Social Media

Beauty Favourites

12.10.-11

Nejsem žádná beauty guru, to říkám rovnou. ALE třeba já osobně si vždycky ráda čtu tyto typy článků u mých oblíbených blogerek = u těch, které nejsou beauty blogerkami. A dám na ně většinou víc než na všechny ty, které kosmetice třeba fakt rozumí. Beauty blogy mě celkově moc nebaví, stejně jako třeba videa (i když na ty někdy i náladu mám). Každopádně bych vám dneska chtěla ukázat i já, jaké produkty mám nejraději a co mi opravdu funguje.

Nenajdete u mě žádnou high-end kosmetiku, nakupuju v drogérkách a nejsem ten typ člověka, co do kosmetiky vrazí tisíce. Za prvé si ještě nevydělávám tolik, abych si mohla dovolit nějakej drahej kousek, kterej mi nakonec třeba stejně nebude vyhovovat a za druhé patřím spíš mezi ty holky, které radši utratí víc za oblečení než za krémy, stíny atd.
Mezi kterou partu patříte vy?:)

12.10.-10

A začněme hned od začátku - u čištění pleti a zároveň u mého největšího oblíbence! Mám opravdu hodně mastnou pleť, dříve jsem ji měla i docela dost problematickou, ale to jsem z části odstranila stravou. Typ pleti ale asi těžko změním, takže potřebuju nějakého pomocníka, který mi pleť zmatní. A když to je produkt, který mi ji zároveň i perfektně vyčistí, jsem nejšťastnější. Masky od značky Freeman opravdu doporučuju! Zatím jsem neměla lepší. Už jsem si dokonce koupila i jednu z novinek, ale ještě jsem ji nezkoušela. Tahle avokádovo-ovesná je ale fakt skvělá.

12.10.-9

Masku používám cca dvakrát do týdne, ale pleť si samozřejmě jinak čistím dvakrát denně a to touhle micelárkou od Garnier. Byla jsem dost spokojená i stou jejich klasickou, ale jelikož jsem objevila tuhle na mastnou pleť, je jasné, že už používám jen a jen tuhle modrou!

12.10.-8

Od Garnier mám i krém na obličej. Nepotřebuji žádný hutný, protože se mi opravdu nestane, že bych měla pleť suchou - ani v zimě. Tenhle lehký krém, který mi pleť nemastí a zároveň trochu redukuje červené a další skrvnky, je super. Jen se trochu bojím, že když ho v Rossmanu jednu dobu měli jen za 60Kč místo 269, že to znamená, že už ho doprodávají a nebude:(

12.10.-7

No, pojďme si říct, že co se týče pleti, Garnier je moje nej nej nej značka. Jiná mi nevyhovuje tolik jako Garnier. I tenhle BB cream je skvělý! Kupovala jsem ho z nouze na dovolenou, protože jsem potřebovala něco místo make-upu, co bude mít i SPF. Ale netušila jsem, že bude až tak dobrý! Je úplně lehoučký, ale přitom kryje fakt dost dobře. Nanáším ho štětcem od značky elf, který si teda taky nemůžu vynachválit a ten tvar je opravdu hodně praktický!

12.10.-6

Většinou, co se týče očí, maluju si jen řasy, ale když mám náladu, vezmu si i stíny a pod ně používám elf primer. Má takovou sušší konzistenci, což mi (opět), protože mám mastnou pleť, vyhovuje a stíny se mi neslijí do jedné linky.

12.10.-5

Rtěnky ale nosím poměrně často, ale i přesto jich doma nemám miliony. Zatím mezi moje nejoblíbenější patří sytě červená od Loréal a matná starorůžová ze Sephory. Obě drží opravdu dlouho a zároveň nevysušují rty.

12.10.-4

12.10.-3

12.10.-2

A jako poslední bych vám ukázala moji nejoblíbenější tvářenku. Byla jsem ostuda a strašně dlouho jsem používala jednu starou noname tvářenku, kterou jsem jednou vzala mamce a už nevrátila:D Ale byla vážně perfektní - barva, co mi sedla a vydržela na tvářích celý den. Jeden krásný den mi ale začala praskat a skoro celá se rozsypala, takže jsem si dala za úkol koupit si na dovolené novou. A KIKO mi udělalo radost - měli ve slevě tuhle krásnou, na kterou dostávám komplimenty docela často:) (na fotce vypadá trochu světlejší než ve skutečnosti je)

12.10.-1


Doufám, že se vám trochu jiný článek, než jste u mě zvyklí, líbil a nějakým produktem jsem vás i inspirovala:) Ale stoprocentně mi do komentářů napište, jaká je vaše nej beauty věc! Zrovna hledám perfektní řasenku a pudr. Nějaké tipy?:)
Mějte se krásně!
G

13 komentářů

  1. Skvělej článek Gábi! <3 Já jsem asi tak na půl, třeba do make-upu a bronzeru investuju, protože mi vydrží věčnost a hlavně mají skvělou výdrž i na obličeji, tak ve výsledku je to pro mě fajn investice a radši si koupím tohle, než třeba něco na sebe, co bych pak nenosila tolik :) Ale třeba linky na oči apod. to už mi stačí z drogérky a nebo nejlíp ty z HMka:D Jinak tu masku musím vyzkoušet a stejně tak BB o Garnieru, dlouho po něm pokukuji:) Takže děkuju za tipy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jako taky přemýšlím, že bych no něčeho takového investovala, ale bojím se že bych si to koupila a pak by mi to nevyhovovalo:(

      Vymazat
  2. Já jsem zase člověk co se v kosmetice vyžívá. Ono s dražší kosmetikou je to spíš tak, že jak jednou člověk okusí a zjistí, že je vážně trochu někde jinde (samozřejmě jak u čeho a ne u všeho), tak už těžko standart sleví.. A taky nemám perfektní pleť a vlasy a tak potřebují více péče a více peněz. Jinak ale máš tu kousky, které mám moc ráda, třeba micku od Garnieru, na tu nedám dopustit a za život jsem jich vyzkoušela desítky a tahle je zatím nejlepší. Jo a ten krém jsem také milovala, ale když jsem měla asi třetí balení, tak mi už začaly vadit silikony.. Jinak jestli hledáš náhradu tak podobný princip dělá oranžový od Clarins, stojí sice kolem 5 stovek, ale je parádní. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím:) a taky si myslím, že ta dražší je určitě i kvalitnější, ale bojím se ohledně výběru. Tolik se v tom nevyznám a nevím, co by mi vyhovovalo:( Každopádně tvým blogem se inspiruji už dlouho! Spoustu věcí, co přidáš, si pak běžím koupit a většinou to jsou pak ty nejlepší věci!!:))

      Vymazat
  3. Super článek :) mohu se zeptat, jaký používáš make up kromě tohodle BB? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používala jsem Rimmel, Stay Matte se jmenoval? Nějak tak:) ale už si ho znovu asi nekoupím, BB od Garnier je mnohem lepší!:) A pudr používám taky Rimmel Stay Matte:)) ten je docela dobrej:)

      Vymazat
  4. No gabi ty vis na ktery strane jsem ja:-DAle neni to moc vyhodny...Asi s tebou budu muset nekdy jit a koupit si vic kalhot namisto stinu protoze mam ted v mejch dlouholetejch oblibenejch cernejch diru:-D :-( :-( :'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, abych nezapomnela. Paja:-D

      Vymazat
    2. :D:D Půjdeme Páji spolu, ty mi nakoupíš kvalitní make up atd a já ti vyberu troje jeany, platí?:D

      Vymazat
  5. Ahoj =) Po přečtění prostě MUSÍM reagovat :D !! Našla jsem si Tě na FB (doufám že nevadí) a psala jsem ti zprávu =) Myslím, že bych pro Tebe měla super návrh a mohla bych ti pomoci ohledně Tvé pleti, která se ti jak píšeš, velmi mastí =) I co se týče dekorativní kosmetiky bych Ti velmi ráda dala vyzkoušet pár věciček, do kterých jsem se já osobně přímo zamilovala ♥

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS