Social Media

Started again & Perfect Running Hoodie

5.2.-14

S domácím cvičení jedu nepřetržitě už přes rok. Pokud nepočítám nějaké (týdenní) nemoci, žádné delší pauzy jsem neměla. S běháním to ale bohužel už vypadá trochu jinak. Od tréninků atletiky jsem šla běhat až po pár letech poprvé s mým přítelem někdy v létě 2013. Po prvním kilometru jsem byla rudá jako rajče (v tom jsem se ale asi nezměnila:D) a myslela jsem, že pro mě bude muset přijet sanitka:D. Zkusila jsem to ještě asi jednou, moc se toho nezměnilo, a tak jsem opět přestala. Na podzim jsem začala se cvičením doma, což mě samozřejmě chytlo hned a vydrželo doteď. Asi na začátku roku 2014 nebo na jaře jsme se rozhodli, že se do toho společně vrhneme znovu a od té doby už běhání taky miluju. Nedávám si nijak vysoké cíle, není pro mě tolik důležité, kolik toho uběhnu, nebo jak dlouho mi to trvá, ale jsem šťastná sama ze sebe, že jsem překonala ten strach z běhání, který určitě spousta z vás také zná. Musím říct, že mi v tomhle ohledu hodně pomohlo, že jsem začala pravidelně cvičit a také můj přítel, který mi pomáhal jak psychicky tak tím, že mu bylo jedno, jestli musí zpomalovat nebo zrychlovat, prostě se mi plně přizpůsoboval, abych to já zvládala a běželo se mi dobře.

5.2.-13

Společně se nám od té doby podařilo uběhnout i 10 km a jeden čas jsme běhali vážně často. Přes léto jsme měli pauzu a teď v zimě opět. Při zkouškovém jsme ale naštěstí zase začali (při tom učení vážně nevyčistilo hlavu nic tak dobře jako běhání!) a doufám, že v tom budeme pokračovat a zase si zaběhneme víc než našich klasických 5 nebo 6 km.

Moc bych si také přála, abych se naučila lépe dýchat. S fyzičkou vážně nemám velké problémy, často mám pocit, že bych mohla uběhnout klidně sto kilometrů, ale možná si někteří z vás pamatují, že mě trápilo píchání v boku a nevěděla jsem proč. Teď stačí rozběhnout to pomalu a hodně povídat:D Toť můj recept. Doufám ale, že si v budoucnu budu moct jít zaběhat i sama, odhadnout to tempo a doběhnout bez problémů:)

5.2.-10

5.2.-8

5.2.-9

5.2.-11

5.2.-7

A ještě vám musím ukázat tuhle skvělou mikču, kterou jsem dostala od mamky k Vánocům a měla jsem z ní obrovskou radost, protože jsem po ní v Tchibu pokukovala už na podzim, ale koupila jsem si jen tričko, které vám brzy také ukážu.

5.2.-6

Na běhání je naprosto perfektní! Příjemná na nošení, ani příliš tlustá, ani tenká a má ty nejlepší vychytávky!

5.2.-4

Rukávy mají otvor na palec, což vždy ocením, protože mi nikam nefouká a je mi větší teplo.

5.2.-5

A tadááá, dokonce se vrchní díl rukávků dá ohrnout a rukavice jsou na světě!

5.2.-3

Vzadu nechybí ani kapsička na mobil nebo klíče....

5.2.-1

...a tadáá podruhé! Tchibo myslelo na všechno. Dírka na culík v kapuce je podle mě super a já si v ní přijdu jak dinosaurus. Ale neptejte se proč. Prostě si tak připadám a je to hrozně super :D

5.2.-2

A co vy a běhání? Běháte? Chystáte se? Jaké jsou vaše cíle?
Chci vědět všechno! :D
G

21 komentářů

  1. Těch 10 km zase brzo pokoříme!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ted sem nasla tvuj bloog! Mas vyborny clanky, nejakou radu s NTC jsem potrebovala, protooze nevim co si tam mam vybirat vzdyckyy)
    A hrozne rada se koukam jak si das klidne jednou za cas cheesecake a taak. Pak to vycvicis a ses hubenourek)
    Jinak ta mikina je krasna v tchibu maj super veci.
    A s behanǐ to mam tak, ze sice dost beham, - halvne v lete. V zime jdu spis na pas a tak. Ale nez vyberhnu mam k tomu hroznej odpor:D nevim proc. Na konci sem vzdycky stastna a cejtim se skvele. Ale nez vybehnu, radsi bych nesla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé mockrát děkuju za tak krásný komentář:) Ohromně mě potěšil:))!!
      A s tím běháním..také jsem to takhle dřív měla a spíš to byl strach ještě ze základní školy, kdy jsem chodila do sportovní třídy a na atletiku, takže jsme měli dost závodů v běhání, před kterýma jsem měla vždycky hrozný stres a vydrželo mi to až donedávna:D Ale naštěstí už to je pryč a na běhání se spíš vždycky hrozně těším:) Je to pro mě takové zpestření mezi workouty doma:)

      Vymazat
  3. Fotky jsou super a ta mikina naprosto nejlepší :) (dinosaur :D)
    Hodně se mi líbí i ty legíny :)
    Já jsem si šla občas zaběhat, ale teď začínám pravidelně :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. haha podla vyrazu tvoju priatela ho fotenie v tychto polohach co si videla niekde na nete muselo naozaj "bavit" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Jako autorka těchto fotek můžu říct, že polohy na nich vznikly víceméně spontánně a většina fotek jsou momentky. Navíc jsme si focení všichni užili a myslím, že právě na výrazech je to vidět. Takže nechápu, co to tady plácáš :))))))

      Vymazat
    3. Přítel se spíš ne tak rád fotí, ale tohle pro mě udělal moc rád a nakonec jsme si to i se ségrou užili:) Jen moc nevím, co myslíš tím "polohách co si viděla na nete".

      Vymazat
  5. Jak často chodíš nebo plánuješ chodit běhat? Já se teď v tý zimě nemůžu vůbec dokopat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď nám to bohužel vychází spíš jen jednou týdně, ale určitě bych chtěla aspoň dvakrát:)

      Vymazat
  6. Joo koukám, že to máš úplně stejně. Já chodím běhat s tátou :-) Také jsem na delší dobu přestala a pokračovala jsem proste ve cvičení doma. A tak jeden den jsem se odhodlala a s tím tátou prostě šla. A docela dobré :) 6 km :-) no a další den už to bylo 7 km :-) mám ráda běh. Jsem po něm tak příjemně unavená :-)
    Jinak se mi moc líbí tvůj blog. Mám potřebu si přečíst další články :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju:)) A taky miluju tu únavu po běhu:) je to zase uplně něco jiného než po klasickém cvičení doma:)

      Vymazat
  7. Tak to já byla vždy spíše běžec samotář, protože jsem zjistila, že mi dělá potíže se přizpůsobovat druhému člověku, co se tempa týče :D prostě potřebuji mít svůj klid :) Je ale super, že se s přítelem navzájem takhle podporujete! No a zase Ti to děsně sluší, ta mikča je úžasná, asi si také na jaro budu muset nějakou podobnou pořídit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím tempem tě chápu:D Jelikož se mi ale přítel vážně podřizuje a běhá podle mě, tak mi to takto vyhovuje:)) A mcokrát děkuju!!:))

      Vymazat
  8. Tedaaa...takové vychytavky jsem dlouho nevidela:D bundicka je nádherná článek také a s přítelem vám to moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tedaaa...takové vychytavky jsem dlouho nevidela:D bundicka je nádherná článek také a s přítelem vám to moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS