Social Media

Fall Breakfast ideas - part 3

Ráno a snídaně. Miluju oboje. Zatímco přítel si ještě spokojeně pochrupkává, já jsem celá šťastná, že už je ráno a můžu vstávat. A snídaně? Kdybych vám řekla, že se na ni těším vždy už od večera, tak bych lhala. Nemůžu se jí dočkat už od té doby, co jednu zrovna dojím (stydící se smajlík). A proto jsem vážně ráda, že vám zase nějaké můžu ukázat. Třetí díl fall breakfast ideas bude asi už poslední. Přeci jenom se už pomalu schyluje k zimě. A tak budu pokračovat buď v zimních snídaních, nebo rychlých předškolních. Které byste uvítali raději?:)

Teď už ale k mugcakům, protože přesně o těch dnešní článek bude!

Kakaovo-mandarinkový mugcake
1.11.-2

Mugcaky jsem si zamilovala stejně jako asi úplně vše z ovesných vloček. Jsou rychlé, roztomilé, dají se připravit na milion způsobů a skvěle zasytí. Jelikož už přišlo období pomerančů a mandarinek, rozhodla jsem se si udělat mugcake právě s mandarinkami a vylepšit ho kakaem, protože mi příjde, že se jejich chutě k sobě krásně hodí. Použila jsem úplně stejný recept, jako u tohoto mugcaku, jen jsem místo banánu použila mandarinku, dala navíc dvě lžičky kakaa a příště přidám ještě aspoň o půl lžíce víc tvarohu, aby něco nahradilo ten banán a mugcake byl hezky vláčný. Ozdobila jsem ho měsíčky mandarinky a jogurtem s kakaem.

1.11.-5 (2)

1.11.-3

1.11.-4

1.11.-1

Dýňový mugcake
1.11.-12

A je to tady. I když si většinou úplně každý den udělám snídani takovou, aby mi chutnala a krásně vypadala, některé se jednou za čas prostě povedou extrémně dobře....stejně jako tato! Přítel mi udělal radost, koupil mi dýni a já mu za to udělala veliké pohoštění. (A to se vyplatí!) Mugcake jsem tentokrát udělala z dýňového pyré a abychom nesnídali moc krátkou dobu, dali jsme si ještě navíc spoustu ovoce, makovec a dýňovou bulku s marmeládou♥

1.11.-11

1.11.-10

1.11.-9

1.11.-8

1.11.-7

Takže pokud vám z Halloweenu zbyla nějaká dýně, neváhejte a udělejte si z ní dokonalou snídani!
Budete na ni potřebovat 50g ovesných vloček, 1 vajíčko, 2 lžíce vody, 1 lžičku kypřícího prášku a dvě lžíce dýňového pyré. Dýni zbavíte semínek, nakrájíte na menší kostičky, povaříte na pařáčku dokud nebude hezky měkká a poté rozmixujete tyčovým mixérem. Pak stačí dvě vrchovaté lžíce přidat se všemi ostatními ingrediencemi do hrníčku, pořádně zamíchat a dát na 4 minuty do mikrovlnky. Konzistence dýňového mugcaku je vážně skvělá! Mugcake je krásně vláčný a měkoučký. Já jsem ho ještě ozdobila banánem, mandarinkou, blumami a přelila oříškovým jogurtem. Ta chuť ani nejde popsat♥, musíte ho zkrátka vyzkoušet!

1.11.-6

1.11.-5

Budu moc ráda, když mi napíšete, jaký mugcake vás zaujal více a co si teď na podzim děláte k snídani vy:) Mějte se krásně!
G

18 komentářů

  1. Na ty tvoje snídaně bych se mohla koukat pořád a nikdy neomrzí! Mně se nejvíc líbí hned ten první mugcake :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tohle si představím, když někdo řekne "božská snídaně". :)

    http://roxyshealthyland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to úžasně, jako vždycky! Ale stejně nechápu, kam takové množství jídla dáváš! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, ty mi vždy narobíš také chúťky :)

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to úžasně, hned bych si dala! Přítel má štěstí, že tě má... ;) Mugcake jsem ještě nikdy nezkoušela, ale jak tak koukám, měla bych to napravit!

    Debie

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    PS: Nebýt toho, že jsi mi "lajkla" fotku na Instagramu, asi bych na tvůj blog nepřišla, což by byla věčná škoda, protože už teď se na něj hrozně ráda vracím a fotky tvých snídaní (a taky tvé božské postavy!) mě nepřestávají fascinovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám:D Ne, i já mám štěstí, že mám jeho:)) Mugcake určitě vyzkoušej a moc děkuji za komentář:) Jsi hrozně hodná!!:))

      Vymazat
  6. Každý den koukám na tvůj blog a instagram jestli už tam jsou nové fotky/články! :D Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam, ta společná snídaně vypadá fantasticky i ostatní mugcaky, ještě jsem žádný neměla :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, takové královské snídaní :)) Už si ten mugcake taky musím konečně udělat!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělej si ho!! Zatím všem, co ho vyzkoušeli, nebo co jsem jim ho dělala, hrozně chutnal!!

      Vymazat

Instagram

Theme by STS