Social Media

What I eat for lunch p.1 - egs

Celkem hodně z vás se mě ptá na mé jídlo. Snídaně tu vidíte pořád, večeře tu budou, pokud budete chtít a mé obědy vám ukážu dnes. A budou to samá vajíčka! Protože středeční obědy jsou u mě v 90% případů vajíčkové, je to taková moje malá tradice. Ráno si udělám sladkou snídani, učím se nebo píšu články na blog, zacvičím si a připravím si oběd. Jednou to jsou míchaná, jindy zase omeletka, ale po každé si je vychutnám. Tady by se úplně hodilo říct Jak málo stačí k dětské radosti:D Ale opravdu, udělané jsou rychle, nedá se na nich nic zkazit a já bych je mohla jíst pořád! Navíc po cvičení skvěle doplní svalíkům bílkoviny a zasytí.

11.11.-15
Třeba tato vaječná omeleta byla naprosto vynikající! Nakrájená rajčata jsem dala na pánvičku nejdříve, a až potom přidala šunku a vajíčko. Krásně se tak pod omeletou vytvořila taková rajčatová omáčka a s čerstvou bazalkou navrchu, pár brambůrky a kupou zeleniny to byla bašta přesně podle mého gusta♥

11.11.-14

11.11.-13

11.11.-12
A jedna s kvalitními párečky z Lidlu a čočkou.

11.11.-18
Míchaná + chlebík s lučinou a salátem.

11.11.-11
Vajíčka a špenát? Nejlepší kombinace!

11.11.-10

11.11.-17
Jedna klasika.

11.11.-16

11.11.-20
A na závěr kompromis pro mě a mého přítele. Já miluju vajíčka a on tuňáka. Dobře...a já toho tuňáka miluju taky, společně i se zeleninou a teplou bagetkou s máslem a bylinkami!

11.11.-19

Někdy příště se můžete těšit na obědové nevajíčkové pokračování. Jen mi napište, jestli byste chtěli vědět, co si dál připravuji sama, co si dávám v restauraci nebo co jíme v naší školní jídelně. A nezapomeňte se podělit o to, na jaký způsob si vajíčka nejradši připravujete vy!!!

Mějte se krásně!
G

17 komentářů

  1. Zrovna včera jsem si dělala omeletu se žampiony, takovéhle články mě baví, takže já jsem klidně pro všechny, tedy, co si dál připravuješ sama, co si dáváš v restauraci a co ve školní jídelně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee se žampiony bych si ji taky mohla udělat:)) děkuji za tipO:)

      Vymazat
  2. ahoj gabi, nechci do tebe nějak rýpat, jo, ale nezdá se ti, že toho máš na oběd nějak málo? já vím, že míváš větší snídaně ale tohle je tak na svačinu.. nebýváš unavená? na kalorie už nějaký odhad mám a tohle by mi třeba rozhodně nestačilo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám obědy stejně velké jako Gabča a i přes fyzickou aktivitu unavená teda nejsem. Myslím, že každý je individuálně zvyklý na určitý příjem kalorií, a nemůžeš tvrdit, že toho sní málo jen proto, že tobě to nestačí...

      Vymazat
    2. Ahoj:) Možná to trochu zkreslují fotky, ale opravdu si nemyslím, že toho je málo. Například hned ten první oběd byl obří a byla jsem po něm nacpaná (a to nejsem ten případ, co si dvakrát šťourne do jídla a má plné břicho:D). Nepotřebuji se zase přecpávat k prasknutí (to dělám spíš ráno:D). Jak píše druhý anonym, každému vyhovuje něco jiného. Já mám jako hlavní jídlo snídani, která mi dá energii hned od začátku dne:)

      Vymazat
  3. Články o jídle mě určitě budou bavit, takže se budu těšit na další různé články o jídle :) Vajíčka mám ráda a takové obědy by se mi líbily
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Že ja k tebe vôbec chodím na blog. Vždy vyhladnem :D Ale nie. Práve si mením jedálniček a tieto food posty sú pre mňa dokonalou inšpiráciou :))

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  5. to súúú dobroty!!! Ale u teba to inak ani nejde Gabi :) Ja síce vajíčka na obedy vôbec nejedávam, jedávam ich len na raňajky, takže k tomu sa isto inšpirujem, najmä tou prvou omeletou. tá vyzerá úžasne! Robievam ju aj podľa tvojho postupu, ale nikdy mi z nej nevyjde takáto pekná. Neviem čo robím zle. A tuniak je môj úplný favorit! Ja ho zbožňujem! Najmä v olivovom oleji, so zeleninkou a pečivom, no mňam :) Uričte pridávaj takéto články častejšie, mne sa tak dobre pozerá na tieto tvoje kulinárske výtvory :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Luci, ty jsi zlatá:) Moc děkuji:) To je divné, že se ti tolik nedaří, vůbec nevím, čím by to mohlo být... A s tuňákem byste si s přítelem rozumněli:D Většinou ho máme hlavně kvůli němu, ale já ho mám taky ráda:)

      Vymazat
  6. To jsou zase mňamky :3 Já zbožňuju vajíčka, ať už vařená, míchaná či omeletu :) A nechápu ty, co se jim vyhýbají :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Na to není potřeba ani dlouhý komentář - mám hlad :D - vypadá to naprosto FANTASTICKY ♥


    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
  8. mnam vajíčka a špenát! :) já mám ráda i kombinaci se strouhanou cuketou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S cuketou bych si vajčka někdy taky mohla dát:) to máš pravdu:)

      Vymazat

Instagram

Theme by STS