Social Media

Holidays♥

Krásný začátek týdne všem!
Vůbec se mi nelíbí, že píšu článek zase až po týdnu. Asi to je ale důkaz toho, že mám prázdniny opravdu vydařené, takže není tolik času. Když nejsem v práci, užívám si společné chvíle s přítelem, pokud se zrovna sejdou naše volna. Ve středu jsem také jela na dva dny za Pájou a Terkou do Prahy, oslavit Páji narozeniny, zacvičit si s Terezkou v N+TC loďce, zajít si na výborný oběd, vychutnat si kafíčko ve Starbucks na Hradě s krásným výhledem a smát se, smát se a smát se. 

Poslední dny si vážně užívám, jediné, co mě trošku zlobí, je jídlo. Mám teď nějaký špatný režim a například včera jsem jen snídala a večeřela. Jsem pořád tak divně nafouklá a vypadám jak těhotná:D Dnešek už byl ale o 100% lepší. K snídani jsem měla hodně ovoce, k obědu polívku a těstoviny, teď svačinu a večer si dám nějakou lehkou večeři. Musím teď na to jídlo více myslet a neodbývat to. Teď jsem měla buď naprosto přecpané břícho z mých obřích snídaní a nebo mi naopak kručelo v žaludku a měla šílený hlad. Špatně, špatně, špatně. 

Naopak za cvičení se ale musim pochválit. Kousla jsem se a odcvičila jedny z nejtěžších workoutů z N+TC aplikace bez problému a po delší době druhý den nemohla vyjít ani schody a na zadku skoro ani sedět:D A pokud bychom nakupování počítali jako cardio, vedla bych si také na výbornou! S hvězdičkou! Ani si radši nebudu počítat, kolik jsem si toho za poslední dobu koupila a kolik za to utratila. I když...hodně toho bylo ze slev, hodně toho bylo jen tak za stovečku, za dvě, ...ale bylo toho hodně:D I přesto ale několik věcí pořád NUTNĚ potřebuji. Klobouk, sandálky, nějaké kožené boty bez podpatku, jeanové šortky, šusťákovou sportovní bundičku, tepláky, medicinbal na cvičení, novou tvářenku a něco na skladování miliardy laků na nehty. To abych na to peněženku pořádně připravila! Nevím ale, jestli se jí to bude líbit. Dnes jsme s přítelem byli zaplatit dovolenou. Konečně už máme vybráno! A já se nemůžu dočkat!♥

13.7.-1
#needthisinmylife
Přidávám položku do wishlistu:D

13.7.-12


13.7.-12 (2)
Náš ranní piknik v parku. Mám z toho dne i jednoho dalšího prá videí. Možná to někdy sestříhám a dám sem:)

13.7.-11

13.7.-11 (2)
Nejoblíbenější místo na cvičení♥

13.7.-10 (2)
A nejoblíbenější jídlo k obídkování! A vážně jsem jediná, co ten salát sní úplně celej? Trochu mě děsí, jak všichni na instagramu píšou, že si rovnou půlku nechávají zabalit s sebou:D Jsem asi otesánek.

13.7.-10
Outfit post coming soon

13.7.-7

13.7.-8 (2)
Konečně jsme s přítelem zašli do nové veganské kavárny u nás v Hradci a doporučujeme! Kočky ani jeden nemusíme, ale kafe úúúúžasné a konečně si po dlouhé době někde můžu dát dairyfree dortík:)

13.7.-8

13.7.-9 (2)

13.7.-9

13.7.-5
Takhle podobně vypadá 50 fotek před tou pořádnou, když jsem s holkama. Pája nečeká a fotí, fotí, fotí, i když se teprve připravujeme:D

13.7.-4
Ale jak krásné mám kamarádky♥ a chytré! Obě jsou snad mojí největší inspirací v mnoha ohledech. Jezdila bych za nima do Prahy nejradši každý týden:D

13.7.-7 (2)
But back to my hometown. Jsem ráda, že bydlím zrovna v Hradci♥

13.7.-6
Překvapivě výborná večeře! Škoda, že není úplně vidět ten vnitřek tortilly, ale byla obrovská a strašně dobrá!

13.7.-6 (2)
Nová motivace! #zalepsija

13.7.-2

13.7.-3
Teď o víkendu jsme na měli na jeden den na zahradě ovečku! Škoda, že jsme si ji nemohli nechat:( No není nejroztomilejší na světě?

A teď jsem u sebe v pokoji, zabalená v mým růžovým župánku, piju kafe s kokosovým mlékem, svačím jablíčka (vážně jsem zvědavá, kdy se jich přejím, ale k svačině si teď nedokážu představit nic jiného:D), poslouchám Totally Stress Free playlist na Spotify a chodím každých 10 vteřin pusinkovat Delinku, protože spí u mě v posteli a je hrozně roztomilá a moc dobře to o sobě ví:D Je hrozně zajímavý, jak toho pejskové dokážou využívat. Teď o prázdninách si hodně zvykla na to, že jsme hodně spolu a nedokáže překousnout, když k nám přijde můj přítel a nemá mě jen pro sebe. Je dokonce schopná předstírat, že jí je špatně, abych šla k ní, utěšovala jí a ona byla zase středem pozornosti. Zajímavé, že 5 vteřin na to ucítila venku pejska a začala mít svůj klasický štěkací záchvat a najednou jí zase bylo dobře! Herečka jedna!

13.7.-2 (2)

13.7.-5 (2)

13.7.-4 (2)
Chlupáček můj♥ Vždycky máme s mamkou hroznej záchvat smíchu, když nám ostatní pejskaři na ulici říkaj, jak máme NÁDHERNÝHO pejska, že je jak princezna a vážně úplně kouzelná. Prostě jediná drsnosrstá čivava na světě - příšerka naše:D. 

13.7.-3 (2)

13.7.-1 (2)
Mamka mi vždy udělá velikou radost, když se vrátí z Ikey a něco malého růžového mi přiveze. Tentokrát to byl podsedák na židli a pouzdro na tablet♥

Snad se vám dnešní random článek dobře četl a fotky líbily. Užívejte prázdniny a já snad brzy zase ozvu♥
G

10 komentářů

  1. Super clanek a jeste lepsi fotky :))) !
    PS :nechtela by ses mrknout na muj blog ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! A ten psík, no to je božátko, takový ňuníkkkk:D Nejúžasnější:D

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, hradecká kočičí kavárna. :))
    Je super, akorát mě štve, že ji otevřeli měsíc poté, co jsem se odstěhovala. :D Tak tam chodíš alespoň pokaždé, když jsem na návštěvě u rodiny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite se tam zastav:)) je to tam kouzelne:) ty kocky bych tam ani nepotrebovala, ale kafe je top!!!

      Vymazat
  4. Ahoj :) bude zase nějaký cvičící článek o tom, co si cvičila? Moc mě to motivuje!
    A taky jsem se chtěla zeptat ohledně tvé práce v H&M- děláš na částečný/plný úvazek, kolik hodin týdně, máš dovolenou a jak ti vychází vstříc ohledně školy(zkouškové a tak)? Přemýšlela jsem, že bych tam šla, ale jsem teprve na střední a v září půjdu do čtvrťáku, tak nevím, jak bych to udělala s maturitou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda:) food a workout diary bude asi za tyden a snad uz konecne bude cas i na natoceni nejakych videi:)) tak se mas na co tesit, pokud te takove clanky bavi:) v H&M jsem mela smlouvu na 10hod tydne a ted pres prazdniny na 30:) Praci v H&M bych ti urcite doporucila:) zkus tam poslat zivotopis a tech 10hod bys urcite stihala a pred maturitou by sis mohla vzit treba dovolenou:)) vse je o domluve:)

      Vymazat
  5. Miluju tvoje sportovní oblečení! <3. Ten tvůj pejsek mi trochu připomíná čínského chocholatého, podobnou čivavu jsem ještě nikdy neviděla. Ale je k sežrání! :D :)

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS