Social Media

Right now

poslední

Škola - Už bych se pomalu měla rozhodovat, o čem budu chtít psát bakalářku, ale ještě vůbec nevím, jestli si mám zvolit nějaké téma z finanční matematiky, nebo něco čistě matematického. Ráda bych vás požádala o radu, ale stejně se musím rozhodnout sama a promyslet, co mi půjde a bude mě bavit víc. Jinak ale tenhle semestr chodím do školy docela ráda. Kromě jednoho předmětu na počítačích jsou všechny matematické, takže se jen počítá a počítá, což mi vyhovuje (že bych právě vyřešila problém s bakalářkou?:D).

Kamarádi - Na dnešek máme domluvenou návštěvu u přítelovi ségry, jejího manžela, jejich miminka a pejska. Zítra jdeme s přítelem na večeři s našimi kamarády. Už za týden jedu za mýma holkama do Prahy, kde oslavíme kamarádčiny narozeniny, půjdeme si zacvičit a koukneme už po nějakých vánočních dárcích. A za týden v pátek bude s nimi pokračování u nás v Hradci, kde se sejdeme ještě s dalšími 2 kamarádkami z gymplu. Jsem moc ráda, že se konečně našel čas na všechny moje kamarády!!

Vánoce - Uklidněte mě prosím a napište mi, že se taky už nemůžete dočkat Vánoc! Já už začínám šílet, když vidím, že se začíná zdobit město svítícími vločkami, v obchodech se prodávají vánoční dekorace a už pomalu můžu začít nakupovat vánoční dárky s čistým svědomím (=nakupuju je ve správný čas....začala jsem totiž už v srpnuO:) ).

Blog - Buď není čas nebo není světlo. Příjde mi, že tohle teď řeším pořád. Třeba zrovna dnes dopoledne, kdy nemám práci ani školu, by byla skvělá příležitost připravovat pro vás věci, ze kterých byste měli i vy radost, ale zrovna to musí být venku šedivý a v pokoji extrémně tmavý. Nápadů na samé zajímavé články a videa mám vážně spoustu, tak mi udělá počasí radost i v tu dobu, kdy nebudu ve škole a budu pro vás tvořit:)

2014-11-05 06.12.10 1

2014-11-05 06.15.05 1

2014-11-05 06.08.23 1

2014-11-05 06.12.53 1

2014-11-05 06.13.45 1

2014-11-05 06.14.06 1

2014-11-05 06.15.23 1

2014-11-05 06.15.42 1

2014-11-05 06.15.57 1

To je pro dnešek asi vše. Doufám, že se vám článek líbil a na závěr vám ještě chci ukázat jednu písničku, která mi teď hrála na spotify a je tak šílená, že i kdybyste měli sebehorší den, tak vás musí prostě rozesmát:D Ylvis - Yoghurt

Mějte se krásně!
G

22 komentářů

  1. Moc Ti to sluší :). Chtěla bych sehnat podobné boty, ty se mi líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, co studuješ? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se taky nemůžu dočkat Vánoc!! :) A mám to stejně s blogem a světlem.. Zrovna dnes byla hrozná tma celý den :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně:/ zrovna dnes bych taky něco chtěla dělat a zase tam je hrozná tma:/

      Vymazat
  4. veľmi pekný outfit :)

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit! Ty plány s kamarády vypadají fakt dobře :) Ať vám všechno vyjde :)) A na Vánoce už se také začínám šíleně těšit! .)

    OdpovědětVymazat
  6. Nějak mi nedochází, že budou brzy Vánoce, a tak dárek nemám ani jeden :D Zase bude nakupování dárků na poslední chvíli... :D Moc ti to sluší a strašně se mi líbí ta bundička :)
    http://fitlucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já bych nemohla:D nakupování dárku si vždy hrozně užívám:))

      Vymazat
  7. Já teď bohužel šílím kvůli maturitě, takže Vánoce jdou mimo,kamarádi bohužel taky :D :/ Tak přeji hodně štěstí s budoucí bakalářkou, ať to všechno zvládneš, užij si čas strávený s milovanými lidmi :)
    A moc Ti to sluší, hlavně kombinace bot a kabelky je skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mooc děkuji, jdi hodná:)) tobě taky přeju hodně štěstí a ať ti to učení leze dobře do hlavy:))

      Vymazat
  8. sluší ti to :) a vánoční náladu mám taky! šíleně se těším ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS