Social Media

Tour de Best Café in Town - part 3

Ahoj!
Hezky hned při začátku týdne Vám jdu zkazit všechna novoroční předsevzetí, jak budete jíst jen a pouze zdravě a jak je konec všem sladkostem a dalším radostem! Dnes jsme totiž po zkouškách byli s přítelem v jedné hradecké kavárně posedět a pomluvit učitele. A jelikož to je třetí kavárna v řadě od minulého kafíčkového článku, jdu Vás nalákat k hřešení hned teď O:)

5.1.-1 5.1.-9
Do Cona Coffee jsem se hrozně těšila, protože jsem tam už dlouho chtěla jít, ale vždy jsem na ni nějak zapomněla. Je to také možná tím, že cestu na vlakové nebo autobusové nádraží zas tak často nemám. Ale musím říct, že už teď se těším, až tam ať už s přítelem nebo holkama někdy opět vyrazíme! Když to takhle zpětně vidím, tak se mi tam znovu chce snad nejvíc ze všech kaváren, které jsme doteď navštívili. Prostředí je krásné a útulné, obsluha naprosto špičková, mají krásné hrníčky i skleničky a ten výběr dortíků, no jéje...divím se, že tam nestojím ještě teď a nevybírám, když jeden vypadal lépe než druhý!
Naše hodnocení: (G-já, P-přítel)
Kafe: G: 3,5/5 P: 3,5/5
Zákusek: G: 5/5 P: 5/5 (já měla cheesecake s lesním ovocem a přítel nutelový cheesecake)
Místo: G: 4/5 P: 4/5 
Obsluha: G: 3/5 P: 4,5/5

5.1.-2

5.1.-3

5.1.-8
Vím, že tu CrossCafé už jednou bylo, ale když jsme se jednou v pauze mezi přednáškami s přítelem rozhodli tam opět skočit, spoustu věcí mě mile překvapilo, a tak bych Vám je ráda napsala. Za prvé, CrossCafe V Kopečku má prostě nejlepší prostředí! Vím, že někteří Hradečáci se mnou třeba nebudou souhlasit, ale mně se líbí, že je tam klid a vypadá to tam asi nejvíc upraveně. Za druhé, jsem přišla na to (blik cvak :D), že některé z příchutí, které si do kávy můžete dát, jsou bez cukru, což je podle mě velké plus! A nakonec bych vyzdvihla za přítele sendvič s lososem, který byl prý výborný! Já si klasicky dala tvarohový dort s malinami, protože jsem slabá a i když vcházím do Crossu s myšlenkou, že zkusím něco jiného, nikdy to nevyjde!
Naše hodnocení: (G-já, P-přítel)
Kafe: G: 4/5 P: 4/5
Zákusek: G: 5/5 P: 4/5 
Místo: G: 4/5 P: 3,5/5 
Obsluha: G: 4/5 P: 2/5

5.1.-4

5.1.-5

5.1.-10
Na závěr Vám představím kavárno-vinárnu, kterou jsme navštívili dnes na doporučení z práce. Jelikož jsem na ni slyšela velikánskou chválu, měla jsem velká očekávání. Některá se naplnila, některá ne. Místo to je opravdu hezké, zase úplně jiné, než u ostatních kaváren. Káva opravdu výborná a navíc Vám k ní dají čokoládový bonbónek, který chutná skvěle! Ale je jasné, že si mě moc nezískají, když cheesecake z nabídky už není. Z jiných zákusků jsem si moc nevybrala, ale zkusila jsem ovocný dortík, který teda nebyl nic moc - málo ovoce a hodně šlehačky. Škoda.
Naše hodnocení: (G-já, P-přítel)
Kafe: G: 4,5/5 P: 3,5/5
Zákusek: G: 2/5 P: 4/5 
Místo: G: 4/5 P: 4/5 
Obsluha: G: 4/5 P: 4/5

5.1.-6

5.1.-7

Doufám, že jste pořádně namlsaní. Kdyby vám to nestačilo, můžete kouknout na první a druhý díl. A samozřejmě opět platí, že budu moc ráda, když mi napíšete tipy na vaše oblíbené kavárny, ať už jste z jakéhokoliv města!
Mějte krásný a úspěšný týden!
G

12 komentářů

  1. Ty cheescaky vypadaji opravdu vyborne :))

    OdpovědětVymazat
  2. To je překrásný blog :) narazila jsem na něj, pročetla pár článků a hned se ze mě stává pravidelná čtenářka :) jsi moc šikovná a ta růžová rtěnka ti vážně sekne :)!!
    když budeš chtít, koukni i ke mně :)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé mockrát děkuju:) to je hrozně hezké, si číst tak milé komentáře!:) Určitě se na tvůj blog taky podívám:)

      Vymazat
  3. Omg, děláte vy vůbec něco jiného než vysedáváte k kavárnách ? Ne. .. Hrozný, povalující se, zbytečný pár ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidíš? Co já bych za to dala mít přítele, se kterým si můžu občas zajít v klidu do kavárny a užívat si. Mně se to moc líbí!

      Navíc teď bydlím přechodně v HK (studuju zde) takže jsem ráda, že jsem konečně narazila na blogerku odtud ;)

      Vymazat
    2. :D Nevím, co je špatného na tom si jednou týdně zajít někam sednout. Každý má rád něco jiného.
      Ale říkat lidem, že jsou zbyteční, mi přijde docela hloupý, to fakt promiň.

      Vymazat
    3. A děkuju druhé anonymce:) Navíc je podle mě úplně jedno, jestli si jde člověk někam s přítelem, kamarádkou nebo někým z rodiny:) Pokud bys měla nějaký typ na dobré místo, kde jsi zatím byla, tak budu ráda za inspiraci:)

      Vymazat
  4. A zase je to tu, závistiví lidé jsou na každém kroku. Jak hrozná je to vlastnost. Nehledě na to, že Gabča se svým přítelem dělají spoustu věcí od sportu až po výlety a všechno, na co si vzpomeneš, tak nevím, k čemu měl tento úžasný komentář vést..

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá všechno úžasně! Mám chuť na kafe... A ne, vůbec jsem dneska neměla velký oříškový latté... :DDD
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám z toho strašnou chuť na něco sladkýho!:D
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Gábi :) chtěla bych tě poprosit, jestli bys nemohla přidávat třeba v neděli workouty za celý týden? Chtěla bych také cvičit podle NTC, ale nevím, jak si vybrat to cvičení. Cvičíš pokaždé něco z jiné kategorie nebo pořád ze stejné kategorie?

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS