Social Media

Christmas talking

Zdravím po předlouhé době! Měla jsem plány vám napsat další tipy na dárky, natočit nějaký vlogmas, udělat článek s receptem na palačinky, o které jste si psali. Ale! Zatím co tu na blogu bylo ticho a prázdno, já jsem byla nemocná, ve škole začala honička a ve volném čase jsem nakupovala dárečky a byla raději s mojí rodinou místo psaní článků na blog, protože přeci o tom čas Vánoc je:).
Jelikož mi poslední týden nebylo moc dobře a ještě fit nejsem, omezila jsem trochu svůj workout plan a spíš jen odpočívám. Ale když necvičím, tak mě to většinou táhne mnohem víc k sladkému a nezdravému jídlu. Cheat day mám tak skoro každý den, což si ale vůbec nevyčítám, protože to neznamená, že bych jedla hranolky a čokoládu od rána do večera (i když to pravé italské tiramisu, co dělala mamka s jejím přítelem, bych mohla jíst vážně celý den! Ale to by se to kilo mascarpone na mě už nejspíš objevilo:D) a navíc hádám, že si o to moje tělo prostě už říkalo. Na chvíli oddych, odměnit se něčím dobrým a nabrat na všechno nové síly!
Co jsem ale musela změnit hned, byla značná prokrastinace, která se u mě začla objevovat až příliš často a neprospělo by to ani mě, ani škole, Vánocům a všemu dalšímu! Takže jsem hned dnešní ráno poupravila a k náloži ovesné kaše jsem si nepustila žádný vlogmas, neprojížděla instagram ani tumblr, ale hned se vrhla na sepisování receptů cukroví, jelikož jsme včera byly s mamkou koupit všechny suroviny a dnes bych už ráda udělala nějaká těsta. U toho jsem poslouchala vánoční písničky, zapálila svíčky a konečně taky rozsvítila moje nová světýlka. 

11.12.-6

11.12.-5

11.12.-3

11.12.-4
Jen ukázka, co jsem např. dostala od Mikuláše - výborné čajíky v roztomilých baleních a bezlepkovou cookie, na kterou se moc těším!

11.12.-2
A musela jsem si taky udělat radost. Nová vánoční sukně a girlanda s lištičkama,která mi teď zdobí postel♥

11.12.-1
A pořídila jsem si diář! ...kterej není diář:D Takže si ho musím nadepsat sama. Což mě ale těší snad ještě víc, jelikož si to budu moct udělat přesně podle sebe!

11.12.-9
Miluju světýlka o Vánocích, vzbuzují ve mě pocit štěstí (a řekněte, že nejsem jediná:D a že byste taky tahali svého přítele z Černého mostu na Václavák, jen abyste viděli aspoň nějaké vánoční trhy a hlavně tu výzdobu v ulicích!).

11.12.-8
Jen tak mimochodem, nejhorší cookie, kterou jsem jedla. Na moji oblíbenou z McCafé nemá ani omylem. Byla vysušená a vážně o dost horší, než jiné, které jsem jedla! Mínus pro Starbucks!

Co bych asi tak řekla na závěr - sama sobě, ale třeba to někomu také pomůže. Nejdůležitější je, umět si užít tenhle čas, trávit ho s těmi lidmi, kteří si to zaslouží a zbytečně nás nenervují, nenechat se ale zároveň strhnout tou krásnou atmosférou a dokázat poslední týden zabojovat a ze školy si odnést nejlepší výsledky, které dokážeme, abychom si Štědrý den užili zaslouženě a s čistou hlavou a svědomím.

Mějte se krásně!
A pokud nebudu zavalená moukou, perníkovým kořením a papíry s příklady do školy, tak se brzy ozvu!
G

14 komentářů

  1. Taky mi připaá, že mám teď cheat day každý den :D Ale o to víc zamakám na sobě po Vánocích a už se na to nesmírně těším! :3 Zároveň se ale nemůžu dočkat na všechno to cukroví a vátnoční atmosféru :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Snáď tento mesiac nepriberiem päť kíl navyše, keďže som sa rozhodla, že stravu nebudem moc riešiť (ale tiež nebudem chodiť v noci do chladničky na punčáky) :) Milujem toto obdobie, tak sa nechcem zbytočne zaoberať nejakým tým zákuskom navyše. Všetko pekne s mierou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak:) nic si nezakazovat ale pořád všeho s mírou:)))

      Vymazat
  3. Vánoce si člověk přece musí užít, tak hoď trable za hlavu :) krásné svátky Ti přeji!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,

    narazila jsem na tvůj blog úplnou náhodou přes instagram a zrovna v ten samý den jsem tě potkala i u vědecké knihovny, pak jsem si říkala, že mi jsi nějaká povědomá. Teda chci Ti moc pochválit tvůj blog, celý jsem ho zkoukla už tak dvakrát, hlavně teda jídlo a cvičení. Teda nejvíc Ti pochválím asi to tvé břicho, udělala jsi na něm kus práce a nejlepší na tom je, že si dáváš i takové ty nezdravé věci pro břicho jako štrúdl, koláč, buchtu, těstoviny, sušenku ze Starbucks, pizzu, dortíky, kafíčka a i přesto jsou vidět výsledky, buď máš zázračný tělo nebo to prostě jde i s takovouhle stravou!
    Chci se zeptat, dopřeješ/dopřáváš si o letošních vánocích cukroví? Těším se na další příspěvky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) teeeda mockrát Ti děkuju!!:) Podle mě je důležité si v hlavě uvědomit, že zdravý životní styl a jídlo s tím spojené je pro tělo důležité a chovat se podle toho:) ale na druhou stranu se člověk musí i odměňovat v určitém množství:) Já mám jídlo hrozně moc ráda, takže si radši víckrát zacvičím, ale to co mi chutná, si neodepírám, ať už to jsou dortíky nebo pizza:) Cukroví jsem na Vánoce snědla víc než dost a i na bříšku se to podepsalo:D ale hlavu si z toho nelámu, Vánoce jsou přeci jen jednou za rok:))

      Vymazat
  5. Naprosto souhlasím s tím, že Vánoce bychom si měli užívat a nestresovat se:) Někdy navíc člověk potřebuje úplně vypnout a odpočinout si:) Jinak světýlka mi také dělají radost jako malému dítěti :DD
    Přeji příjemné strávení svátků!.)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, kedy bude nový článok na blogu? chýba mi to nemám čo čítať a rozplývať sa nad užasnými fotkami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) odpovídám dost pozdě, ale snad jsi na můj blog nezanevřela a teď už opět budu přispívat pravidelně:)) Mockrát děkuju!!:)

      Vymazat
  7. Krásné fotografie a atmosféra, která z nich sálá =)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS