Social Media

Workout-Playlist

30.6.-9

Ahoj!
Za menší odmlku se omlouvám. Neměla jsem dostatečnou inspiraci k sepsání jakéhokoliv článku a psát jen tak něco, protože musím, nechci. Taky mi už začaly pracovní prázdniny a chviličku mi trvalo, než jsem si zvykla na režim, kdy nemám jen samé volno. S čímž souvisí i ne-motivace ke cvičení. Včera jsem (vůbec nevím proč) byla dopoledne hrozně unavená a hned po snídani jsem si šla zase lehnout. Hlavou se mi už honily myšlenky, že dnes rozhodně cvičit nebudu, nechám to na zítřek a zítra se do toho dám už pořádně! Ale naštěstí stačilo otevřít instagram, projet moje oblíbené instaúčty a už jsem honem šla hledat workout do N+TC aplikace♥. Jsem ráda, že jsem nakonec neproležela úplně celý den a dnes tomu nebude jinak! Navíc mi za měsíc začíná dovolená a i když ještě nevíme, kam s přítelem poletíme, zbytečné špíčky navíc s sebou určitě nebudu chtít tahat.

30.6.-8 30.6.-7

Tento měsíc bych se vážně chtěla dostat do formy, vylepšit si také kondičku, tak mi držte pěsti, ať mě opět neskolí nějaká nemoc, kvůli které bych zas musela jen ležet #fingerscrossed
Tím pádem bych sem mohla postovat více fit článků. Doufám, že z toho budete mít radost a můžete mi i napsat, co by vás třeba zajímalo:)
A dnes bych začala s prvním motivačním článkem - playlistem. Pro mě je hudba u cvičení hodně důležitá. Někdy mi je sice docela jedno, co mi hraje, ale správné pecky mě dokáží skvěle namotivovat a vše mi pak jde lépe!

30.6.-6

30.6.-5

30.6.-3

30.6.-2

30.6.-1

Tady je výběr mých oblíbených písniček ke cvičení. Pokud byste ale chtěli slyšet více, najdete můj workout-playlist na Spotify. Stačí zadat: Workout Playlist by AnetGabriela!











Určitě se ale na Spotify koukněte, mám tam jiné písničky než tyto a navíc jen stačí dát Play a můžete rovnou cvičit!:)

Doufám, že se vám můj výběr bude líbit. Pokud nemáte Spotify a ani si ho nechcete stahovat a zajímal by vás zbytek mého playlistu, napište mi do komentářů.
A stejně tak mi do komentářů napište, na co cvičíte vy! Ráda se inspiruju!

A mějte se nádherně♥
G

12 komentářů

  1. Písničky jsou super! Já ke cvičení využívám jedině Spotify :D nemusím se o nic dál starat a písničky tam jsou fakt úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Žádné špíčky nepotáhneš, si hubeňour, tak neblbni! :)
    Mohla bych poprosit o účty na insta, které ráda sleduješ a namotivují tě? :)
    Mě by určitě zajímaly zase příspěvky o tom, co si cvičila a jak makáš na zadku a na břichu, není možné, že to máš z NTC! :D
    Krásné prázdniny, měj se hezky a užij si dovču! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsak to mela byt pouze sranda:D o hubnuti mi nikdy neslo:)) nekdy bych insta ucty urco mohla pridat a workouty brzy taky budou:) cvicim jedine NTC! Fakt:D Moc dekuju, tobe taky!!!:))

      Vymazat
  3. Ty máš nějaký špíčky navíc? :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Snad se nebudeš zlobit za můj dotaz, ale proč vlastně tolik cvičíš? Hubnout očividně nepotřebuješ a kdybys chtěla mít nějakou hodně vypracovanou fitness postavu, tak za tu dobu co cvičíš bys už ji dávno měla a chodila bys i do posilky..tak proč jsi na sebe vlastně tak tvrdá? Cvičení 5 dní v řadě pak 1 den volno a zase dokola..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypracovana fitness postava je uz o tezkych vahach a z hodne velke casti o jidelnicku. Fitnesskou jsem nikdy nechtela byt, do posilovny chodit taky nechci. Cvicim doma a beham, protoze me to bavi. Neni to o tom, ze bych na sebe byla tvrda, ale chci se zlepsovat sama pro sebe. Od mala jsem byla vedena ke sportu a kdyz jsem s nim skoncila zavodne, pokracuji aspon takto:)

      Vymazat
  5. hodně těchto songů znám a sjíždím je stále dokola! :))

    OdpovědětVymazat
  6. za písničky jsem ráda, pořád hledám něco nového, protože se mi vše hned oposlouchá... tak je jdu hned hledat :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS