Social Media

Workout with Nike Training Club

29.8.-1

Krásné ráno!
Asi po půl roce jsem si opět stáhla do svého foťáku aplikaci Nike Training Club, kterou jsem používala skoro celou zimu a jaro. Pak jsem ji musela odinstalovat, protože jsem si stahovala stále nová a nová cvičení a foťáku se to moc nelíbilo, protože neměl místo na fotky :D. Na začátku prázdnin jsem si ale pořídila novou kartu, aby bylo víc místečka a když jsem se navíc dozvěděla, že můj oblíbený NTC je aktualizovaný, musela jsem si ho opět stáhnout!

Tato aplikace je zdarma k dispozici pro android i ios, můžete si ji stáhnout například zde, nebo do vašeho Obchod Play,... stačí naklikat jednoduše NTC. Dále se už stačí jen zaregistrovat, abyste měli svůj profil, který vám vydrží i kdybyste si aplikaci odinstalovali a opět nainstalovali.

A pak už můžete vesele cvičit! Nejprve si vybrete, jestli chcete cardio, cvičení na vyrýsování, posílení nebo zaměření na určitou partii. První tři možnosti pak dávají na výběr ze tří typů obtížnosti.

29.8.-3

Na výběr máte opravdu z mnoha druhů workoutů, takže se u nich nikdy nebudete nudit, jelikož budete poznávat a zkoušet různé cviky i různé kombinace cviků! NTC také nabízí některá cvičení od známých sportovců, která jsou ještě zajímavější a více motivující (aneb kdo by nechtěl mít postavu jako Maria Sharapova nebo Sofia Boutella že?).

29.8.-4

Celý workout si před začátkem můžete prohlédnout. No můžete...spíš musíte, abyste vůbec věděli, co máte dělat. Toto by možná někdo bral jako nevýhodu, že oproti youtube videím, vám zde po celou dobu nikdo neukazuje, jak cvik provádět. Ale je to vše o zvyku, cviky se naučíte a pak budete stejně rádi, že jste rádi a stíhat koukat na obrazovku nebudete ani moct :D. Každý cvik je zvlášť vysvětlen, popsán i ukázán na krátkém videu a během workoutu vám je ještě řečeno, na co si dávat pozor, takže se vážně není čeho bát :)

29.8.-2

Co musím ale pochválit a v čem se NTC za ten půl rok zlepšilo je určitě hezčí grafika, desetivteřinové pauzy mezi cviky (abyste se stihli dostat na zem/vzít činky do rukou) a funkce Programu (kterou jsem ale zatím ještě nezkoušela, ale hned jak to udělám, tak vám o tom zase napíši!).

29.8.-5

Na závěr vás milý hlas pochválí, jak jste dobří, že jste cvičení zvládli a vaše nacvičené minuty vám NTC uloží a postupně za ně budete dávat ocenění = odemykání nových workoutů! A aby si Nike udělal ještě nějakou reklamu, nesmí v této aplikaci chybět ani jejich online shop, kde si můžete něco hezkého koupit, nebo si jen prohlédnout jejich nejnovější kolekci a trochu se namotivovat :)

Po půl roku cvičení s Gymra nebo Xhitem je pro mě NTC skvělé zpestření a na svoje domácí cvičení se tak těším zase o něco více, protože to nebude stále to stejné! Pokud byste měli ohledně Nike Training Clubu jakékoliv otázky, klidně se na mě obraťte. A teď už se jen stačí do toho pustit!

Ať se vám hezky cvičí!
G

13 komentářů

  1. Gabii! Ja tvoje články doslova milujem a nad tými fotkami mám len otvorené ústa! Úplne vidieť, že si na tom dávaš fakt záležať, lebo to vyzerá profesionálne :) Úplne mi to pripadá ako príspevky mojich obľúbených švédskych blogeriek a to sa mi hrozne páči! :) K tej aplikácii, ja som ju už mala stiahnutú, aj som podľa nej istý čas občas cvičila a na domáce cvičenie je úplne super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to jsem ráda, že to někdo ocení:)) A hlavně když jsi napsala to s těmi švédskými blogerkami:O ty já totiž zbožňuju uplně nejvíc, sleduju jich poměrně hodně, takže to jsi mi fakt udělala radost!!

      Vymazat
  2. Vau tak ti závidím že máš silu na to cvičiť :) Vlastne obdivujem všetkých čo na to majú :) mne s´to nikdy nevydržalo :/ ... Držím palce :) Super článok len tak ďalej! :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud to zvládneš prvních 14 dní, tak už tě to nikdy neopustí:)) Pak už to není o tom se přemlouvat do cvičení, ale do rest day:D

      Vymazat
  3. Tak to vypadá super! Od října začínám zase cvičit doma, takže si to určitě stáhnu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňujem tvoj blog. Len tak na rýchlo som prelúskala niektoré z tvojich článkov a totálne ich žerem. :D :) Túto appku si musím tiež stiahnuť, diky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky podle této aplikace cvičím a člověk se nestačí divit, kolik má v těle svalů, které ho pak po tréninku bolí :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Kéž bych měla chytrej telefon, abych si tam mohla postahovat všechny ty super aplikace :D Ne nehtech máš krásnej lak
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda musím říct, že mě ty tréninky od Niké moc nebaví. A to i přesto, že mi to telefon zvládá. Většinou to jsou takové generické pel mely všeho, co vám doporučují zdarma na YouTube. Čekal jsem od toho trochu větší přidanou hodnotu. Jako když si stáhnete náhleďák na blog z fotobanky a nevyfotíte a neupravíte si vlastní fotku na míru. ;-)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS