Social Media

"LITTLE" CHRISTMAS WISHLIST

Ahojda!
Jaká je vaše první adventní neděle? Já bych měla psát seminárky, dělat prezentace a učit se do školy, ale je to hrozně těžký, když do mě vlezla vánoční nálada (ok, už asi před dvěma týdny) a musím se soustředit na něco jinýho než na vánoční světýlka, hořící svíčky, nápady na dárky pro moje nejbližší a nejmilovanější a ... takhle bych mohla pokračovat do nekonečna. Takže jsem se rozhodla, že vám dnes postnu první vánočně zaměřený článek, abych to svoje nadšení aspoň trochu ventilovala ven a třeba se tím trochu uklidním a budu se moct věnovat i studiu:D A začnu trochu sobecky, svým vlastním vánočním wishlistem. Rovnou říkám, že si samozřejmě všechno tohle od rodičů nepřeju!! Ale aspoň mám tak všechno na očích a vím, co mám přednostně koupit sama sobě:D



Adidas


ADIDAS
Celou dobu jsem byla na Nike straně, ale už dlouho předlouho si přeju něco klasického Adidas. Obyčejné tričko Adidas Originals, Stan Smiths sneakers, ale koukněte i na ty boží hodinky! A to nemluvím o tašce na tréninky od Stelly McCartney. Já vím, cvičím doma, na to asi tašku nepotřebuju, ale při učení posiluju mozek a v práci vlastně děláme 8 hodin kardio, takže jo, potřebuju ji!


Just Do It


SPORT RELATED MUST HAVES
Nějakou hezkou bundu na běhání a celkově sportování venku sháním už vážně dlouho! Nevíte někdo o nějaké?:) Medicimbal si přeju už asi třetí rok, ale asi nejsem hodná Gábinka a ježíšek mi ho nikdy nepřinesl. Rukavice a čelenku (nebo čepičku) na běhání taky nutně potřebuju, jen se mi ty aktuální od Nike fakt hrozně nelíběj:( Tahle růžová dvojka by byla super! A podprsenku s botama vůbec nepotřebuju:D Ale měla bych z obojího obří radost O:)

Xmas Wishlist

FASHION ITEMS
Normálního nesportovního oblečení dostávám k Vánocům vždy opravdu minimálně. Většinou dostanu jen něco od ségry, protože ta asi jako jediná ví přesně, co by se mi líbilo. Co je ale v mém aktuálním wishlistu? Kožíšek, over the knee boots, koženkové kalhoty, bralette (nejlíp od holek bechick.com) a novou peněženku (pro jakejkoliv kousek od Kate Spade bych umřela♥).

Random

RANDOM STUFF
Nevím jak dlouho už otravuju všechny IPhoňáky a vyzvídám, jak jsou se svým mobilem spokojeni:D. A víte co? Všichni mi řekli, že si mám koupit jedině iphone. A co teda udělám? Koupím si Samsung:D...s nějakým cute krytem a . Po diářkách jsem už taky začala pokukávat, zatím mě žádnej tolik neoslovil, ale docela uvažuju o Moleskine. Máte s ním někdo zkušenost? A další nutnosti - nový tumbler na čajíky do školy, stejně tak i na vodu, gumičky do vlasů a yankee candle aroma lampu na vosky! 

Beauty Stuff

BEAUTY THINGS
Laků na nehty a rtěnek není nikdy dost♥, ale co doopravdy potřebuji je konturovací paletka, nové štětce, kosmetickou taštičku a také bych strašně ráda vyzkoušela něco z nových beauty věcí z H&M.

Dear Santa

MORE, MORE & MORE
Taky máte nějaké věci, které byste mohli dostávat pořád dokola a vždycky byste z nich měli radost? U mě to jsou rozhodně roztomilé hrnečky, čaje (zelené), všelijaké zdravé food-related věci na snídani, cokoliv z papírnictví, tělové krémy a parfémy/body spreje (tenhle od Coach je moje vysněná láska!)

Jsem hrozně zvědavá, tak mi prosím napište do komentářů, co si nejvíc přejete vy!! Já utíkám psát seminárku, abych si ještě dneska stihla vyzdobit pokoj a vyrobit adventní věnec (z jakých barev ho letos máte? My plánujeme stříbrno-zlato-starorůžový!)
G

20 komentářů

  1. Tolik věcí :)) Tyhle dárky by určitě udělaly radost každému :). Já si taky přeju nějaké věci na sport, oblečení a kosmetiku :). Radost by mi udělaly třeba Urban Decay stíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je toho hodně no:D Urban Decay stíny jsem dřív taky chtěla, ale teď jsem si koupila Loreal, tak na to prdím:D

      Vymazat
  2. krome toho sportovniho obleceni by se mi taky skoro vsechno libilo :) mezi veci, kterych nemam nikdy dost, jsou laky na nehty, balzamy na rty a ponozky - takovy ty chlupaty treba na spani :) jinak diar moleskine mam uz asi po treti - nedavno jsem si koupila ten na 2016, tentokrát cernou klasiku s mekkymi deskami a nemuzu si ho vynachvalit :) mam vzdy tydenni - tzn cely tyden na jedny strance a druha strana je radkovany papir pro vlastni poznamky, do toho ma taky uzitecny info, jako napr. travel zones, birthday dates, prevadi vsech moznych jednotek na svete na jine, travelling plans a v letosnim sem nasla i male roztomile nalepky typu "to buy", "birthday", "to do" .. :) proste u me moleskine jednoznacne vede :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé moc děkuju za info!!:))) Teď o něm ještě víc uvažuju!!:))) Tohle bych přesně potřebovala + ještě měsíční planner:)))

      Vymazat
  3. A zas viem, že chcem o niekoľko vecí naviac :D super wishlists :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
  4. To je bomba, chci asi tak...všechno :DDD Super wishlist!! :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. To je skvělý článek! Ten tvůj výbe zbožňuju. Snad všichni jsou na Nike straně, tedy kromě mě :D Já naprosto zbožňuju Adidas věci, zrovna teď pokukuju po těch adidas věcích na Zootu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Nike zbožňuju díky té jejich aplikace a oblečení na sport....co se týče oblečení normálně, jsem pro adidas:))

      Vymazat
  6. Jee tak to je super super wishlist! Já letos ani moc nevím, co bych si přála, ale zítra se nad tím zkusím zamyslet a vsadim se, že bude stejně tak dlouhej jako ten tvuj :D a slečnoo vidíme se v Drážďanech?:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě:D Mě když se někdo zeptá, co chci, tak nedokážu říct ani jednu věc...a když jsem zrovna na internetu, tak z toho vypadne tohle:D:D Si piiiš:* už se těším!!!!

      Vymazat
  7. Moc krásné věcičky. Já když si napíšu takový wishlist, tak si stejně musím co nejrychleji všechno koupit.Jinak bundu, kterou ti m,ůžu doporučit a kterou jsem si koupila, tak je tato - http://www.fashionstore.cz/damska-bunda-nike-zoom-run-1-1.html je fakt boží a i hezká barva. Není mi vůbec zima v ní.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásný věci :) !
    Inspirovala si mě těmi rukavicemi ,ty jsou krásný :) !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný wishlist :) Můžu se tě zeptat, jestli studuješ nebo pracuješ?..a kde? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) Studuju i pracuju - Finanční a pojistná matematika a H&M :))

      Vymazat

Instagram

Theme by STS