Social Media

Valentine's Day Breakfast

Krásné ráno!
Ve skutečnosti ale krásný večer, jelikož jsem se rozhodla, že článek napíšu ještě teď v jedenáct večer, abych měla na mojí zítřejší snídani a celé dopoledne více času. Mám za sebou dlouhý a náročný pátek, který jsem začala velikou snídaní (kterou jste mohli vidět na instagramu) u přítele doma. Pak už mě ale čekalo asi 5 hodin ve škole (řekněte mi, kdo z vás vysokoškoláků má tolik hodin v pátek?!) a po rychlém obědu v jídelně ještě 6 hodin v práci. Teď tu tedy sedím v mém pokoji úplně vyřízená, ale zároveň hrozně šťastná, protože mám před sebou skvělý víkend, který si užiju se svou i přítelovou rodinou, uklidím si konečně v pokoji, pořádně si zacvičím a budu pro vás připravovat články, aby tu zase nebyla delší odmlka. Jak já se na to všechno těším!

Ale zpátky do minulosti a zároveň do přítomnosti. Nadmíru srdíček si asi nikdo nemohl nevšimnout a já jako zamilovaná holka už vůbec ne a i když vím, že spousta lidí "tenhle blbej americkej svátek" nemá vůbec ráda, mně se líbí moc:) Jak mám ráda Vánoce pro jejich vůni a výzdobu, i Valentýn si mě získal tou spoustou červené a růžové, srdíčkovými výlohami a kily čokolády. Ale i přesto všechno s přítelem Valentýn nijak zvlášť neslavíme. A to hlavně proto, že 5 dní před ním máme výročí (tenhle rok to bylo 3.♥) a tak si hezký den děláme už o trošku dříve. Na 9.2. nám bohužel ale nebylo přáno, zrovna jsme byli oba dost ve škole a práci. Slavili jsme tedy až včera, kdy jsem příteli udělala snídani do postele, koukali jsme na naše oblíbené youtuberky a po škole a přítelově tréninku jsme si užívali společného času ještě večer na večeři. Oba toho teď máme opravdu hodně, takže i když se třeba vidíme každý den, je to jen na chvilku, proto jsem byla moc šťastná, že jsme si konečně stihli všechno říct a byli jsme aspoň těch několik hodin jen spolu.

O tom, jak jsem nejšťastnější holka na světě, protože mám toho nejskvělejšího kluka, jsem už psala několikrát a taky ještě mockrát budu. Takže by to teď už asi mohlo stačit a já vám ukážu, jakou mňamku jsem nám na naše opožděné výročí přichystala. Třeba se ještě někdo stihnete inspirovat a uděláte svému příteli stejnou radost hned toto valentýnské ráno!

13.2.-2

13.2.-3

13.2.-1

13.2.-6

13.2.-5

13.2.-7

13.2.-4

Přeji vám krásný Valentýn! Užijte si ho se svou drahou polovičkou a vy, co na ni teprve čekáte, si ho užijte snad ještě víc! Je přece důležité milovat i sami sebe:)
G♥

11 komentářů

Instagram

Theme by STS