Social Media

Perfect Tights & N+RC

16.7.-5

Kde je N+TC? T jsem dnes vyměnila za R hashtag #zalepsija za #zarychlejsija a po delší době nebudu mluvit o mojí nejoblíbenější aplikaci Nike+ Training Club, ale o běhání a Nike+ Run Club. Nike totiž kromě skvělých lekcí N+TC a jógy na Náplavce od 2. července pořádá i 23 tréninků a 8 speciálních lekcí zaměřených na běh a hlavně rychlost. Každý bude trochu jiný, některý bude o síle, některý zase o trénování různě dlouhých tratí. Tento tréninkový plán se jmenuje Find Your Fast NTC Challenge a jde v něm o to, že budete 8 týdnů trénovat, abyste 30. srpna = nejrychlejšího dne v roce uběhli svou nejrychlejší míli.
Podle mě to je naprosto skvělá nová challenge (pro běžce i neběžce). Podle mě je super uplně každá výzva, cokoliv nového a něco, co vás ještě více motivuje a posune směrem dopředu! 

Zaregistrovat na jednotlivé lekce se můžete zde, dozvědět se něco více zase tadykoupit nové Nike Air Zoom Elite 8 (Jaká barva se vám líbí nejvíc? Já bych zabíjela pro ty zelené s červenou fajfkou a klasika v oranžové se mi taky moc líbí) můžete tady a koukněte i na celý běžecký Style Guide
Tréninky jsou vždy třikrát týdně - v pondělí jen pro holky a čtvrtky a soboty jsou smíšené, takže můžete vzít i svého přítele jako to udělám já 25.7. v sobotu. Doufám, že se tam s někým z vás uvidíme a společně propotíme Nike hadříky, vyzkoušíme nové Nike botky, změříme si svou rychlost a vyplivneme plíce:D. 

A když už jsme u toho běhání, musím se vám svěřit s mými posledními 8km, které jsem běžela ve svách nových Nike legínách. Které nejenže dělají docela pekný nohy (haha jsou černý = černá zeštíhluje), ale měly by i usnadňovat regeneraci svalů a připravit vás tak na další trénink. Zatím jsem je tedy měla pouze jednou a to při běhání. Už teď ale můžu říct, že jsou ultra pohodlný! Ještě nevím, jak to je s tou regenerací, ale uvidím časem. Kde jsem ale našla plus spíš bylo prokrvení dolních končetin. Po mamce se mi hůř prokrvují ruce i nohy, v zimě nám je ukrutná zima a v létě, i když nám je teplo, ruce máme pořád studené. A já i nohy a i při sportu, i když jdu běhat, i když dřepuju! Tyhle legíny mi ale nohy udržely krásně v teple. Hned po běhání jsem šla s Delinkou na kratší procházku a až pak jsem šla do sprchy. Po sundání kalhot jsem měla svaly ještě krásně teplé:) Palec nahoru! Kdyby vás zaujaly, najdete je zde.

16.7.-1

16.7.-2

16.7.-3

16.7.-8

16.7.-12

16.7.-4

16.7.-11

16.7.-10

16.7.-7

Na závěr bych chtěla říct, že tenhle článek nevznikl na základě nějaké spolupráce nebo toho, že by mi Nike přikázal něco napsat:D. Jen si tuto značku zamilovávám víc a víc a i když jede hodně na reklamu, já jsem z jejich akcí nadšená! A doufám, že vy budete taky!
Mějte se krásně a 25. v sobotu čauky!
G

28 komentářů

  1. Jsi strašně hubená, jak anorektička, žádné svaly ..prostě nic ...Žádná fitness girl, jen další skrytá anorektička...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anorekticky jsou trochu jinak hubene. A nikdy jsem netvrdila, ze vypadam jak fitnesska.

      Vymazat
  2. Presne tak taky souhlasim...strasna vychtlost-se podivej,jak vypadas,tohle uz neni v poradku-delej s tim neco!!

