je zbytečně nezatěžovat - takže nelakuju, netupíruju atd. Právě jsem si ale koupila takový ošetřující sprej na vlasy - je to od Pantene pro okamžitou ochranu vlasů před poškozením :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:))) tak to jsme na tom podobně:( Biosil jsem taky brala, ale nepomáhal mi. Teď beru Dermax, ale asi si zase půjdu koupit pivovarské kvasnice, ty mi asi pomohly nejvíce:) já teď zkouším různé zábaly a taky žádné tupírování, žehlení, nic:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS