Social Media

Christmas Highlights

Krásné sváteční ráno♥
Jak jste si užili váš Štědrý den? Doufám, že naprosto pohodově! My jsme potvrdili naši každoroční tradici a měli opravdu dlouhý den. Čímž mám namysli večeři o půl deváté, rozbalování dárků do půl jedenácté a uložení se do postele o půl jedné. Takový spíš silvestrovský den:D. Chudák brácha, už byl hrozně hladový a nedočkavý. Ale já to tak mám hrozně ráda, a to asi proto, že stejně celkové mám radši všechno to období před...to těšení, chystání, pouštění vánočních písniček a pečení cukroví. Dnes mám pro vás několik fotek z našeho Štědrého dne a pár slov k vánočnímu času.

26.12.-1
Vánoční košile♥

26.12.-2

Smile and be Merry
S mamkou jsme konstatovaly, že nám přijde, že tenhle rok se lidi opravdu docela snaží a jsou na sebe milejší. Mamka viděla v autobuse, jak lidi pomáhali pánu na vozíčku a navzájem si přáli hezké Vánoce, aniž by se znali. Mně v práci taky překvapilo, kolik zákazníků mi popřálo krásné svátky a usmívalo se! To vás tak potěší, že ani dárky byste k těm Vánocům nepotřebovali.

26.12.-3

26.12.-4

26.12.-5

26.12.-6

Sweet&Yummy
Dalším překvapením tento rok bylo, jak se mi povedlo cukroví! Fakt se musím pochválit:D A když chutná i ostatním a jedí ho i na tajňačku, tak mi to dělá ještě větší radost. Recepty na 4 druhy najdete v tomto článku. Předvánoční den jsem dělala ještě jeden, a to veganské kokosky podle Lindy. Právě ty zvítězily u mojí mamky, ségry i přítele. Já jsem si zamilovala voňavé citronové perníčky a kamarádce zase chutnala karobová hvězdička.

26.12.-9

26.12.-7

26.12.-8
Posílal jste někdo vánoční přání? Já to nakonec nestihla, ale aspoň jsem je přibalila k dárečkům:)


Askepott
Celá nadšená jsem vyběhla z pokoje, když jsem ze Snapchatu zjistila, že se v Norsku koukají na naši českou Popelku. Není to krásný?:)

26.12.-10
Naše malá princezna přímo "miluje" Vánoce a focení :D

26.12.-11

26.12.-12

Presents
Jaký dárek vám letos udělal největší radost? Já se každoročně nejvíc těším na dárečky od kamarádek, přítele a ségry, protože mám pocit, že mě nejvíce znají. A taky že jo! Ale tenhle rok jsem dostala vážně boží věci na sport i od mamky a vřískala jsem jak malá, když jsem si rozbalila omalovánky pro dospělé a nádherné pastelky k tomu! Antistresové omalovánky byly mým letošním tajným přáním O:)

26.12.-13

26.12.-14

26.12.-15

26.12.-16

Pokud máte stále ještě volno, tak si ho užívejte, co to jde! Já jdu už dnes do práce, ale pak mám zase 3 dny volna, takže se mám na co těšit!
Pusuuu
G

13 komentářů

  1. Krásne fotky ! :) Ja som dostala takisto antistresové vymaľovávanky, ale s témou Harry Potter, ktorého milujem ♥ :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že antistresové omalovánky jsou letos hitem Vánoc :-) - viděla jsem je už jako vánoční dářek na víc blozích. Ty pastelky jsou krásné - jak nekreslím, tak ve mně skoro vzbuzují chuť začít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsou ale uzasne! Ja rada omalovavam i s brachou ty detske:D

      Vymazat
  3. antistresove omalovanky jsou super, taky se na ne chystam :) ted jsem koukala, ze jsou nejake i tematicky s Harry Potterem, a ty musim mit :D :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. S antistresovými omalovánky se letos roztrhl pytel :D ! Já je dala mamce k Vánocům sspolečně ještě s knížkou a joze a byla taky nadšená :) ! Krásný článek :) !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné věci jsi dostala! Ty omalovánky jsou prostě kouzelné! A pejsek taky :) Hezký článek a užij si klidu a cukroví (to tvoje vypadá úžasně) :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné dárky :) Já miluju antistresové omalovánky, taky jsem dostala, strašně mě to baví :) A koukám, že máš taky pejska co se nerad fotí :D můj pes je úplně to samé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid? Kez bych nanne mela vice casu:) nojo, to je cela nase Delinka:D

      Vymazat

Instagram

Theme by STS