Social Media

It's a year + 10 random things about me

7.9.-5

Ahoj!
Je to jen pár dní, co tomu bylo rok, kdy jsem založila tento blog a napsala první článek. Proto jsem se rozhodla vám dnes napsat pár řádků o mě. Ale ještě než začnu, tak bych vám všem chtěla poděkovat za to, že čtete můj blog, sdílíte se mnou radost z věcí, které mám ráda a píšete mi tu tak krásné komentáře, které mě vždy moc potěší! Doufám, že se vám moje příspěvky budou nadále líbit a budete se sem vracet :)

7.9.-6

1. Mám ráda pořádek. Ty pubertální časy, kdy mi bylo úplně jedno, že je v jednom koutě pokoje hromada toho a v druhém zase toho, jsou už dávno pryč. Potřebuju mít vše na svém místě. Jen tak se pak cítím klidná. Nedokážu se v nepořádku soustředit a jsem potom nervózní.

2. Miluju rána a snídaně (kdybyste si už náhodou nevšimli). Jen stěží mě přítel ráno udrží v posteli. Jakmile se vzbudím, tak hned potřebuji vstát, být aktivní a začít si připravovat velkou nálož dobré snídaně. Moje tělo je tak zvyklé na hromadu jídla hned po probuzení, že mi je pak docela špatně, když na snídani dýl čekám (a nedejbože když mi brali ráno nalačno krev - hned to se mnou seklo :D)

7.9.-7

3. Povídám si sama se sebou. I když jsem sama, i když ne. V hlavě se mi toho pořád tolik odehrává, že si příjdu, jak když tam mám svůj další svět. Často si představuju a v hlavě přehrávám nějakou konverzaci nebo co chci někomu říct tak barvitě, až to tomu dotyčnému pak ani nesdělím, protože si už myslím, že jsem mu to pověděla :D.

4. Při rest day se cítím jako špek. Je to taky něco přes rok, co jsem začala pravidelně cvičit a hlavně díky blogu jsem nepřestala, takže je na cvičící režim moje tělo hodně zvyklé a když některý den necvičím, tak se cítím divně. A to jsem dřív taťku nechápala, jak může být tak nervózní a celý nesvůj když dva dny nejede na kolo, běžky nebo někde neleze.

7.9.-34

5. Mám jen pár opravdových přátel. Nejsem ten typ člověka, co se bez problému začne kdykoliv s kýmkoliv bavit, hned se s ním seznámí a začne se s ním kamarádit. Pokud počítám i moji sestřenku, mám 4 nejlepší kamarádky, kterým bych se nikdy nebála cokoliv říct, věřím jim na 100% a ostatní lidi si už tolik k tělu nepouštím. Ale tak mi to i vyhovuje.

6. Miluju pejsky. Čím menší tím lepší a čivavy jsou na předních příčkách! Ale na druhou stranu yorkšíry nesnáším. Pokud ale na ulici vidím středně veliké-až po ty nejmenší pejsky, můžu se zbláznit. A šílení pokračuje samozřejmě u mě doma s moji Delinkou ^^

15.10.-9

7. Mám tak trochu 2 osobnosti. Jedna by ráda byla rebel, byla víc akční, společenská a někdy i zlá. Druhá ale neublíží ani mouše, je nejradši u sebe v pokoji v klídečku. Na tumblr sleduji stránky, kde jsou takové ty chladné fotky, sice stylové, ale moc přátelský nádech nemají, ale zároveň i stránky s J.Crew věcmi a vším tím hezky barevným. Stejně tak i mám dny kdy si říkám, že styl all black everything je prostě super a někdy naopak chci co nejvíce barev. Dokonce i můj pokoj je tak trochu rozdělen na 2 části, i když by si toho asi každý nevšiml. Na jedné straně černý nábytek a na druhé bílý. I když si myslím, že jsem nějaký ten svůj styl našla, stále se asi ještě v hodně věcech hledám, což mě ale hrozně baví!

8. Mám zuřivou zlost, když se začne někomu líbit to co mně. A nevymluvíte mi, že moji oblíbenou skupinu může přeci poslouchat i někdo jiný a v mém oblíbeném obchodě by se asi moc neuživili, kdybych jim tam chodila nakupovat jen já. Některé věci si prostě až moc přivlastňuju O:)

7.9.-3

9. Mojí vysněnou destinací je Finsko a Švédsko. Až si na dovolenou ve skandinávii vydělám, tak budu nejšťastnější ze všech! Miluju jejich přírodu, jazyk, tradice a vše s těmito zeměmi spojené. Když jsme měli dělat ve škole nějaké prezentace o státech, vždy jsem si vybrala Finsko (pokud tedy na mě nezbylo Dánsko jako asi třikrát :D). Asi v patnácti jsem si dokonce v knihovně půjčila Finštinu pro samouky, celou si ji ofotila a začla se ji učit. Bohužel si pamatuji jen slovo "krev" a větu "Jsem student.".

10. Mám ráda matematiku (surprise surprise). Vím, že tuhle větu začnu hned od pondělí ve škole proklínat, ale ráda se v matice učím něco nového a počítání mě uklidňuje. A vůbec nejsem divná!

7.9.-2

♥G

22 komentářů

  1. Gratuluju k 1. roku blogování, jen tak dál :). Super článek i fotky :). Body 1.,2., a 3. mám s Tebou stejné
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k narozeninám blogísku :D Pod něco bych se mohla úplně podepsat, máme to naprosto stejné, jen na pár výjimek :)) A přeji ještě mnoho dalších let blogování! ;-)
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. 1., 3. a 5. přesně se v tom vidím! :D Ale matiku teda opravdu nesnáším, zkazila mi celej gympl a snad už ji nikdy nebudu mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D mně zase kazila střední fyzika a dějepis:D fuj:D

      Vymazat
  4. Wow, už rok? Ten čas fakt letí :) Jinak v 8. jsem se trochu poznávala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letí to hrozně rychle:) Tak to jsem ráda, že nejsme jediná taková:D

      Vymazat
  5. Máš ráda matiku? Blázne! :D Taky miluju snídaně <3 Prostě bez snídaně není žádné ráno:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No počkej, jak to budu hned zítra ve škole odvolávat:D Ale snídaněěě♥♥♥

      Vymazat
  6. s tou 8 !!!! To máme uplně stejně! Konečně někdo, ajá si myslela že jsem jenom jediná já taková! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to jsem taky vážně ráda, že nejsem jediná:D

      Vymazat
  7. Gratuluji k výročí :). Tenhle článek mě opravdu moc bavil, taky mi někdy připadá, že mám dvě osobnosti, na jedné straně rebelka, která kam přijde, tam jí je plno a je jí všechno jedno a na druhé ta rozumná, vrba, která nechá všechny vyzpovídat a v klidu jim radí :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:) mě takovéto články u blogerek také vždy hrozně baví:)

      Vymazat
  8. Gratuluji k 1 roku a přeji ještě několik hodně dalších!!:)
    taky mám ráda matiku a ve švédsku jsem byla a nádhera!:) A osmička je mi taky podobná:D!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) To Švédsko ti závidím! Doufám, že se tam co nejdříve podívám:)

      Vymazat
  9. Ahoj,
    gratuluji k úspěchu, který jsi dosáhla a zároveň Ti držím palce v pokračování!

    Po pravdě si myslím, že by vám měli kluci (čtenáři) dávat větší pozornost.

    - Dozví zajímavé věci do života (z pohledu dívky/ženy)
    - Autentický zdroj (žádné pochybné časopisy)

    Já vím, že to může vypadat divně z pohledu dívky, ale po pravdě si rád čtu takové příspěvky, které mě seznámí s životem autora a navíc upevní vztah čtenáře s autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuju:)) A myslím, že máš pravdu:D:) Já sama mám taky hrozně ráda příspěvky blogerek, ze kterých víc poznám jejich osobnost a nekoukám jen na neosobní fotky:)

      Vymazat
  10. I understand only the title and from the pictures!! love the shirt and the chocolate :) Milka is also my fav:)
    xoxo
    clarice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Im thinking about writing my posts in english as well, so maybe one day u'll understand :D :) Thank u so much for your comment♥

      Vymazat
  11. Ahoj Gáblíku (sorry za tak infantilní oslovení, ale nemohla jsem si pomoct. Přijde mi to hodící se k člověku, co tak rád pořádné snídaně a ještě k tomu se jmenuje Gábinka. No a taky to může mít spojitost s ďáblíkem a jelikož se ještě hledáš, může to pasovat i v tomhle smyslu :D)
    Každopádně.. Dnes je asi pitomost gratulovat ti k jendoletému výročí, když za pár měsíců oslavíš další, ale.. Zrovna sedím v práci a jelikož mi to práce umožňuje (někdy), pročítám tvůj blog - od samého začátku! Takže mám pocit, že toto jednoleté výročí slavím i já, tak jsem si řekla, proč čekat s prvním komentářem až na poslední/první (jak se to veme) článek a píši ti ho tedy teď.
    Díky za milé spestření, dovol, abych ti pověděla, že jsi vážně krásná a milá slečna. Taková princeznička, spolu s přítelem tvoříte moc roztomilý pár až mě samotnou překvapuje, že se nad vámi musím vždy pousmát říct: "soo cutee" :-D
    Hezký den, Andrea :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jsem se u tveho komentare opravdu zasmala:D ty jsi prdlous:D Moooc dekuju za vsechna mila slova, udelala jsi mi radost a je to hezky mit takove ctenareky, ktere se na muj blog vraceji a bavi je:) Jeste nednou dekuju!!!!:*

      Vymazat

Instagram

Theme by STS