    OdpovědětVymazat
  3. A vy ste normálni???!!!žiadna anorektička,je fit a za to, že nie je namakaná svalnatá fitnesska?preboha, nie každému ide o svaly ako boulingové gule!má úplne super postavu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju ti prevelice!:) Nevim, kde to zase vzali:)

      Vymazat
    2. Myslím, že kde to vzal/a :) dosť úbohe, že súhlasí sám/a so sebou..pre mňa si vzorom, mám ťa moc rada a vždy sa teším na nový príspevok a často,keď nemám čo robiť, tak si pozerám tvoj blog dokoliečka-dokola :D

      Vymazat
    3. Ty jsi tak hodna:) mockrat dekuju:)))

      Vymazat
  4. Jenže na to jak moc cvičí, tak svaly by mít měla, ale nemá. A proč? Protože vůbec nejí..Navíc tohle nemá se zdravým životním stylem nic společnýho, cvičit každý den to je jen známka toho, jak je posedlá tím být hubená.Čím by asi tak přibrala, když nejí nic nezdravého ani tučného. I kdyby se vůbec nehýbala tak tím jak se stravuje bude hubená. Jenže ona furt maká a ještě tady napíše, že si na dovolenou nechce dovézt zbytečné špeky navíc, tak to pardon, ale kde by je vzala? Typická holka posedlá postavou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak. Vubec nejim:D a jeste si strkam prsty do krku ne?:D Kazdy den necvicim, ale i kdyby to nekomu pripadalo hodne, delam to proto, ze me to bavi! Kdybych se nehybala, hubema bych nebyla, zas nevim, jak si muzes byt tak jisty/a, jak moje telo pracuje:D Kazdopadne necvicim, abych zhubla proboha!

      Vymazat
  5. Jako je to jen muj nazor,ale musim souhlasit s tim co uz tady bylo receno-jsi strasne hubena,vubec nejis,jsi posedla svoji vahou.....mela by ses nad sebou zamyslet a trochu pribrat,protoze ta holka na fotkach vypada jak po mesici nejezeni!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strasne hubena nejsem, posedla vahou uz vubec ne, ani se nevazim. Nevim, co vam zase je. Spoustu holek cvici stejne i vic jak ja.

      Vymazat
  6. Gabčo, máš krásnou postavu! :) A z takových komentářů si vůbec nelam hlavu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrat dekuju Niki:* Nikdo z blogeru by si z anonymu nemel delat tezkou hlavu:))

      Vymazat
  7. To že máš veľké raňajky je sice fajn ake to je asi tvoj najväčší prijem z dňa. Inak čo som pozerala tvoje jedálnǐcky tak to je počas celého dňa nič nič. Nehnevaj sa ale je to tak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to muj nejvetsi prijem dne. Vyhovuje mi to takto, nemam rada, kdyz mam po veceri plne bricho, spatne se mi spi. Jinak jim normalne;)

      Vymazat
  8. Prosim ta, tie kolaciky co mas teraz na instagrame aktualnu fotku tak to su normalne alebo celozrnne ? :) vyzeraju bozsky !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli myslime obe ten samy, tak to je normalni nezdrava jablecna kapsa z Lidlu:) ale je straaaasne dobra!!!

      Vymazat
  9. Kamarádka říkala, že si byla zacvičit v Praze, jak tam Nike pořádá ty lekce a říkala, že pohodlnější věci na sobě neměla :). Hodně pěkný legíny

    OdpovědětVymazat
  10. kvalitní a pohodlné oblečení při cvičení je pro mě také důležité :) ty tvoje nohy jsou neuvěřitelný!!! držím palce na tréninky.

    OdpovědětVymazat
  11. Uzasna si 😘 Z tech fotek tech tvych obrich snidani na blogu mi tecou sliny 😂 Nic si z nich nedelej 😉

    OdpovědětVymazat
  12. Uzasna si 😘 Z tech fotek tech tvych obrich snidani na blogu mi tecou sliny 😂 Nic si z nich nedelej 😉

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS