Social Media

Our Italy-trip: Day 4

30.8.-8
Ahoj :)
Dnes vám přináším článek z posledního dne v Itálii, kde jsme byli s přítelem na přelomu července a srpna. Čtvrtý den jsme opět vstávali brzo, ale já jsem se vůbec nezlobila, protože jsem se už těšila na výbornou hotelovou snídani!

30.8.-5
Joo kdybych snědla jenom tohle :D. Dvakrát přidat, prosím!

30.8.-4
A s takovým výhledem se snídalo ještě lépe.

A s plnými bříšky se hned mohlo vyrazit! Na prohlídku Neapole jsme měli asi 11 hodin, takže spoustu času. Neapol jsme si představovali jako obrovské město (což také je), takže jsme si říkali, čím víc času máme, tím lépe. Ale upřímně, stačilo by mnohem míň. Neapol je špinavé město se spoustou chudinských čtvrtí. Je to přístavní město, ale hezkou pláž na vykoupání zde nenajdete a koupat se bych teda ani nedoporučovala. Ale jsem ráda, že jsem toto město navštívila, protože bylo hodně zajímavé a žádné podobné jsem zatím neviděla.

30.8.-3

30.8.-14
Uličky Španělské čtvrti, která je hned vedle hlavní ulice. Radši jsme je okoukli jen zdálky!

30.8.-16
Co se nám ale rozhodně líbilo moc a co bych vám i doporučila, je Národní archeologické muzeum, kde jsou především sochy, obrazy a jiné vykopávky z  Pompeí. 

30.8.-1

Když hlavní ulice skončila, rozhodli jsme se pokračovat ještě dál a dál. Vyškrábali jsme se trošku výš, odkud jsme sice měli trošku výhled, ale po cestě nás málem srazilo každé druhé auto (na červenou nikdo nehraje) a cestou zpět už jsme skoro sprintovali, protože po nás místní lidé dost divně koukali a my se báli, aby nás neokradli nebo rovnou nepodřízli :D

30.8.-17

30.8.-13

30.8.-15

30.8.-2

30.8.-10

Jediné čisté místo byla promenáda u moře, kde byla jedna restaurace vedle druhé.

30.8.-9

30.8.-7

30.8.-6

A když už jsme měli hlad, našli jsme si krásnou malinkou restauraci, kde jsme dostali hromadu těstovin a gnocchiků. To byla mňamka!

30.8.-11

30.8.-12

Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Neapol rozhodně není město, kde by člověk měl strávit týden, ale je to zajímavé město se zvláštní (až strašidelnou :D) atmosférou.

I když byl tohle náš poslední den v Itálii, tohle není poslední italský článek. Ještě vám plánuji ukázat naše krátké video. Ještě ale uvidíme, jestli budu šikovná a sestříhám ho sama (nějaké tipy na dobré programy?), nebo se budu muset spokojit s tím, co nám Google sám udělal :)

Mějte se krásně!
G

18 komentářů

  1. to je zase jedlo ♥ mňááám!!! tie raňajky vyzerajú neskutočne dobre, že dvakrát pridať prosím :D a i napriek tomu máš postavu ako modelka :) A strašne strašne sa mi páči tvoja sivá suknička :) Veľmi je pekná. A samozrejme aj fotky :) Bohužiaľ programy na videá nepoznám a nemám s nimi skúsenosti, tak v tomto neporadím, ale verím, že určite sa nájdu takí, čo ti dobre poradia, aby sme si mohli kuknúť to video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji Luci♥ ty vždy víš jak potěšit:)) Doufám, že nějaký dobrý program někde najdu:D

      Vymazat
  2. Amazing pic ! I think you had a great time :) I am jealous because your figure is perfect ! :P

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné fotky, ty jsi taková kočka Gábi :) Mmm to jídlo bych si dala
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to bych nečekala, že tam bude tak 'strašidelně'. Podle mě je ale dobré poznat co nejvíce míst a nemusí to být vždycky překrásná města jak z katalogu na vysněnou dovolenou :) A z fotek to vypadá hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My popravdě taky ne:D ale přesně jak říkáš:))) a moc děkuji:)

      Vymazat
  5. to jsou užasné fotky:) vypadá to kouzelne:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ráda jsem si přečetla tento článek, do Neapole jsem chtěla dlouho jet, ale asi se budu inspirovat Tebou a bude to jen jednodenní výlet, když říkaš, že je tam špinavo a strašidelně! :D Ale podle fotek krása!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na více dní to tam opravdu není:D Jeden den stačí:) bylo to ale hodně zajímavé:))

      Vymazat
  7. Skvělý fotky a určitě úžasná dovča..a vypadáš krásně :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS