Social Media

Saturday thoughts

22.10.-26

Přeji krásnou sobotu!
V poslední době tu byly samé tématické články, a tak jsem se rozhodla vám dnes ráno při snídani napsat pár řádku o tom, co mě zrovna napadne, jak se cítím, co dělám atd atd.
Příjde mi, že už od začátku září je všechno hodně hektické. Spousta změn, zvykání si na něco nového. Musela jsem skončit s jednou brigádou kvůli škole, ale už dva týdny pracuji zase jinde. A musím říct, že se dost těším na to, až tu budu mít vše zaběhnuté a budu si skoro se vším jistá a vědět jak a co. Musím říct, že je taky někdy hodně těžké skloubit práci, školu, přípravu článků na blog (a to začínám ještě natáčet videa a připravovat jeden projekt), nějaký ten pohyb a čas pro přítele, kamarádky a rodinu. O to víc si ale chvilek s těmi nejbližšími užívám! Je to pro mě ten nejlepší odpočinek a nasátí energie do další práce a zdokonalování se. Všichni jsou ale pro mě ve všem velkou podporou a já jim jsem za to hrozně vděčná! Lepší lidi kolem sebe bych snad ani nemohla mít♥

Ten prozatímní řád-neřád se dost projevuje i na mém jídelníčku, což mě docela štve. Nedá se říct, že bych jedla úplně špatně, ale cheat day mám skoro každý den:D Řekla bych, že v létě jsem si asi zhruba našla to, co mi vyhovuje a ráda bych se teď k tomu tak i vrátila. Obří snídaně k prasknutí jako hlavní a největší jídlo, které mi dodá energii na celý den a nemusím pak plácat jedno přes druhé odpoledne nebo večer. A hlídat se v jedení až moc sladkého nebo nějakejch fujtajblů, po kterých se cítím akorát blbě a pleť z toho také nemá moc radost. Musím myslet na to, že to dělám hlavně pro sebe a že ještě víc než na tom, jak vypadám, mi záleží na tom, jak se cítím! Také jsem si byla předevčírem konečně koupit vitamíny na vlasy, tak doufám, že i ty se mi opět zlepší a vše prostě půjde tak, jak má:)

22.10.-22

22.10.-21

22.10.-27

22.10.-23

22.10.-25

22.10.-28

Mějte všichni krásný víkend! Já si ho budu užívat nejvíc co to půjde. Mám toho v plánu opravdu hodně. Knihovnu, cvičení, návštěvu u kamarádů, hokej s přítelem (Go Mountfield HK!:D), klasicky přípravu článků a v úterý po dlouhé době společný den s mým přítelem a ségrou♥ O prázdninách jsme byli spolu skoro každý den a od září na to už nebyl tolik čas a jelikož nám to všem moc chybí, tak si to v úterý vše vynahradíme!

PS: Za fotky moc děkuji přítelovi:*, za půjčenou vestičku ségře a pokud by vás zajímalo odkud nějaký kousek je, stačí napsat do komentáře
G

14 komentářů

  1. Odkud je ta vestička ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. aneta ! Nice look.. Greetz Edwin www.foto-edwin.nl

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš fantasticky! Skvělý outfit! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit. S tím stravováním tě naprosto chápu, jak začne škola a dojíždění na koleje, jde to z kopce dolů i u mě. Tak držím palce ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jej, si hodne sympatická a hodne ti tento outfit pristane ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS