Social Media

Winter Breakfast ideas - part 2

Krásné úterý všem!
Právě ležím v posteli, jelikož mi je už od včerejška špatně. Přes noc se mi teda udělalo o dost lépe, tak doufám, že už odpoledne budu fit, protože musím do práce, ve středu jdeme s přítelem do divadla, ve čtvrtek jedeme na vánoční nákupy do Prahy, v pátek se po dlouhé době uvidím s mojí kamarádkou , v sobotu opět práce a v neděli jdeme s taťkou fandit na hokej. Takže být nemocná se mi teď vážně moc nehodí.
Pro vás tu dnes mám opět přehlídku mých snídaní. A právě takovou, kde největší roli hraje kiwi. Mandarinky, jablka a hrušky si představím, když se řekne podzim. A zima? To je jasné kiwi a ananas! Vím, že kiwi pár lidí nemá moc v lásce, ale já ho miluju, i když mě někdy lechtá v krku, což je hrozně vtipný (a ne, nejím ho i se šlupkou :D). Navíc je na zimní období úplně skvělé, protože obsahuje vážně hodně vitamínu C, ale je dobré i na dásně a zuby, svaly, klouby i kosti. Jednoduše, pokud ho nemáte doma, utíkejte do supermarketu hned pro 10 a jezte ho k snídani, obědu, svačině i večeři :D. Já ho mám nejraději buď úplně samotné, nebo ráno k snídani s krupicovou kaší♥

Krupicová kaše s KIWI, mandarinkou, kukuřičným sirupem, lupínky a semínky
27.11.-19

27.11.-20

27.11.-21

Krupicová kaše s KIWI, jablkem, kukuřičným sirupem a semínky
27.11.-12

27.11.-13

27.11.-11

Kakaovo-kokosové palačinky s KIWI, banánem, kokosem, kakaem a kukuřičným sirupem
27.11.-15

Pokud byste chtěli recept na tyto palačinky, tak vám ho můžu někdy příště do článku napsat. Teď nevím přesný poměr ingrediencí, jelikož jsem si původně chtěla dělat vafle , které se nezdařily, takže jsem těsto poupravila podle sebe a udělala si tyhle výborné palačinky.

27.11.-14

27.11.-18

27.11.-16

Mějte krásný týden a jezte dostatek kiwi (a dalšího ovoce, ať taky nejste nemocní a můžete si naplno užívat vánoční čas♥
G

24 komentářů

  1. Mmm, krásné veselé snídaně :) Ten recept na ty palačinky bych brala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji♥ Až je budu znova dělat, tak vše přemeřím a recept přidám:))

      Vymazat
  2. Ten recept na palacinky by bol super, a mozem sa opytat ako si pripravujes tu krupicovu kasu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krupicovou kaši si dělám z krupičky, půl litru mléka přivedu k varu a přihodím tam 3 velké lžíce krupice a míchám, dokud není kaše hustá:)

      Vymazat
  3. mnam mnam mnam :P a já taky zrovna ležím v posteli, ale musím být už zítra fit, protože mě čeká práce a učení :D ale zase si aspoň jeden den odpočinu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, takhle kdybych si to naaranžovala, tak je mi až líto to sníst!:-) Mohla by jsi klidně otevřít svou nějakou cukrárničku:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně vůbec!:D:D To bych byla nejšťastnější♥ Mít svoji snídaňovnu:D

      Vymazat
  5. Mňam vypadá to skvěle! Mandarinky a kiwi jsem u mě teď taky dost oblíbené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Obdivuji, jak se s tím vždy vyhraješ, aby to vypadalo tak skvěle. Dostala jsem díky tomu také pořádnou chuť na kiwi, za to mandarinky mám pořád. A recept na palačinky bych určitě ocenila. :)

    http://roxyshealthyland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to snad jinak ani neumím:D Recept snad brzy bude:)

      Vymazat
  7. No mňam! :3 Také jsem si dneska koupila kiwi, ale já nevím, moc ho nemusím, protože mě vždycky z něj strašně pálí pusa, ale jednou za čas je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když si ho třeba nakrájíš na kousky?:) Já ho naprosto zbožňuju♥

      Vymazat
  8. Vsechny snidane vypadaji bajecne! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krása, hlavně ty palačinky :-) !

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj chcela by som sa spýtať keď máš na raňajky jogurt tak to si dávaš čistý biely bez príchute alebo nejaký ovocný? ďakujem za odpoveď :) super článok a mohla by si pridať niekedy aj recept na tieto palacinky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou ten a jednou ten:) Dřív jsem jedla spíš jen ten bílý, ale teď si dám i ovocný, protože zas tolik cukru v něm není, aby mi to ublížilo:)) A mockrát děkuju:)

      Vymazat
  11. tenhle čaj zbožňuju :D jinak to vypadá moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Bože, to je pastva pre oči... I keď verím, že nie len pre oči:-) Krásne fotky:-) Day by Day

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS