Social Media

Beerries for Breakfast

Krásnou neděli přeji!
Dnešek je pro mě posledním prázdninovým dnem a já ho bohužel budu muset strávit v posteli, jelikož mi není moc dobře. Ale po oběde se naštěstí budu moct přemístit z mojí postele k příteli. Včera se mi vrátil ze soustředění, takže si ho musím zase pořádně užít, než nám začne práce a později i škola. Budeme se koukat na naše oblíbená videa na youtube a vyprávět si zážitky z tohoto týdne :)

Pro vás tu ale dnes mám několik fotek 2 snídání, kde hlavní roli hrají bobule :D. Ty mi totiž o prázdninových ránech dělali společnost hodně často.

25.8.-7
Ovesná kaše s ostružinami, černým rybízem, kakaem, mandlemi a slunečnicovými semínky + borůvkový muffin

25.8.-6

25.8.-5

25.8.-4
Krupicová kaše s borůvkami, černým rybízem, červeným rybízem, jahodami a nastrouhanou čokoládou + tvarohový dortík

25.8.-3

25.8.-2

25.8.-1

Jakou variantu byste k vaší snídani zvolili vy? 

Mějte krásný první zářijový týden!
G

10 komentářů

  1. ja sa na tie tvoje raňajky neviem vynadívať Gabii :)) Len málokto si ich vie tak pekne pripraviť a ešte aj naaranžovať ako ty ;) Ak by som si mala vybrať, tak určite prvé! A aj u mňa v poslednej dobe prevláda podobné ovocie, čučoriedky, ale mám v mrazničke odložené aj černice, takže pre mňa je to to najlepšie ovocie, ktoré zvoliť na kašičku :) Dúfam, že sa ti čoskoro polepší a budeš mať opäť dostatok energie! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatá, Luci:)) To aranžování mě na snídaních baví snad nejvíce:D I když konzumace samozřejmě ještě víc:D A moc děkuji! Už mi je o mnoho lépe:)

      Vymazat
  2. Krásné fotky :) Já ty tvoje kaše miluju! Můžu se zeptat - kolik si tam těch vloček nebo krupičky dáváš? Potěšilo by mě, kdybych se dozvěděla, že nejsem jediná, kdo si dává někdy i 80 gramů :D Jsem prostě nenažranec :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji:)) krupičky dávám tři velké lžíce a kaše asi 5, ale opravdu vrchovatých, takže to na těch 80 gramů dá také:D Co se kaší týče, tak jsem taky nenažranec:D

      Vymazat
  3. Já se na ty tvoje snídaně prostě nemůžu vynadívat! Úžasné! :D

    OdpovědětVymazat
  4. kašičky vypadají nádherně! :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS