Social Media

THAT Time is finally here

27.11.-6

Už dál nemůžu skrývat mé nadšení z tohoto období a vlastně už ani nemusím, protože zítra je první adventní neděle a Vánoce tak oficiálně začínají - 3x hurá (popravdě to u mě je spíš trilionkrát hurá!). To znamená, že začínám zkompletovávat všechny vánoční dárky, zdobit si pokoj, vybírat balicí papíry, dělat vánoční přáníčka atd atd. Ovšem s prvním adventem u mě taky začíná pěkná honička. Zápočty ve škole, vymýšlení bakalářky, více směn v práci a samozřejmě blogování. Ale nebudu se z toho stresovat! Řekla jsem si, že prostě nebudu! Stačí
si vše správně zorganizovat - nejdříve škola, potom zábava
nedělat zbytečné a čas-žeroucí věci
na sebe být trošku tvrdší a nepolevovat
a umět se také odměnit :) :) :)
..což mi asi půjde nejlépe :D - tradiční kafíčka s přítelem, sledování hokeje, očumování vánočních trhů, sezeníčka s kamarádkami, běhání&cvičení, pečení cukroví a koukání na vlogmasy! To všechno jsou věci, na které se v nadcházejícím měsíci šíleně těším! Čeho se nemůžete dočkat vy? A na čí vlogmasy se koukáte nejraději? Já přemýšlím, že bych do vlogmasů tento rok šla taky. Nebudu nejspíš přidávat denně, ale videa bych přidávala třeba vždy jednou za 3 dny. Chtěli byste?:)

Dnes mám pro vás po delší době něco jako outfitové fotky ze čtvrtka, kdy jsme měli pro sebe s přítelem skoro celý den. Takže jsme si mohli udělat velkou snídani, zacvičit si, dojít si do naší škloní jídelny na moc dobrý oběd, kouknout na něco v knihovně, nakoupit pár vánočních dárků a zajít si na kafe do další z hradeckých kaváren. Ten den byla vážně zima, takže bylo na čase vytáhnout obří šálu, kterou jsem minulou zimu koupila v H&M a můj chlupaťoučký svetr z F&F, který jsem si zamilovala, protože je taaak měkký, teplý a má super střih. Takovýto outfit je mi asi nejbližší a cítím se v něm nejlíp, nejpohodlněji a nejvíc jako já.

27.11.-1

27.11.-7

27.11.-3

27.11.-8

27.11.-4

27.11.-9

27.11.-5

27.11.-10

Mějte krásnou první adventní neděli a hlavně si užívejte tu vánoční atmosféru a buďte na lidi okolo sebe hodní:)
AMEN
G

30 komentářů

  1. Ahoj:) Vím, že tady máš články o jídle a cvičení, přesto se chci zeptat. Jíš pouze zdravě nebo si dopřeješ i něco sladkého? Jak často cvičíš a kolikrát týdně máš kardio? Chtěla bych zhubnout. Cvičím doma, ale žádné výsledky moc nevidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) Nejím pouze zdravě. Myslím, že by si člověk občas měl umět dopřát i něco nezdravějšího a nějak se odměnit O:) Jak můžeš vidět z článků, jednou týdně teď chodíme s přítelem do kaváren a tam se opravdu neomezuju a sladký dortík si dám:) Cvičím většinou 4 nebo 5 dní za sebou, pak mám den přestávku a takhle pořád dokola. Kardio zvlášť nemám, ale je zahrnuto v některých workoutech, které cvičím:) + chodíme občas s přítelem běhat. Klidně mi napiš email, co přesně cvičíš a jak asi jíš a můžu ti poradit:)

      Vymazat
  2. Jé Gábi, to já to nadšení ani neskrývám:D Doma mi vždy vánoční písničky hrajou asi jako prvnímu v celém okresu a výzdobu bych nejradši dělala už v říjnu:D Mám tu atmosféru strašně ráda, přesně jak píšeš, zítra už nás čeká 1. adventní neděle a tak si to můžeme vychutnávat plnými doušky už "naostro":))
    A moc ti to (opět) sluší, stále žasnu nad tou tvou luxusní postavičkou, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už teď právě taky ne:D Ani mi to nejde:D A mooockrát děkuju, jsi moc hodná:))

      Vymazat
  3. Very nice!! Greetz Edwin

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem ti to psala mockrát, ale vážně ti to strašně sluší :) A měli jste určitě úžasný den :) Taky už se těším na Advent a Vánoce, dnes už budu zdobit pokojík :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, ta šála a nike jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju:) (B z FitFoodManic mi okomentovala článek - vítězný tanec:D)

      Vymazat
  6. Určitě na vlogmasy od Zoelly! :)

    OdpovědětVymazat
  7. strasne moc ti to slusi! 😍 mohu se zeptat kde pracujes? 😊 dekuji za odpoved 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Ja to mám s Vianocami (a celkovo týmto obdobím) úplne rovnaké ♥

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  9. strašne krásna si aj oblečená ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší! A toto období mám také velmi ráda :).

    OdpovědětVymazat
  11. Gabrielko :) nádherný post, nádherné vlasy, boty, všechno! KABÁT:)) hlavně proto, že máme stejný :D já teda s hněým středem, což mě štve, protože celou dobu hledám takovej černej kabát a až je, tak si ho koupím stejně v hnědé :D to je logika co !:)
    krásný blog, moc mě bavíš :)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS