Social Media

December New in

Čauky!
Přijde mi trochu nesprávný psát o věcech, které jsem koupila sama sobě, když je čas Vánoc. Stejně jako mi přijde nesprávný, že vám píšu článek, když bych se měla učit na středeční zkoušky. Ale nemůžeme vždycky všechno dělat podle pravidel ne?:D Takže vás zdravím u dnešního New in! Abych pravdu řekla, tak 90% mých nákupů patří opravdu spíš mým milovaným. Dělá mi to ohromnou radost...a ještě větší bude dělat, až si na Vánoce dárečky rozbalí a já uvidím jejich radost (doufám!:D). Ale musím samozřejmě dělat radost i sama sobě a občas si něco malého koupím. Teď mám třeba zálusk na mega velké a chlupaté palčáky v H&M. Plánuju si je za vydařené zkoušky koupit. Tak mi ve středu držte pěsti, ať mám štěstí!

14.12.-12

14.12.-13

Primark jsem se v Drážďanech snažila prosvištět fakt hodně rychle. Říkala jsem si, jak jsou ty lidi vážně šílený, když utíkaj do Primarku, aby si nakoupili levný věci a nakonec jdou k pokladně s tunou zbytečností a utratí nakonec víc, než by podle mě vůbec chtěli #logika
Ale Home sekci jsem vynechat nemohla a hlaďoučkou deku jsem nutně potřebovala O:)

14.12.-11

V Drážďanech jsem se těšila i do Kika, ale nakonec jsem tam moc velkej nákup neudělala. Ale balíčkům parfém-svíčka-krém jsem se odolávalo fakt hodně špatně. Odnesla jsem si ale jen dva laky na nehty - černej, protože nám se ségrou už doma vyschnul a zlatej, protože jsou přece Vánoce.

14.12.-10

Bronzer mi chyběl v kosmetickém šuplíku už dlouho. A teď už nechybí, ale pro změnu nemám štětec na bronzer, takže mi tam leží stále netknutý:D.

14.12.-9

Ještě nevím, jestli tenhle velkej náhrdelník "oblíknu" na Vánoce nebo na Silvestr (protože ještě vůůbec nevím, co budu mít na Štědrý den na sebe, pohroma), ale rozhodně se bude hodit!

14.12.-8

A něco více decentnějšího. Náušnice mám z Alda a úplně jsem si je zamilovala. Hrozně se mi tenhle typ náušnic líbí! Nosíte je taky?A zlatý náramek se perfektně hodí k mým hodinkám!

14.12.-7


Nějaký zlatý náramek, který bych mohla nosit k hodinkám jsem potřebovala a tenhle k nim fakt sedne perfektně.

14.12.-6

Teď mám na vás velkou prosbu! Sháním tmavě červenou (nejlépe matnou) rtěnku. Nikde tenhle odstín nemůžu najít. Tak jsem si koupila alespoň takovou více cihlovou od Maybelline. Miluju vůni jejich rtěnek♥
By the way...ta slečna, co tu rtěnku má je tak neskutečně krásnááá!!

14.12.-5

Doufám, že vám nepřijde divný, že sem dávám spodní prádlo. Ale H&M má to nejlepší a nejroztomilejší!

14.12.-4

V Drážďanech jsem kromě deky sobě vážně nic nekoupila, ale udělala jsem "sobě" radost taky těmito jmenovkami. "Sobě" je v uvozovkách, protože je samozřejmě (bohužel) dostanou ti, kterým budu balit dáreček :D. Ale trochu jsem to nedomyslela. Kupovat nejdřív jmenovky a pak až balicí papír nebyl moc dobrej nápad. Nemůžu teď nikde sehnat takový, který by se mi k nim hodil. Fňuk.

14.12.-3

A poslední věc, kterou vám chci ukázat, je tahle vychytávka, která mi minulý týden přišla. A mě o to víc štve, že dostanu nový mobil až v únoru. Jedná se o "prstýnek" na mobil, který drží pevně na mobilu a díky němu vám už nikdy nespadne z ruky ...a nerozflákáte si displej. Podle mě skvělá dárek k Vánocům pro kohokoliv! Seženete ho na www.myring.cz

14.12.-2

14.12.-1

A já se hodně rychle letím učit! Protože ty chlupatý rukavice fakt chci O:) :D
Mějte se krásně a hoďte sebemenší i sebevětší trable za hlavu, jsou Vánoce!
G

8 komentářů

  1. S tím Primarkem to mám úplně stejně, já tam nakoupila pár věcí v Home sekci, ta je docela fajn, i když taky žádná sláva:) A ulovila jsem huňatej svetr, stál kolem 30 eur, což je na Primark hodně :D Jinak moc ti držím palce u zkoušek!! <3 mně čeká předtermín ve čtvrtek, tak by bylo příjemný mít z krku jednu zkoušku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na primark to je dost, ale jinak to je docela dobrá cena:D A moc děkuju:*

      Vymazat
  2. Líbí se mi ta rtěnka - hezký odstín. A deka vypadá správně huňatě a teple, jen se zachumlat. Barvu bych si asi vybrala jinou - nejsem moc na růžovou a to ani starorůžovou.
    A ať zítra ta zkouška vyjde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) to já jsem hodně na růžovou:D aspoň do té doby, co budu bydlet u mamky. Až se odstěhujeme s přítelem do svého, tak už budu chtít něco více dospělejšího:D

      Vymazat
  3. Ta dečka je nutnost, ale ten prstýnek na mobil je super! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tu deku nutně potřebuju! Už strašně dlouho sním o takové houbečké a huňaté dece :3 Takový prádýlko je nejlepší :D S dárkama to vždycky řeším tak, že si vyrobím vlastní jmenovky - prostě vystřihnu papírek, na něj napíšu jméno toho člověka, kterému daruju dárek, a něco hezkého tam přimaluju :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Instagram

Theme by STS