Social Media

Nike+ Training Club event + lot of Nike news

Dnes mám pro všechny sportovní nadšence spoustu informací a fotek. Takže se ujistěte, že nepřijdete ani o slovíčko!

17.2.-6

Na konci ledna jsem byla pozvána firmou Nike na N+TC akci, kde jsem se s dalšíma holkama mohla dozvědět novinky v aplikaci N+TC a vyzkoušet cvičení inspirované touto aplikací. Pokud někdo z vás neví, co N+TC je, psala jsem na toto téma už několik článků, ale ten nejnovější, který obsahuje asi nejvíce informací najdete tady. Ale zpět k 28.lednu do Balance Clubu Brumlovka, kde se akce konala. Za prvé musím říct, že fitko na Brumlovce je asi nejkrásnější ze všech fitek na světě a doufám, že si tam ještě někdy zacvičím! Po příchodu jsme si mohli vybrat oblečení z nové kolekce Nike a vyzkoušet ho při cvičení s trenérkou Radkou Vandasovou, které začalo hned po focení (moje výsledná fotka na instagramu), občerstvení se müsli tyčkou (dobře, já ji snědla až druhý den, protože jsem byla ještě nacpaná z oběda:D) a prezentaci novinek a všeho o N+TC, které pro mě bylo přínosné jen z části, jelikož podle N+TC, jak už všichni moc dobře víte, cvičím přes rok a miluju ji. Vše, co jsem už věděla, vám teď nebudu tlumočit, vše najdete v zmiňovaném článku.

17.2.-8

17.2.-10

17.2.-13

17.2.-11

Ale šup k novinkám! V N+TC aplikaci najdete pár nových workoutů (např. Tabata Toned Workout, který jsem zkoušela předevčírem a je skvělý! Je dlouhý pouze 12 minut, takže pokud nemáte moc času, tento workout stihnete a určitě vám i něco dá! A pokud máte času víc, nebrání vám nic v tom, zopakovat si ho víckrát po sobě.).
Odcvičené workouty můžete také nově sdílet nejen pomocí instagramu, twitteru a facebooku, ale i v komunitě přímo v aplikaci, najít si nové přátele a motivovat se jejich výkony. V téhle novince ještě nejsem tolik zběhlá, ale když si mě přidáte pod jménem Gabriela K., můžeme to s Nike+ Training Club rozjet společně!
Hodně se mě také ptáte, jestli si musíte všechny workouty stahovat. Já nemám stáhnuté žádné. Pokud jste na začátku cvičení připojeni k wifi, workout si můžete normálně spustit. Pokud ale nemáte připojení, automaticky vás to nepustí a bude se vám ukazovat pouze tlačítko download. Pokud byste ohledně aplikace měli ještě nějaké otázky, zkuste se pozeptat na facebookové stránce Nike Women. Zatím odpovídají na všechny dotazy, takže se nebojte se na ně obrátit, ať vám vše šlape jak má:)

17.2.-3

17.2.-4

17.2.-1

17.2.-2

17.2.-5

Na akci jsem si tedy mohla vyzkoušet trénink s Radkou Vandasovou a dalšíma fit holkama. Byla to velká zábava ale i dřina. Pořádně jsme se zpotily, cvičily samy i ve dvojici, střídaly kardio i silové cviky! Bylo to prostě vše, co mám ráda a já si to ohromně užila! Na závěr jsme ještě dostaly pěknou tašku s ručníkem a fleškou, na které byly např. i fotky nové kolekce Nike. Říkat vám, že bych nejraději chtěla úúúplně všechno, vám asi nemusím! Spousta barviček, kvalitní materiály, lichotící střihy a hlavně pohodlnost!

17.2.-7

17.2.-14

17.2.-15

17.2.-12

A na závěr to nejlepší (aneb odměna, že jste se dostali až sem:D). Pokud jste si stále ještě N+TC nestáhli, nevíte, jestli by vás to bavilo, netušíte jak začít, nebo právě naopak Nike+ Training Club zbožňujete jako já, Nike má pro vás skvělou příležitost si zacvičit ve fitness centrech v Praze. A to pětkrát zdarma! Stačí si na této stránce najít termín a registrovat se. To bych samozřejmě nebyla já, abych toho hned nevyužila a společně s Terezkou si nezacvičila. Byly jsme ve World Class na Václ.nám.. Fitko to samozřejmě nebylo tak úžasné jako na Brumlovce, ale zacvičily jsme si naprosto peckově! A já už teď vymýšlím, jaký důvod si vymyslet, abych mohla zase do Prahy:D
17.2.-9

Doufám, že jste ze všech Nike novinek alespoň z poloviny tak nadšené jako já! Je to pro mě vždy taková nová motivace k zlepšování se. Máte to tak taky? :)
Mějte se nádherně!
G

20 komentářů

  1. Super článek, o to víc mě mrzí, že se Nike nezaměřuje i na propagaci pánské kolekce. Tom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda!! Je to podle mě velká škoda:( I N+TC by mohlo být pro muže!

      Vymazat
  2. Novinky jsou božský, chtěla bych všechny kousky :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Všude o tom vyprávím, jak moc mě to bavilo. NTC za mě vážně super :) :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee Terezko, to jsem moc ráda:*** moc jsem si to užila!!

      Vymazat
  4. Doufám, že se jednou dopracuju k postavě jako máš ty! Jaké vybavení na cvičení máš doma? Pořádn aplijueš 5x cičení 1 den volno?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee mockrát děkuju:) Cvičím pouze s 5kg činkami:) A většinou ano, 5dní cvičení, den volno:) Ale občas to s prací vyjde tak, že mám třeba 4dny a pak volno:)

      Vymazat
  5. Ahoj. Chci se zeptat, jak jsi vypadala predtim, nez si zacala cvicit? Byla si hubena? Mas.cheat day nebo si doprejes kazdy den? Uvitala nych zase nejakou inspiaci ohledne tydenniho workoutu a treba i priklad jidelnicku :-) hezky den a dekuji za motivaci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) Bude o tom brzy článek:) takže se vše brzy dozvíš:) Jinak cheat day nemám, občas mám prostě na něco méně zdravého chuť, tak si to dám a neřeším, jestli je pátek nebo úterý:) A workouty s jídelníčkem na celý týden budou taky brzy!!:)

      Vymazat
  6. Tak mě by na tom asi nejvíce bavilo vybírat si ty hadříky! :D Závidím ti tu zkušenost. Aplikaci si musím hned stáhnout, už to plánuji dlouho, ale brácha mi nejdřív musí přesunout obrázky v mobilu na novou paměťovku, aby se mi tam ty aplikace vešli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to skvělá zkušenost:)) N+TC skoro nic ale nezabírá, pokud cvičíš, když jsi připojeá k wifi:))

      Vymazat
  7. to je suprová akce :) NTC mám v mobilu a je to výborná aplikace.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak já miluju to jejich oblečení :D Jakmile se dostanu mezi kolekci těch úžasných kousků, jsem jak Alenka v Říši divů :D Trénink vypadá skvěle, je super, že se dělají už i u nás takové akce :)

    OdpovědětVymazat
  9. s NTC jsem cvičila hodně půl roku ve Vídni na Erasmu, kde jsme měli na kolejích malou posilovnu, kde ale nebylo skoro žádné vybavení, a takhle to bylo fajn:)
    A ta akce musela být skvělá, ale nejvíc by mě stejně lákalo to oblečení! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně spíš zaujalo to cvičení, i když ty hadříky byly taky fajn!!:D:))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS